لوگوي چرخان

من مي خوام يه انيميشن بسازم كه توش لوگوي يه شركت هي دور خودش بچرخه و هي دور بزنه. چه جوري اين كار رو بكنم؟

hansol45

New Member
سلام
عزیزم این قصه چرخوندن لوگو وامثالهم سر دراز دارد واولین جوابها پاس دادن شما به برنامه هایی همچون swift 3d , 3d max , وغیره وذالک خواهد بود . زیاد اصرار کنی مثل این دوست گرامی یا دستت می اندازند یا کاری می کنند خود حضرتعالی راضی بشوی به جای آن لوگو بچرخی . به نظر این حقیر که خودم سوال مشابهی داشتم و به برنامه هایی ازاین دست رسیذم آنهم یا کرک آنها نیست یا شما به آن به این راحتی مسلط نخواهی شد.
این رابدانید من یکی یکی این راهها رو امتحان کردم مثلا برای ورود تصویر به wift 3d مثلا با فرمت ای پی اس که بخواهی آنرا به قر دربیاورم . همه جور سوال در انجمن های مختلف کردم .
به نظرم یا کاسه ای از صبر ایوب بنوش وبه دنبال یاد گیری حرفه ای بیفت یا دست بر کیسه برده یک تری دی کار پیدا کن بگو برایت انجام دهد
البته اگر کسی بود که این جور سفارشات رو انجام می داد و مثلا با یک حساب سیبا هزینه دریافت میکرد بد نبود در اینجا پیشنهاد میکنم سری به بخش swift 3d بزنی و ....

Sunboy454

Active Member
animation رو تو فلش طراحی کن و لوگو رو واسش هر حرکتی میخوای بده و اونو تو یه لایه movie بزار

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا