لود کردن انیمیشن

سلام دوستان:
می خواستم بدونم چطور میشه یه انیمشن یا یه سری از حرکات یه کاراکتر رو توی برنامه های دیگه به یه کاراکتر توی برنامه مایا اعمال کنیم. و آیا اصلا راهی برا اینکار وجود داره؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ببین عزیز الان توی مایا 2013 و مکس 2013 و همه نرم افزارای انیمیشت autodesk یه اتفای افتاده واسه راحت load کردن animation ولی اینها فقط برای rig های آماده مثل cat و human Ik مایا و motion builder هستش. یعنی load و save کردن حرکات بر روی Rig های دستی ممکن نیست چون تو هر نرم افزار یا هر ریگ به روش شخصی ریگ میشه یعنی تعداد controller های فرق میکنه و این باعث میشه با هم match نباشن.

اگه با rig های پیش ساخته میخوای کار کنی میشه یا به این روش، یعنی روش جدید send to این کار رو انجام بدی با motion ـت رو با پسوند BVH سیو کنی و رو کاراکتر ها load کنی عزیز.
ولی اگه rig دستی نه نمیشه عزیز. البت این در حد اطلاعات منه شاید دوستان روشی بدونن که به عقل ناقص من نمیرسیه و من نمیدونم عزیز.

اگه میخوای یه اطلاعات خیلی کمی هم از روش send to این نرم افزارا ببینی برو به این لینک و از بالا video دوم رو لود کن. اولی عکسه از دومی به بعد video میشه عزیز.

حق یارت

آخرین ویرایش:
دست گلت درد نکنه استاد.
واقعا شرمنده مون می کنید با این جوابای کاملتون. مخصوصا که یادم رفته بود که فرمتی رو که باید سیو کنیم رو بپرسم که شما حسابی خجالتمون دادید.
بازم ممنونم استاد.
(از این به بعد ما شاگرد شماییم البته اگه قبول کنید)

Hamed_8

Member
اگه مدل کاراکتر یا ... یکی باشه توی هر دو نرم افزار( حتی تعداد ورتکسهاش ) میتونید توی نرم افزار دیگه انیمیت کنید و کش بگیرید ازش و توی مایا لود کنید
فقط این قابل ادیت نیست و برای ادیت باید برگردین به همون نرم افزار اولی

davoodice

Well-Known Member
در تکمیل گفته هایی bubo برای انتقال انیمیت ریگ های شخصی می تونید ریگتون رو برای human ik تعریف نید وبه این صورت طبق گفته bubo انیمیت ها رو منتقل کنید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دست گلت درد نکنه استاد.
واقعا شرمنده مون می کنید با این جوابای کاملتون. مخصوصا که یادم رفته بود که فرمتی رو که باید سیو کنیم رو بپرسم که شما حسابی خجالتمون دادید.
بازم ممنونم استاد.
(از این به بعد ما شاگرد شماییم البته اگه قبول کنید)
خواهش عزیز، استاد؟ نظر لطفته ریفیق.
من در خدمتتم در نقش یه دوست. :rose:

حق یارت

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان عزیز که لطفشون همیشه شمال حالما هستش و خیلی خیلی شرمنده ام که نمی تونم محبتهاتونو جواب بدم ( چنر روزی نتم قطع بود ) ولی دوستان اگه بامید خدا عمری بود یه فایل براتون میذارم اول که نظر کارشناسی می خوام و دوم اینکه در رابطه با برنامه ای که واسه لود کردن انیمیت به کاراکتر مایا استفاده کردم رو خدوتتون معرفی کنم ( البت جسارت می کنم در حضور عزیزان و قبلش عذر خواهی میکنم).
بازم از همه عزیزان ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا