لود گالری

سلام ...

این مشکل واسه چندمین باره اتفاق میفته و من هرباربیخیالش شدم ! حالا دیگه باید بفهمم چرا فلش اینجوریه

من فایل دارم به نام main.swf که داخلش یک فایل دیگه به نام page1.swf رو لود میکنه ... این از این
فایل page.swf توسط یک دکمه از داخل پوشه ای به نام gallery یک فایل به نام gallery.swf رو لود میکنه .. لازم به ذکر که کنار این فایل فایل های Xml واسه لود و چند تا پوشه دیگه که توش عکس های بزرک و کوچیکه واسه لودم هست ...

چرا واقعا چرا !؟ وقتی من از main.swf برناممو اجرا میکنم page1.swf رو لود میکنم به راحتی ... ولی زمانی که میخوام توسط دکمه ای که توی page1.swf دارم گالریمو لود کنم نمیاد ! ؟ آخه من چه خاکی به سرم بکنم .. حدود هزار تا پوشه دارم که هرکدوم پوشه هام کلی عکس داره ... امیدمون به این گالری های آماده و ایکس ام الی بود که واسه هرکدوم پوشه ها یکی از این گالری ها رو بذارم ...

گالریشم حرف نداره واقعا با یکم ادیت که روی فایل xml انجام بدی همه امکاناتی که نیاز داریدو داره ....
آپلودشم میکنم

فقط جواب منو دوستای عزیزم هرکی میدونه بکه راهنمایی کنه .. درود
:rose:

پیوست ها

• XMLPhotoTemplate04_AS3.zip
    2.9 مگایابت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام ...

این مشکل واسه چندمین باره اتفاق میفته و من هرباربیخیالش شدم ! حالا دیگه باید بفهمم چرا فلش اینجوریه

من فایل دارم به نام main.swf که داخلش یک فایل دیگه به نام page1.swf رو لود میکنه ... این از این
فایل page.swf توسط یک دکمه از داخل پوشه ای به نام gallery یک فایل به نام gallery.swf رو لود میکنه .. لازم به ذکر که کنار این فایل فایل های Xml واسه لود و چند تا پوشه دیگه که توش عکس های بزرک و کوچیکه واسه لودم هست ...

چرا واقعا چرا !؟ وقتی من از main.swf برناممو اجرا میکنم page1.swf رو لود میکنم به راحتی ... ولی زمانی که میخوام توسط دکمه ای که توی page1.swf دارم گالریمو لود کنم نمیاد ! ؟ آخه من چه خاکی به سرم بکنم .. حدود هزار تا پوشه دارم که هرکدوم پوشه هام کلی عکس داره ... امیدمون به این گالری های آماده و ایکس ام الی بود که واسه هرکدوم پوشه ها یکی از این گالری ها رو بذارم ...

گالریشم حرف نداره واقعا با یکم ادیت که روی فایل xml انجام بدی همه امکاناتی که نیاز داریدو داره ....
آپلودشم میکنم

فقط جواب منو دوستای عزیزم هرکی میدونه بکه راهنمایی کنه .. درود
:rose:

--------------------------------------

کاش فایل اصلی رو که شامل main و page 1 بود میزاشتید بهتر بود

مشکل شما احتمال زیاد تو مسیر دهی. وقتی مسیر میدید از فولدر اصلی اجرا کنه تو main جواب میده اما صفحه داخلی رو اجرا کنید مسیر فرق میکنه بازم اگه همونی که میگید رو بذارید بهتر میتونم کمکت کنم

سلام محمد جان مرصی از کمکت

فایلاشو آپ کردم .. یک فایل main1.swf که page1.swf رو لود میکنه که خود page1.swf از توی پوشه gall گالری رو لود میکنه ...

پیوست ها

• load problem.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 31

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

ببین 2 تا مشکل هستش

اول اینکه شما لودر نذاشتید تو دومی اما اولی لودر داره. خوب دقت کنید منظورمو متوجه میشید منظورم از لودر مووی کلیپی که فایل رو

لود کنه تو دل خودش. دومی نداره یعنی بعد از کلیک روی دکمه لودری نیست که فایل رو لود کنه

مشکل اصلی اینه من لودر گذاشتم و لود شد اما رو صفحه اول لودینگ فایل داخلی گیر میکنه دلیلش اینه نمیتونه فایل های css , js رو

لود کنه البته این مشکل چیز جدیدی نیست . راه حل داره اما کار نیم ساعت 1 ساعت نیست .

در کل پیشنهادم اینه یا بیخیال شید برید سراغ یکی دیگه یا اینکه بدید کسی انجام بده چون دردسر داره فکر نمیکنم خودتون بتونید این فایل رو لود کنید.

حرف آخر ...

این مشکل که موقع لود گفتم اونی نبود که مطرح کردید یعنی مشکل شما عدم لود کردن بود اونم بدلیل نذاشتن شی(مووی کلیپ) لودر بود که با گذاشتن لودر خیلی ساده حل میشه. واسه مشکل اصلی بعد لود اگه 1 گالری دیگه که ساده تر هست و css و js کنارش نیست بذارید مشکل حله اگه نه همون توضیح که بالا دادم

عزیزم من بازم فایلو دانلود کردم مشکلی نداشت فایل page1.swf هم لودر داشت ! اینم کدش :

b1.addEventListener(MouseEvent.CLICK,cl)

function cl(e:MouseEvent){
var s:Loader= new Loader()
s.load(new URLRequest("gall/PhotoTemplate.swf"));
addChild(s);
}
بعد درمورد css و جاوا اسکرپتش هم نگاه کردم باید تو خودگالریش آدرساشو دستکاری کنم منظورت اینه که گفتی کار یک ساعت دوساعت نیست ؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
عزیزم من بازم فایلو دانلود کردم مشکلی نداشت فایل page1.swf هم لودر داشت ! اینم کدش :

b1.addEventListener(MouseEvent.CLICK,cl)

function cl(e:MouseEvent){
var s:Loader= new Loader()
s.load(new URLRequest("gall/PhotoTemplate.swf"));
addChild(s);
}
بعد درمورد css و جاوا اسکرپتش هم نگاه کردم باید تو خودگالریش آدرساشو دستکاری کنم منظورت اینه که گفتی کار یک ساعت دوساعت نیست ؟

ببین کدش هست اما کو مووی کلیپ لودر ؟ child بدون سایز !! تو main 1 مووی کلیپ داری که لودر لود میکنه page1 رو داخل اون مووی کلیپ اما تو page1 مووی کلیپ لودر نیست یا با add child سایزی نداره .

نه css رو لود نمیکنه باید تعریف بشه واسه فلش

این 1 لودر با preloaeder

PHP:
var percent:Number;
var myLoader:Loader=new Loader();
var myRequest:URLRequest=new URLRequest("gall\\myswf.swf");
myLoader.load(myRequest);
myLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, loadingProgress);
function loadingProgress(evt:ProgressEvent) {

percent = Math.round((evt.bytesLoaded/evt.bytesTotal) * 100); 
 percentLoaded_txt.text = "Loading.... " + String(percent) + "% loaded";
}
myLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, loadMovie1);
function loadMovie1(myEvent:Event):void {
 addChild(myLoader);

// اینجا میگی لودر تو چه مکانی باشه مختصاتس
 myLoader.x = 0;
 myLoader.y = 0;
 percentLoaded_txt.visible = false;
}