لود کردن یک پروژه کامل swf در دایرکتور جهت حفاظت از Decompile

Arioman

New Member
با سلام خدمت همه دوستان

یکسری دوستان به من پیشنهاد کردن برای محافظت از سورس های فلش در مقابل exe2swf و دکومپایلر ها از دایرکتور استفاده کنم ...

من فک میکردم خیلی راحت باشه اما اینطور که به نظر میاد اکشن اسکریپت های فلش در دایرکتور درست شناسایی نمیشه و فایل فلش به صورت یک فیلم یا Sprite پخش میشه ؟!

اینطور که پیداست باید از زبان برنامه نویسی دیگری به نام لینگو استفاده کنم اما سوال اینجاست پروژه من پر از اکشن اسکریپت های پیشرفته برای پخش صدا و اسکرول بار و مدیاپلیر و ... هستش و فقط به چند تا Gotoandplay خلاصه نمیشه !!

پس فکر نمیکنم بتونم همه اونها رو تبدیل کنم ...

خواستم بدونم ایا راهی هست که یک پروژه کامل فلش رو برای محافظت در یک اجرایی دایرکتور قرار داد و یه جورایی Flash Projector رو شبیه سازی کرد ؟؟!

یا اصلا باید برای چنین پروژه هایی از صفر شروع به برنامه نویسی با لینگو کرد ؟!؟ چون اینکار برای کسایی مثل من که اکشن اسکریپت آشنایی دارن و از لینگو هیچ سررشته ای ندارن اینکار خیلی مشکله

mohammad.sub7

کاربر فعال
ببینید هنگام ترکیب فلش و دایرکتور باید هر دو زبان رو با هم ترکیب کنی مثلاً تو فلش بگی که وقتی روی دکمه مینیمایز کلیک کرد برو تو لینگو کد با لیبل مثلا مینیمایزر رو بخون. اما حالا که همه فلش طراحی کردی کارت سخته. باید از همون اول شروع به ترکیب کد

میکردی. الان هم میشه اما کارت سخته ضمنا تو ترکیب اکشن 2 باشه چون اکشن 3 خیلی جاها به مشکل میخوری. در مجموع فکر میکنم ارزش نداشته باشه بخاطر پروتکت کلی وقت بزاری(کلی وقت با توجه به اینکه با لینگو آشنایی نداری)

Arioman

New Member
ممنون محمد جان

فقط یه سوال , من اصلا قصده ترکیب این دو تا رو ندارم و مثلا نیازی به Minimize و دیگر اسکریپت ها و امکانات دایرکتور ندارم ...

من فقط میخوام به خاطره امنیت اطلاعات فلش خودم رو بدون امکان ویژه یا جدیدی در دایرکتور قرار بدم و به جای فلش پروجکتور خوده فلش ازش استفاده کنم ...

آیا بازم نیاز به ترکیب اکشن اسکریپت و لینگو هست ؟؟ یعنی حتی کد های پایه فلش که برای رفتن به فریم های دیگر استفاده میشه باید به لینگو تبدیل شه ؟

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
اگر صرفا در این حد نیاز دارید پیشنهاد من استفاده از MDM ZINC هست که تغییری تو کدهاتون نمی ده. ( MultiDMedia.com )
فقط باید از آخرین نسخه اون استفاده کنید تا در ویندوز 8 و 7 به مکل بر نخورید.

موفق باشید و سربلند

Arioman

New Member
ممنون از پیشنهادتون ...

ولی متاسفانه با Zinc هم یکسری مشکلات با اسکپریپت ها خصوصا در مولتی مدیا و ویدئو داشتم و قابلیت امنیت فایل در اون بصورت لود کردن فایل فلش در مموری و نه در تمپ هستش که اونم باعث سنگین و کند شدن خصوصا در سیستم های پایین میشه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا