لوگوتایپ+یک اتود برای کارت ویزیت

ereshkigal

Member
سلام به همه ی دوستان خوبم
این لوگوتایپ کلمه ی گل فروردین هستش... می دونم به اندازه ی کافی خوانایی نداره... ممنون می شم تمام انتقادات و پیشنهادهاتون رو در موردش بشنوم:)

بعدی هم یک اتود نصفه نیمه از کارت ویزیتشه که می دونم اصلاً متناسب با موضوع کار نشده و شخصاً فکر می کنم ایده ی جدیدی نداره(مخصوصاً در رنگ)... باز هم سپاسگزار می شم نظرتون رو راجع بهش بدونم:rose:

پ ن :نرم افزار مورد استفاده ایلوستریتور بوده و در فتوشاپ کمی ویرایش شده...

پیوست ها

• farzanak.jpg
    farzanak.jpg
    41 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • my-B.jpg
    my-B.jpg
    153.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

hsajj

Member
به نظر من لوگوتایپ خیلی جالبی شده ، ولی همونطور که خودت گفتی یکم ناخوانا ست
در مورد رنگ بندی لوگوتایپ هم صورتی رو خعلی دوس دارم ولی ترکیبش با سبز رو نه ! به نظرم اگه برگ ها رو جداگونه کار کنی قشنگتر میشه(نظر شخصی)
کارت ویزیت هم که خودت کار ما رو راحت کردی و در خصوص رنگ و ایده گفتی !
در کل به نظرم لوگوتایپ میتونه بعد از کمی اصلاح خیلی عالی بشه
موفق باشی :rose:

R-med

Well-Known Member
از طرح خیلی خوشم اومد .
به نظر من فقط یه کم ناخواناست :wink: . که اونم فکر کنم با یه کم مورب کردن درست بشه
حالا یه امتحانی کن
موفق باشی

سلام

طراحی شما بوی حس جدیدی رو میده که میشه تکمیلش کرد. من برداشتم اینه که یه تایید میخواستید و من میگم که پایه کارتون بسیار قوی هست. این کافی هست تا بشه روی معماهاش کار کرد و اینقدر پرورشش داد تا بی نقص بشه. این طرح و حتی کارت به نظرم یه پایه قوی هست. من از ترکیب روی کارت خیلی خوشم میاد... اگر احساس خوبی ندارید بهش من فکر میکنم بخهخاطر مشکلات کوچولو هست و نه بزرگ...
در مورد خوانایی هم شما در مرز خوانایی و سفارشی سازی فرم ها هستید. شباهت بیشتر یا خوانایی بیشتر... این یک دعوا نیست. یه معمای جذاب هست که جوابش در خرج کردن وقت و حوصله و نکته سنجی و مطالعه چند باره فرمهاست.
اگر تکمیلش کردید اونو هم بگذارین.
پیشنهاد دیگه ای ندارم چون میبینم که میتونه خیلی بهتر بشه

یا علی

ereshkigal

Member
به نظر من لوگوتایپ خیلی جالبی شده ، ولی همونطور که خودت گفتی یکم ناخوانا ست
در مورد رنگ بندی لوگوتایپ هم صورتی رو خعلی دوس دارم ولی ترکیبش با سبز رو نه ! به نظرم اگه برگ ها رو جداگونه کار کنی قشنگتر میشه(نظر شخصی)
کارت ویزیت هم که خودت کار ما رو راحت کردی و در خصوص رنگ و ایده گفتی !
در کل به نظرم لوگوتایپ میتونه بعد از کمی اصلاح خیلی عالی بشه
موفق باشی :rose:

ممنونم از وقتی که گذاشتید:)
در مورد لوگو می خواستم کمی حس و حال گل و گیاه رو اضافه کنم برای همین سبز رو اضافه کردم... اتفاقاً در یکی از اتود ها برگ های انتهایی جدا بودند اما نمی دونم چرا تو این آخرین همه رو به هم وصل کردم:wink:
از لطفتون سپاسگزارم.

لوگو تايپ خوبه ولي بنظر منم يكم ناخوانا
كارت ويزيت هم خوفه

موفق باشي

از لطفتون ممنونم، بله باید کمی بیشتر روی خواناییش کار بشه:)

از طرح خیلی خوشم اومد .
به نظر من فقط یه کم ناخواناست :wink: . که اونم فکر کنم با یه کم مورب کردن درست بشه
حالا یه امتحانی کن
موفق باشی
آره فکر می کنم کمی مورب کردنش کمک بکنه... بی نهایت ممنونم از پشنهاد و لطفتون:rose:

سلام

طراحی شما بوی حس جدیدی رو میده که میشه تکمیلش کرد. من برداشتم اینه که یه تایید میخواستید و من میگم که پایه کارتون بسیار قوی هست. این کافی هست تا بشه روی معماهاش کار کرد و اینقدر پرورشش داد تا بی نقص بشه. این طرح و حتی کارت به نظرم یه پایه قوی هست. من از ترکیب روی کارت خیلی خوشم میاد... اگر احساس خوبی ندارید بهش من فکر میکنم بخهخاطر مشکلات کوچولو هست و نه بزرگ...
در مورد خوانایی هم شما در مرز خوانایی و سفارشی سازی فرم ها هستید. شباهت بیشتر یا خوانایی بیشتر... این یک دعوا نیست. یه معمای جذاب هست که جوابش در خرج کردن وقت و حوصله و نکته سنجی و مطالعه چند باره فرمهاست.
اگر تکمیلش کردید اونو هم بگذارین.
پیشنهاد دیگه ای ندارم چون میبینم که میتونه خیلی بهتر بشه

یا علی

بی نهایت ممنونم.
این یه حقیقته که همیشه طرحام در مرحله ی اتود زیبا هستند و در مرحله اجرا ضعف دارند. نمی دونم دقیقاً مشکل کجاست اما فکر می کنم حق با شما باشه که زیاد نمی تونم سفارشی کار کنم. درخواست طراحی این لوگوتایپ و کارت از طرف سفارش دهنده نبود و خودم برای تجربه و تمرین زدم. شاید برای همینه که زیاد بازار پسند و خوانا نیست و به قول شما بیشتر حسیه. از دقت و حوصله ای که به خرج دادید و از اینکه در درک و شناخت از کارم راهنماییم کردید بسیار سپاسگزارم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا