لود کردن فایل؟

++Hadi++

Active Member
OK...
تصاویر بزرگ رو لود نمی کنه .
شاید بخاطر هماهنگ نبودن اکشن 2 و 3 باشه .
چند راهی که به ذهنم می رسه اینه و در غیر اینصورت چیزی به ذهن من نمی رسه :
1- یه فایل فلش a2 باز کنین و با استفاده از loadMovie یا کامپوننت لودر ، اونو لود کن .
من لود کردم و درست از آب در اومد می تونی دان کنی که البته برا اکشن 2 هست .
2- فایل گالریتو به as3 (با استفاده از actionscript2.0 migration ) ترجمه کنی که فک کنم اگه سیستم اونو as3 کنی ، دیگه می تونی اونو در as3 هم run کنی . اگه وقت داشتم این کار رو واست می کردم .
البته یه گالری خیلی ساده تصویر با ایکسمل نوشتم که البته خیلی ابتدایی هست ولی لینکش تو امضامه و می تونی با استفاده از اون هم ، اونو سورسو به اکشن 3 احیا کنی .
دانلود کن ...
بای...

پیوست ها

• Gallery.rar
    455.1 کیلوبایت · بازدیدها: 25

DLL_DLL

Member
OK...
تصاویر بزرگ رو لود نمی کنه .
شاید بخاطر هماهنگ نبودن اکشن 2 و 3 باشه .
چند راهی که به ذهنم می رسه اینه و در غیر اینصورت چیزی به ذهن من نمی رسه :
1- یه فایل فلش a2 باز کنین و با استفاده از loadMovie یا کامپوننت لودر ، اونو لود کن .
من لود کردم و درست از آب در اومد می تونی دان کنی که البته برا اکشن 2 هست .
2- فایل گالریتو به as3 (با استفاده از actionscript2.0 migration ) ترجمه کنی که فک کنم اگه سیستم اونو as3 کنی ، دیگه می تونی اونو در as3 هم run کنی . اگه وقت داشتم این کار رو واست می کردم .
البته یه گالری خیلی ساده تصویر با ایکسمل نوشتم که البته خیلی ابتدایی هست ولی لینکش تو امضامه و می تونی با استفاده از اون هم ، اونو سورسو به اکشن 3 احیا کنی .
دانلود کن ...
بای...

بعید میدونم کاری به as3 و as2 داشته باشه ، چون گالری دیگه ای که با as2 نوشته شده بود را تست کردم جواب میداد!!

بازم ممنون که وقت می ذارید.:rose:

++Hadi++

Active Member
خوب دوست عزیز دیدی که در as3 جواب نداد و در as2 جواب داد .
منم فک می کنم بعید باشه ولی دیگه ببخشین راه دیگه ای به ذهنم نرسید .
بای...

DLL_DLL

Member
این لودری که شما پیشنهاد دادین UIloader را میشه پارامترهاشو عوض کرد با کد نویسی ؟؟ مثلا خاصیت source را عوض کر د ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا