لود یک swf با xml در یک swf دوم؟

ma30h

Member
سلام و درووووووووووود!!می خواستم ببینم آیا ممکن یک swf که با یه فایل xml یا .as در ارتباط رو در یک swf دوم لود مووی کرد.من وقتی این کارو می کنم لودم فقط یه صفحه سفید نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BioDread

Banned
سلام و درووووووووووود!!می خواستم ببینم آیا ممکن یک swf که با یه فایل xml یا .as در ارتباط رو در یک swf دوم لود مووی کرد.من وقتی این کارو می کنم لودم فقط یه صفحه سفید نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه با as2 کار میکنی
مقدار level رو 1 بزار

ma30h

Member
سلام دوباره!!!
مرسی از راهنماییتون...
بله برای فابل های ساده خیلی راحت جواب می گیرم اما یه مثال:
حتما تا حالا با وب فوتو گالری فتوشاپ کار کردید که در قسمت:
file>>Automate>>web photo gallery
برنامه فتوشاپ قابل استفاده است، به عنوان مثال من وقتی با این قسمت یه گالری فلش می سازم نمی تونم اون فایل swf گالری رو در یه swf دوم لود کنم.
چرا؟

BioDread

Banned
شاید به خاطر فایل xml که داره

ان گالری فایل xml داره؟

اگه داره باید آدرسشو عوض کنی

ma30h

Member
بله قایل xml داره اونم نه یکی!!!!!
اما یعنی چی آدرسشو عوض کنم؟
ایجاد این گالری با فتوشاپ چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه... گلاب به روتون!!! می شه ساختارشو ببینید شاید بهتر بشه فرایند لود عکس ها رو فهمید!
چون از چند فولدر +فایل های جاوا+ایکس ام ال+..... تشکیل شده.

BioDread

Banned
اول بهت پیشنهاد میکنم از گالری های آماده دیگه استفاده کنی
بعد تو چرا میخوایی این کار رو بکنی؟

ma30h

Member
نه من اصلا اجبار یا نیازی به استفاده از این گالری ندارم، بلکه چند کار مشابه دارم که باید در چنین استایلی قرار بگیرند برای همین این مثال رو که نمونه swf اون در دسترس همه هست رو آوردم که اهل فن به راحتی ساختارش بررسی و ایراد کار رو بگند.
حالا شما فرصت کردید تست کنید؟
راستی چرا استفاده نکنم؟

BioDread

Banned
منظورم این بود که چرا میخوایی یه گالریرو در یه مووی دیگه لود کنی
من تا حالا این کار رو نکردم ولی فکر کنم دردسرش زیاد باشه
خوب از ان موویت یه لینک به ان گالری بده!

ma30h

Member
از بحث لود کردن swf ها دور نشیم اما به عنوان مثال:
اگه تو یه سایتی نیاز باشه که مثلا به خاطر حجم یه گالری اونو در یه بخشی از سایت( مثلا وسط سایت) در کنار منو ها و لینک های صفحه اصلی لود کنیم ؛
چاره چیه؟

BioDread

Banned
درکل
باید آدرس فایل xml در ان گالری رو تغییر بده و مسیر شو از ان مووی که قرار گالری رو لود کنه بده
شاید درست بشه!

arashtavoosi

Active Member
داخل movieClip ی که گالری توش لود می شه بنوس this._lockroot = true;
احتمال خیلی زیاد مشکلت حل می شه.

ma30h

Member
کمک فوری

سلام و دروود!!
آقایون من دوباره یه مشکلی در رابطه با لود موووی ها پیدا کردم لطفا به صورت اورژانسی منو یاری کنید!!!
(البته می دونم که دقیقاً سوالم به این تاپیک مربوط نمی شه ولی.........)
من یه فابل swf که با as2 نوشته شده رو دارم و می خوام داخلش یه swf دیگه ای رو که با as3 نوشته شده رو لود کنم تا اینجاش مشکلی نیست اما........
وقتی که فایل من لود میشه انیمیشن لود شده من بدون اینکه اسکریپت روش اعمال بشه اجرا می شه حتی دستور stop هم اجرا نمی شه و خلاصه انیمیشن من مکرراً لوپ می شه!!!!! :cry:
علت چیه؟
چاره چیه؟
هم اکنون منتظر کمک های as شما هستیم!!!
(بنیاد امور مشکلات خاص):)

آخرین ویرایش:

kiarash.M

Active Member
با چی load میکنی ؟
کجا load میکنی ؟
چطوری stop میکنی ؟
چی رو stop میکنی ؟

arashtavoosi

Active Member
نمیشه این کار رو کرد اینم که می بینی فایل رو لود می کنه دلیلش اینه که به صورت یه فایل As2 باهاش برخورد می کنه و چون در هر ورژن تمام چیزا عوض نمی شه، tween ها احتمالاً همون ساختار رو دارن برا همین فایل رو با بعضی از انیمیشن هاش نشون می ده.

ma30h

Member
نگو!!!!
هیچ چاره ای نداره؟
یعنی نمی شه as3 رو تو as2 به هیچ وجه لود مووی کرد به نظر مسخره میاد اما چیزی وجود نداره که بشه باهاش فلش بپیچونم!
هیچ راهی نداره.....................؟

kiarash.M

Active Member
داره عزیزم ؛ حتی میتونی کامل یه as2 رو رو یه as3 یا بر عکس کنترل کنی !!!
این برای اونایی که چند سال یه CLASS تو as2 نوشتن و حالا به قول خارجی ها وقتش شده "ماگریشن" کنن به as3 .. و کلاس هاشونو هم میخوانو وقت ترجمه به as3 ندارند !!....

اگه وقت دارید و حوصله میگم ..

ma30h

Member
مرسی اما من خیلی اورژانسی نیاز داشتم..... که با این وضعیت باید بیخیال بشم...!!
من ذهنیتم این بود که بشه به یه نحوی convert کرد که خوب نمی شه دیگه چاره ایی نیست.
بازم ممنون از راهنماییاتون!

++Hadi++

Active Member
البته این یکی از سوالات من بود ولی اونقدر مجال پیدا نکردم بپرسمش و در ضمن من فقط با as3 کار می کنم و نیازی ندارم که یه swf as3 رو تو as2 لود کنم ولی در حد دانش و تخصص داشتن می خوام بدونم چطور می شه ؟

بالا