ممنون می شم نظرات شما رو بدونم
Tsobh.com Well-Known Member May 12, 2011 #1 ممنون می شم نظرات شما رو بدونم پیوست ها batik_1_84d22.png 65.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
michealwiper Active Member May 12, 2011 #2 سلام از نظر تایپوگراف که قشنگه چون رو بدنه فونتت قشنگ کار کردی اگه ماله خود فونت نباشه و انحناء نرمی بهش دادی ولی من شخصن با اون فونت و رنگ گالری موافق نیستم شما که سلیقت خوبه تو این زمینه ها میتونی یکم از سادگیش درآری
سلام از نظر تایپوگراف که قشنگه چون رو بدنه فونتت قشنگ کار کردی اگه ماله خود فونت نباشه و انحناء نرمی بهش دادی ولی من شخصن با اون فونت و رنگ گالری موافق نیستم شما که سلیقت خوبه تو این زمینه ها میتونی یکم از سادگیش درآری
nima_dsnr کاربر VIP May 12, 2011 #3 سعی کن آهنگش رو ببری به سمت "با" نمیدونم جای آهنگ چی بگم!!!! فرض کن حالتش رو! مثلا سرکش "ک" رو بکن مثل الف "با" یا ت هم میتونی یه جورایی همین بلای "با" رو سرش بیاری.
سعی کن آهنگش رو ببری به سمت "با" نمیدونم جای آهنگ چی بگم!!!! فرض کن حالتش رو! مثلا سرکش "ک" رو بکن مثل الف "با" یا ت هم میتونی یه جورایی همین بلای "با" رو سرش بیاری.
Arsham اینو میخوریم گول نخوریم ♠ May 12, 2011 #4 واسه یه گالری کیف و کفش میتونست بهتر باشه تاپیوتون ولی خعلی هم خوب
MOSTAFA کاربر فعال May 12, 2011 #5 خوب شده، ولی یکم جای کار داره... به قول نیما روی انسجام ریتم کار بیشتر کار کن موفقیتـ
sharktech کاربر فعال May 12, 2011 #6 ضمن موافق بودن با نظر دوستان :دی روی افکت لوگوتایپ یکم بیشتر کار کنی قشنگتر میشه
main Well-Known Member May 14, 2011 #8 راستش من اگه مشتری بودم این کارو نمی پسندیدم. روی گالری هم میتونستی بیشتر کار کنی موفق باشی