...:::لوگوهاي پيشنهادي من براي شركت پرداخت:::...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام به همگيه دوستان

قبل از امتحانات 2 تا لوگو براي اين شركت زدم!‌كه به دليل امتحانات و كمبود وقت نشد روي اونها مانور بدم!

3 تا لوگوي ديگه هم ديشب طراحي كردم ولي كلي وقت روشون گزاشتم!

توضيحات:
اين شركت با پست جمهوري اسلامي كار ميكنه و خواستند هم سنگين باشه هم نمادي از پست و قدرت توي اونها ديده بشه!

از بين اين سه تا خودم از اولي بيشتر خوشم مياد! نظر شما چيه ؟! :rose:

شماره 1

شماره 2

شماره 3

ممنون از همه ي دوستاني كه كار رو تماشا ميكنن و نظر ميدن!

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون از دوستان! :rose:

کار اولی فکر میکنم بهتر و متناسبتر از بقیه باشه.
حالا نظر خودشون چی بود ؟
راستش نتم قطع بود الانم با ديال آپم براشون ايميل كردم!
نتيجه هم ميگم البته اگر پذيرفته شه!

موفق باشيد

MEGA WAVE

Active Member
خسته نباشی و تبریک بابت این همه خلاقیت.

همونطور که خودت گفتی یکمی میکس لوگو شدن

اولی از بقیه بهتر شده.

به ترتیب نظر هامو میگم...

لوگو اول :

1- فاصله نقطه ها به بیس لوگو خیلی کمه . ( تناسب خوبی بین فضای مثبت و منفی ایجاد نکرده )

2- اولین مشخصه یه لوگو استاندارد ایجاد یونیک هست که به طبعه اون لوگو شکل میگیره

الان یونیک حرف "پ" با حرف "خ" تا حدودی میشه گفت یکی هست اما هر دو اینها با حرف "د" خیلی پارادوکس دارن.

3- انتهای حرف "ر" و حرف "د" کلاً فرمی جدا گونه از کل لوگو دارن .

لوگو دوم :

توی اینیکی میشه گفت تا حدودی اون جریان یونیک ها رو رعایت کردی

1- اندازه حرف "د" خیلی نامتعارف کوچیک تر از بقیه حروف هست که خیلی توی ذوق میزنه و فضای منفی سنگینی رو بالای خودش بین "ر" و "الف" ایجاد کرده . البته حرف "د" زیاد کوچیک نیست و دلیل القا شدن این حس قرار نگرفتن حرف ر زیر خط کرسی هست.
کار اشتباهی نکردی که "ر" رو بردی بالای خط کرسی اما بنظرم باید یه فکری به حال این موضوعی که ایجاد کرده بکنی

در کل فرم مناسبی نداره اینیکی.

لوگو سوم:

خیلی راحت بگم که 90 درصد این رو چرداخت می خونن !!!

بنظرم اینیکی هم زیاد منسجم نیست.

.
.
.
.
.
در کل کارهای خیلی خوبی انجام دادی و اینکه ایراد گرفتم دلیل نمیشه که کارهات بد باشن. اینم بگم که همونطور که خودت میدونی طراحی لوگو باید تا حدی پیش بره که توازن مناسبی بین فضاهای مثبت و منفی و فاصله ها و ضخامت خطوط برقرار بشه.

شاد زی

Mr.Doosti

Active Member
Very Gooooooooooooooood
بسیار زیبا...
ولی من از دومی خوشم اومد.......
جالب تر شده.....مفهوم رو بهتر میرسونه

MOHAMMADIX

Member
سلام من که دومی بی افکت و 2d رو بیشتر دوست دارم به نظرم رسانایی مفهومش از اون دو تا بیشتره
موفق باشی

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشی و تبریک بابت این همه خلاقیت.

همونطور که خودت گفتی یکمی میکس لوگو شدن

اولی از بقیه بهتر شده.

به ترتیب نظر هامو میگم...

لوگو اول :

1- فاصله نقطه ها به بیس لوگو خیلی کمه . ( تناسب خوبی بین فضای مثبت و منفی ایجاد نکرده )

2- اولین مشخصه یه لوگو استاندارد ایجاد یونیک هست که به طبعه اون لوگو شکل میگیره

الان یونیک حرف "پ" با حرف "خ" تا حدودی میشه گفت یکی هست اما هر دو اینها با حرف "د" خیلی پارادوکس دارن.

3- انتهای حرف "ر" و حرف "د" کلاً فرمی جدا گونه از کل لوگو دارن .

لوگو دوم :

توی اینیکی میشه گفت تا حدودی اون جریان یونیک ها رو رعایت کردی

1- اندازه حرف "د" خیلی نامتعارف کوچیک تر از بقیه حروف هست که خیلی توی ذوق میزنه و فضای منفی سنگینی رو بالای خودش بین "ر" و "الف" ایجاد کرده . البته حرف "د" زیاد کوچیک نیست و دلیل القا شدن این حس قرار نگرفتن حرف ر زیر خط کرسی هست.
کار اشتباهی نکردی که "ر" رو بردی بالای خط کرسی اما بنظرم باید یه فکری به حال این موضوعی که ایجاد کرده بکنی

در کل فرم مناسبی نداره اینیکی.

لوگو سوم:

خیلی راحت بگم که 90 درصد این رو چرداخت می خونن !!!

بنظرم اینیکی هم زیاد منسجم نیست.

.
.
.
.
.
در کل کارهای خیلی خوبی انجام دادی و اینکه ایراد گرفتم دلیل نمیشه که کارهات بد باشن. اینم بگم که همونطور که خودت میدونی طراحی لوگو باید تا حدی پیش بره که توازن مناسبی بین فضاهای مثبت و منفی و فاصله ها و ضخامت خطوط برقرار بشه.

شاد زی

اووپس :دي
مرسي بنيامين از نظراتت!

در مورد نقطه ها دفاعي ندارم:green:! چون نقطه ها همونطور كه ميدوني آخرين مرحله هستند زياد روشون وقت نذاشتم ولي تغيير ميكنن !
و نظرت كاملا درسته!
در مورد يونيك حروف اگر دقت كني توي لوگوي اول كه شكل بال هست انتهاي حروف كه به شكل بال هست با حرف پ كاملا مچ هست ولي وسط لوگو و نقطه ي د رو به شكل نقطه ي سقل و ميان 2 حرف انتخاب كردم و از همديگه اين 2 رو تميز دادم چون به نظرم اگر همه يك شكل ميشدن رو به فانتزي شدن ميرفت و كار بايد سنگين تر ميشد با توجه به لوگوميكس بودن كارها د رو گرد كردم!

در مورد كوچك بودن د در طرح 2 موافقم ولي توي قانون تايپو حروف د مثل همين نوشته ((‌پرداخت) پ ×خ×ت روي خط كرسي قرار ميگيرند و ر هميشه پايين تر مياد ! و اون باكس زير كار فقط واسه 3دي شدن و اينكه روي هوا نباشه ايجاد كردم!!! و توي مهر و قرار گرفتن روي سربرگ و ... مشكلي از لحاظ بصري هم ايجاد نميكنه!

اون 90 درصدي كه يكي هم توي دوينت آرت گفتند!:دي
شكل كلي لوگو و جدا كردن جزييات از تكست اصلي فكر نميكنم كار سختي باشه! اون هم با توجه به اين كه فلورال ها توي حروف ديگه هم تكرار شدند! تا الان فقط شما و يك دوست ديگه توي دي اي فقط به اين نكته اشاره كرده!
اگر واقعا بد خونده بشه تغييرش ميدم!

ممنون از نظراتت مفيد بود :rose:

آخرین ویرایش:

sajad-ps

New Member
سلام گیلاسی :rose:
سلام دوستان:rose:

اولا خسته نباشی بازم مثل همیشه عالی شده :paint:

دوما به نظر من نماد قدرت تو سمپل دوم بهتر دیده میشه ولی از نظر دل نشینی و چشم نوازی به نظرم اولی خب خیلی بشتر به چشم میاد

ولی واقعا در کل خیلی زیباست امیدوارم روز به روز موفق و پیروز باشین :wink::rose:

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
اولی شیکهـ زیاد :دی

اگه تو دومی اوون ( ببرهـ یا شیرهـ با پلنگهـ یا عقابهـ یا ... ) بیاد روو " ت " فکر کنم خهلی شیکترم بشهـ :rose:

موفقیت .. !!

جدیدترین ارسال ها

بالا