لود کردن video از فایل محافظت شده با دستورات lingo

enl!ven

Member
سلام ب همه
بعد از کلی گشتن نتونستم تو این فروم یه راهنمایی در مورد نحوه لود کردن video از فایل محافظت شده با لینگو پیدا کنم. اساتید لطف کردن مطالبی در مورد لود کردن فایل های ویدیوئی تو تاپیک
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=116824

گذاشتن که از همین جا ازشون تشکر میکنم ولی توش کدی ندیدم ک کمک کنه
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام
دوست عزيز وقتي فايل محافظت شده كه ديگه نميتوني ويديو رو از داخلش لود كني

قبل از اينكه protect كني لينك بده

آخرین ویرایش:

enl!ven

Member
سلام. ممنون که جواب دادید.
من نمیدونم جطور یه ویدئو رو از یه کست خارجی، با لینگو لود کنم!
یه آموزش تو فروم پیدا کردم که یه نمونه از یه player بود. ولی فایل هاش بیرون بودن! من میخوام از فایل های داخل cast خارجی استفاده کنم. البته با لینگو...

ps2

Member
یا سلام ، اول بگم که mohammad.sub7 خیلی ممنون مدتها سفر بودم و سر به سایت نمیزدم . دستت درد نکنه ، پاسخهات مناسب و کامل هستند .

enl!ven : شما اول یک کست اکسترنال بساز و توی قسمت ساخت کست تیک گزینه : Use in Current Movie رو بردار تا cast آزاد باشه وبشه به هر مووی دایرکتور لینکش کرد .
حالا کست رو به یک موی لینک کن و فایل ویدیئورو به هش وارد کن . بعد از تکمیل ساخت پروژه هم موی و هم کست رو قفل کن.
اگر کستی که دلاری قفل هست هیچذ کاری نمیشه کرد .

برای لینک کردن یک کست خارجی هم اون رو به موی باید ایمپورت کنی

enl!ven

Member
یا سلام ، اول بگم که mohammad.sub7 خیلی ممنون مدتها سفر بودم و سر به سایت نمیزدم . دستت درد نکنه ، پاسخهات مناسب و کامل هستند .

enl!ven : شما اول یک کست اکسترنال بساز و توی قسمت ساخت کست تیک گزینه : Use in Current Movie رو بردار تا cast آزاد باشه وبشه به هر مووی دایرکتور لینکش کرد .
حالا کست رو به یک موی لینک کن و فایل ویدیئورو به هش وارد کن . بعد از تکمیل ساخت پروژه هم موی و هم کست رو قفل کن.
اگر کستی که دلاری قفل هست هیچذ کاری نمیشه کرد .

برای لینک کردن یک کست خارجی هم اون رو به موی باید ایمپورت کنی
سلام .
ps2 عزیر بخاطر توضیحاتت ممنون ولی توضیحات شما روش وارد کردن دستی فایل، از کست خارجیه! من میخوام اون فایل ویدئو رو با کد لینگو وارد Stage یا Player کنم... بازم تشکر بابت توضیحاتت .

جدیدترین ارسال ها

بالا