لود کردن یه فایل swf توی یه فایل swf دیگه ؟؟؟ چطوری ؟

masterboy

Member
چطوری میشه یه فایل swf رو توی یه فایل swf دیگه لود کرد ؟
یعنی دو تا فایل داریم که یکیش سورس اش رو نداریم و فایل main.fla رو میخوایم طوری بسازیم که فایل swf رو توی یه کادر لود کنه
دوستان میدونم که میشه
یه بار یه همچین چیزی دیدم ولی نمیدونم چطوری اینکارو بکنم

توی لایبرری هم که فایل swf رو ایمپورت میکنم همه فریم هاش نمیاد یعنی ناقص میاد .

اگه کسی میدونه خواهش میکنم یاد بده من یکی که خیلی گیر اینم .

ممنون

l3ardyia

Member
!

masterboy گفت:
ممنون مشکلم حل شد

تاپیک های قبلی رو نگشته بودم
ميگفتيد چه جوري حل شد ممنون ميشديم .. منم همين مشگلو دارم :cry:
اگه ميشه آدرس تاپيك رو بديد ممنون ميشم .!

masterboy

Member
آدرس تاپیک رو پیدا نکردم ولی اینجوری مشکلم حل شد :

نقل قول از : H_A_S_CO

در فایل فلش 001 یک Movie Clip بساز و در اون یک مستطیل بکش و اندازه اون رو دقیقا به اندازه فایل 002 درست کن (طول و عرض). من معمولا اون رو به یه رنگ کاملا متفاوت انتخاب میکنم تا بتونم تشخیصش بدم.
در همین حال که در داخل این Movie Clip هستی روی اولین فریم اون کلیک کن و در پنجره Action این رو بنویس:

this.loadMovie("002.swf") //in az barnaameh mikhaad ke file dovvom ro load koneh

نکته ای که باید یادت بمونه اینه که این خط رو حتما روی فریم بنویسی! بعدیش اینه که مستطیلت x و y هاش باید 0 باشه.!!!

نکته دیگه اینکه جفتشون باید توی یه دایرکتوری باشند.

حالا میتونی به صفحه اصلی برگردی و هر جا که دوست داری اون مستطیلت رو (Movie Clip ) بزاری.

امیدوارم که مشکلت حل بشه.
فعلا

-------

این فایل رو هم با کمک همین دوستمون درست کردم

http://takgallery.com/goblet.rar

منم امیدوارم مشکلت حل بشه ;)

آخرین ویرایش:
يه راه ساده ترم هست شايد بدردت بخوره
تو فايل اصلي از منوي فايل "ايمپورت تو لايبرري" رو انتخاب كن بعدشم آدرس swf مورد نظز رو بهش بده فايل مياد تو لايبرريت كه ميتوني ازش استفاده كني

masterboy

Member
درسته ولی تو این روش بعضی از فریم هام نیومد به خاطر همین دنبال یه راه دیگه بودم

به نظر من روش بالایی از همش بهتره چون اگه قرار باشه یه مووی رو ایمپورت کنی که بیشتر از 30 فریم در ثانیه ریت داشته باشه خیلی از فریم هاش نمیاد . مثل یه فیلم که به swf اکسپورت شده و نمیشه دوباره ایمپورتش کرد تو فلش

;)

جدیدترین ارسال ها

بالا