لوگوتایپ شایان ، چوب آوران فراسو ، حسینی ، موسسه آموزشی شتاب ، نگاران

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
جواب من هم كه نداديد :سوت: حالا مثلا من كه سوال كردم جواب نداديد كه :دي

1-اون لوگوي شايان اول چرا "ن" 2تا نقطه داري ؟؟؟

2-چوپ آوردان فراسو هم دوست داشتم قشنگ شده!

3-لوگوي شتاب از لحاظ بصري و كلا چيدمان يك مقدار از نظر من مشكل داره ( لوگوتايپ فارسي هست از سمت راست به چپ)
و اون پيكتويي كه قرار داديد (دونده) جهت دويدنش يه جورايي تناقض داره با كل نوشته و نوشته هم خوانا نيست چيدمان و ديفيس فونت ميتونست بهتر باشه!

4-لوگوي نگاران يه قسمتهايي اصطلاحا "سكته" داره كه باز جاي كار بيشتر داره و من به هيچ شكل نتونستم مفهومش رو با آشپزي درك كنم

موفق باشيد
لوگوي

Tsobh.com

Well-Known Member
جواب من هم كه نداديد :سوت: حالا مثلا من كه سوال كردم جواب نداديد كه :دي

1-اون لوگوي شايان اول چرا "ن" 2تا نقطه داري ؟؟؟

2-چوپ آوردان فراسو هم دوست داشتم قشنگ شده!

3-لوگوي شتاب از لحاظ بصري و كلا چيدمان يك مقدار از نظر من مشكل داره ( لوگوتايپ فارسي هست از سمت راست به چپ)
و اون پيكتويي كه قرار داديد (دونده) جهت دويدنش يه جورايي تناقض داره با كل نوشته و نوشته هم خوانا نيست چيدمان و ديفيس فونت ميتونست بهتر باشه!

4-لوگوي نگاران يه قسمتهايي اصطلاحا "سكته" داره كه باز جاي كار بيشتر داره و من به هيچ شكل نتونستم مفهومش رو با آشپزي درك كنم

موفق باشيد
لوگوي

ج 1 ) باید توضیح می دادم که دوستان عزیز نظر بدید نقطه اونجا باشه بهتره یا بیاد پائین
یعنی نقطه 1 حالت اول نقطه 2 حالت دوم

ج 2 ) ممنون

ج3 ) همین بحث رو با شمتری داشتیم ( شب ساعت 1 بود ) و گفن می خوام تناقض باشه تا پیدا کردن جوابش باعث بشه لوگوی موسسه تو ذهنش بمونه
آقا تو کتش نرفت که نرفت
در مورد چیدمان موافقم ولی چیزی که دستم رو بسته بود قوانین ترکیب تو شکسته نستعلیق بود

ج4) سکته داره رو نگرفتیم :-?

مرسی که نظر دادی
نظرات شما همیشه ریز بینانس و بهم خیلی کمک می کنه
فقط چیزی که هست من این کار ها رو تحویل مشتری ها دادم و دارن ازش استفاده می کنن
واسه همین نمی شه تغییراتی رو که شما تذکر می دید رو اعمال کنم و دوباره بذارم

تو کاراهایی که هنوز تحویل ندادم 100% اینکار رو انجام می دم

مرسیــــــ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سکته داره رو نگرفتیم

اين سكته يه اصطلاح هست براي لوگو هااي كه بعضي قسمتهاش اون حالت كروي بودن و گرد بودن يا موازي نبودن بعضي خطوط به كار ميره

مثلا همون لوگوي نگاران رو بعضي قسمت هاي مثل "گ: مثل اين ميمونه كه توي ps اتود زده شده و فقط براي تيديل به حالت برداري توي ايلوستريت تريس شده و اون پختگي لازم رو نداره حالات حروف

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member

اینجا هرکسی به نوبه خودش تو کارش وارده و نمونه کار زیاد داره !

سپاس
ممنونم از جوابت دوست خوبم

آقا من كي گفتم سایر عزیزان تو کارشون وارد نیستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا نمونه کار برا نمایش دادن ندارن ؟!!!!!!

اینجا همه دوستان استاد من هستن و شکی توش نیست

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member
اين سكته يه اصطلاح هست براي لوگو هااي كه بعضي قسمتهاش اون حالت كروي بودن و گرد بودن يا موازي نبودن بعضي خطوط رو داره به كار ميره

مثلا همون لوگوي نگاران رو بعضي قسمت هاي مثل "گ: مثل اين ميمونه كه توي ps اتود زده شده و فقط براي تيديل به حالت برداري توي ايلوستريت تريس شده و اون پختگي لازم رو نداره حالات حروف

موفق باشيد

:shock: این همه کلمه جمع شده بودن تو اون یه کلمه ؟!!!!!!!!!!!!!!!

مرسی متوجه شدم
چشم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله همش توي همون كلمه جمع شده بود

ببخشيد من ميام توي بحث ادغام

آقا ما که گفتیم سایر عزیزان تو کارشون وارد نیستن

ببينيد دوست من توي انجمن زماني كه شما چند تا تاپيك ميزنيد كارهاي بچه هاي ديگه ميره صفحه 2 و .... حق ديگران ضايع ميشه
پس بهتره اگر مجموعه اي از كارهاتون رو ميخواييد آپ كنيد همه رو توي يه تاپيك و در يك پست بگذاريد كسي هم كه بخواد نقد كنه توي همين يك تاپيك هم كارتون رو نقد ميكنه !!

به هر حال روال انجمن به اين شكل هست حتي دوستاني مثل عرفان يا ماندانا كه از مديران كل و يا مديران بخش هستند به همين شكل كار ميكنند
! اميدوارم موفق باشيد دوست من :rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
بله همش توي همون كلمه جمع شده بود

ببخشيد من ميام توي بحث ادغام

ببينيد دوست من توي انجمن زماني كه شما چند تا تاپيك ميزنيد كارهاي بچه هاي ديگه ميره صفحه 2 و .... حق ديگران ضايع ميشه
پس بهتره اگر مجموعه اي از كارهاتون رو ميخواييد آپ كنيد همه رو توي يه تاپيك و در يك پست بگذاريد كسي هم كه بخواد نقد كنه توي همين يك تاپيك هم كارتون رو نقد ميكنه !!

به هر حال روال انجمن به اين شكل هست حتي دوستاني مثل عرفان يا ماندانا كه از مديران كل و يا مديران بخش هستند به همين شكل كار ميكنند
! اميدوارم موفق باشيد دوست من :rose:

اولا يك اصلاحيه !!!!!!

من كه گفتم نه ( اشتباه تايپي بود ) من كي گفتم دوستان نمونه كار ......

حق با شما و سعيدخانه

ولي اصولا بايد دوستان در بدو ورود بهتره برن Panel كاربريشون و آخرين مباحث رو از اونجا كه براشون ليست مي شه پيگير باشن كه خوب بماند...........

چشم
ولي باز هم دلخورم
كاش حذف مي كردن و بهم پيام مي دادن يكي يكي و به مرور زمان وارد كنم

به هر حال تا همين حد هم كه اجازه فعاليت مي دن دوستان و ساپورت مي كنن ميان نظر مي دن اشتباهات رو گوش زد مي كنن و خلاصه كلي لطف دارن برام خيليه

جدیدترین ارسال ها

بالا