لود نکردن LoadText

Singular

Active Member
سلام به همه

یه سوال ساده ..در واقع عجیب

نمی دونم از باگ mmb یا چیه نمی دونم ...کنجکاو هستم بدونم

کد زیر [CPPS]LoadText("AdresB","C:\Users\Farid\Desktop")[/CPPS]

آدرس مربوطه رو باید در تکست لود میکنه....ولی لود نمیکنه...ولی آدرسهای دگ استفاده میکنم لود میکنه یا به آدرس بالا مثلا ی کاکرکتر یا چیز دگ اضافه میکنم لود میکنه...

سوالم اینه چرا این آدرس لود نمیشه

Singular

Active Member
دلیلش این بود اگر در اون آدرس همون مشخصات...( فولدر ) وجود داشته باشد..عمل لود رو انجام نمیده

مشکلمو حل کردم.

ولی باز هم جای سواله که چرا نباید لود کنه.. چه ربطی به اون پوشه که وجود داره باید داشته باشد

محمدمهدی

Well-Known Member
آقا فرید شما یه مقدار گنگ توضیح دادید. در تکست لود کنه، چرا لود نمیشه و همونجا یعنی چی؟ چی باید چطوری لود بشه؟ کدوم تکست؟! دقیقا کجا؟
بگذریم.
اون دستور تا اونجایی که من میدونم باگ نداره. یه سری مشخصات داره.
در مورد LoadText به راهنمای ام ام بی که مراجعه کنید متوجه میشید که اگر می خواهید عین عبارت در شیء مد نظرتون بیاد باید قبلش از عبارت STRING: استفاده کنید، اگر هم محتویات فایل رو می خواهید از عبارت FILE: استفاده کنید. مگرنه ام ام بی به صورت خودکار عمل می کنه. برای درک بهتر در راهنمای ام ام بی جستجو کنید بهتره.
در این نمونه عین عبارت رو نمایش میده :
کد:
LoadText("Text","STRING:C:\File.txt")
و در غیر این صورت محتویات فایل رو نمایش میده.
حالا این قضیه برای هر چیزی که شبیه به آدرس باشه صدق میکنه. از کجا معلوم که C:\File اسم یک فولدر هست یا یک فایل بدون پسوند؟
برای اون دستور و اشیاء مربوط به اون نکات دیگه ای هم هست. برای مثال تبدیل & به خط زیر حرف بعد در شیء Text (که اگر به خودش احتیاج دارید باید از دوتا && استفاده کنید) و... که در راهنمای ام ام بی توضیحات خوبی داده.

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
[CPPS]AdresBackUpLoad$='D:\515'

LoadText("Text","AdresBackUpLoad$")[/CPPS]

دستور بالا زمانی لود میشه که پوشه 515 وجود نداشته باشد.

که مشکلمو به روشی دیگر حل کردم...و این آدرسی که میخواستم لود بشه D:\515 رو انجام داد

ولی الان شما این توضیحی که دادید با گذاشتن STRING: این آدرسی که میخواستم لود بشه شد D:\515

[CPPS]AdresBackUpLoad$='D:\515'

LoadText("Text","STRING:AdresBackUpLoad$")[/CPPS]

تشکر از شما

جدیدترین ارسال ها

بالا