لود کردن SWF با زدن بر روی عکس مربوط که Button تعریف شده (کمک فوری)

taban341

New Member
سلام اساتید من دارم یک سایت به حالت فروشگاهی طراحی میکنم که یک فایل Main دارم که مدل های لباس به این صورت :
st.jpg

اگه احیانا تصویر رو ندیدین داخل فایل الحاقی قرار دادیم

که از Component اسکرول پین برای پیمایش تصاویر استفاده کردم میخام بروی هر تصویری که با موس کلیک میکنم با
یک فایل SWF باز کنه و عکس مدل لباس رو بزرگتر و یه سری مشخصات هم در رابطه با محصول بزارم یعنی هر محصول یک فایل Swf جداگانه داره که همه ی این فایل ها باید از صفحه ی اوی لود شه چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟
فایل رو هم میزارم که اگه دوستان راهنمایی کنن کمک بزرگی در حق بنده ی حقیر کردن

با تشکر

پیوست ها

• MHZ.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:
اگه بتونی از ایکس ام ال استفاده کنی خیلی راحته کارت ولی اون نیاز به این داره که با فلش تقریبا در سطح حرفه ای باشی ولی گزینه دیگه ای که میتونی باش این کارو بکتی اینه که هر دکمه ایت با زدن کلیکش یک فایل swf که عکس بزرگترش هست رو باز کنه ... حالا اینم نمیدونم تا چه حدی میدونی ولی میتونی تک تک واسه هر دکمت لیستنر بنویسی یا اینکه کار حرفه ای تر اینه که بریزی همه دکمه ها رو توی یک آرایه و بعد کد واسه عضو های آرایت که درواقع همون دکمه ها هست بنویسی .. واسه بزرگ نشون دادن عکس هم که باید عکسهای بزرگتر مربوط به این دکمه ها رو بذاری توی یک پوشه و با استفاده از کد لود کنی و یک دکمه بستن هم واسه عکس بذاری که کاربر ببنده و عکس بعدیشو انتخاب کنه .. ! کد رو هم نمیدونم بلدی ولی یک نمونه کد میزارم خودت یک برداشتی داشته باش نسبت بهش ...

کد:
var remoteBtn:Array = new Array(remote.Close_btn,remote.Minimize_btn,remote.Back_btn,remote.tg0,remote.tg1,remote.tg2,remote.tg3,remote.tg4);

for (var i:int= 0; i< 8; i++)
{
    remoteBtn[i].buttonMode = true;

remoteBtn[i].addEventListener(MouseEvent.ROLL_OVER,_Over);
    remoteBtn[i].addEventListener(MouseEvent.ROLL_OUT,_Out);
    remoteBtn[i].addEventListener(MouseEvent.CLICK,_Click);

}

بعد باید یک کدی واسه لود عکس ها بذاری که اونم توی مایه های این کد است ..

import flash.display.Loader;
import flash.net.URLRequest;

کد:
var loader:Loader;

function _Click(e:MouseEvent):void
{

switch(e.currentTarget.name)
    {
        case "bt1" :// اگه دکمه اول توی اسکرولت رده شده باشه 
        loader.load(new URLRequest("اسم فایلی که میخوای بزرگ لود شه"));
        addChild(loader);
        break;

case "bt2" : // اگر دکمه دومت زده شد این کارو بکن با فرض اینکه اسم دکمه هات به این ترتیب 
        loader.load(new URLRequest("اسم فایلی که میخوای بزرگ لود شه"));
        addChild(loader);
        break;

}

}

taban341

New Member
من کدهارو که میزارم دیگه خروجی نمیده خروجی یه صفحه میاد و مدام تیک میخوره ....مشکل از کجاس ؟؟؟

خوب درست کد ننوشتی عزیزم واسه همین ارور میده و فلشت قات میزنه ! ... کدی که نوشتی رو بذار ببینم

taban341

New Member
اینو دانلود کن که ساختم بعد بیا میسنجر یاهو توضیح بدم کامل کنی

مشاهده پیوست 80802

آیدی یاهو من : mohammad_subseven
یه دنیا ممنونم خیلی زحمت کشیدین فکر کنم متوجه شدم باید برای همه عکس ها که Button تعریف کردم
یه Instance Name بزارم بعد تو کد نویسی تعیین کنم که با کلیک کردن روی هر کدام به کدام فریم GotoAndStop شه
که هر فریم به کد برای Loadیه فایل خروجی جداگانه داره که شما زحمتش رو کشیدین فقط باید اسم فایل رو درست کنم اگه اشتبا نکنم میشه همینطوری برای فلش های خرو جی هم تعریف کنیم که با زدن رو بازگشت، به صفحه اصلی که همه محصولات هستند Back بخوره ؟؟؟؟
بازم ممنونم خیلی لطف کردین آقا محمد:rose:

mohammad.sub7

کاربر فعال
من با 1 روش ساده انجام دادم که مشگل نخورید. روشهای دیگه هم با کمک xml هم بدون xml هستن که حرفه ای تر هست

اما مهم اینه کار شما راه بیفته . موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا