لود كامل صفحه

nasser110

Member
سلام
يه سوال داشتم كسي از دوستان مي دونه چطور مي شه در صفحه مون يك اسكريپتي با جاوااسكريپت بگذاريم كه در ابتدا كه سايت مي خواد بالا بياد فقط Background صفحه نشون داده بشه ، بعد كه صفحه كامل لود شد ، يا مثلا بگيم اگه عكسهاي فلان و فلان كامل لود شدند صفحه رو نشون بدهد

ممنون مي شم كمك كنيد

iRWEBDES

Active Member
شما اگر صفحتون و تمام جداولتون رو روي يك جدول ديگه بزاريد اين امر خود به خود صورت ميگيره

nasser110

Member
سلام
ممنون از پاسختان ولي من اينكار را كرده بودم ولي باز صفحه كم كم نشون داده مي شد ، فكر كنم آقا مجيد در صفحه اولشون يه همچين كدي را گذاشته باشند تا صفحه نسبتا كامل لود شود

ممنون مي شم جواب بديد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا به خدا ما هيچ كاره ايم :oops:

اين phpBB به ما خيلي لطف داره اين كارو ميكنه :lol:

نه حالا گذشته از شوخي من هيچ كاري نكردم شايد اين اتفاق بصورت خود به خود يا شانسي اتفاق ميفته..
اما چند وقت پيش من در قسمت مقالات يك مقاله در مورد همين لود شدن صفحه نوشته بودم كه ميومد Preloader ميذاشت..
آقا اگر ميتوني 3~4 روز صبر كني خيلي عالي ميشه .. آخه سايت رو دارم راه ميندازم ميتونيد اونجا مقاله رو ببينيد.

مجيد

nasser110

Member
سلام
ممنون از پاسخهايتان
من خودم آن مقاله لود مجيد را دارم ولي مي خوام لود را طوري تعريف كنم كه وقتي 3 - 4 تا عكس بخصوص لود شدند صفحه رو نشون بدهد

ممنون

iRWEBDES

Active Member
فكر ميكنم منظورتون رو ناقص فهميدم اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
ميتونم راهي بهتون ياد بدم كه قبل از لود شدن كامل صفحه يك عكس يا آرم و يا .... نشان بدهد

مهرداد كوهي

nasser110

Member
سلام
آقا من اون لودي كه شما گفتيد رو بلدم فقط مي خواهم لود به صورتي باشد كه تا 3 - 4 عكس بخصوص از صفحه اصلي كامل لود شدند عكس preload محو شود
شرمنده از اينكه وقتتان را گرفتم :wink:

iRWEBDES

Active Member
بزاريد يه بار ديگه مرور كنيم
دوست عزيز شما دوست داريد قبل از اينكه به فر ض مثال عكس 1 نشان داده شود عكس شماره 2 به عنوان Preload نشان داده شود و تا وقتي عكس شماره كاملا لود نشده نشان داده نشود درسته؟

مهرداد كوهي

Zanguei

Member
شما ميتونيد در تگ img آخري كه ميخواين بعد از لود اون صفحه ظاهر بشه از خاصيت onLoad استفاده كنيد كه پس از لود آن يك تابع اجرا بشه!
</ ";()img src="email.gif" onLoad="Hide>
در كد بالا پس از لود عكس تابع ()Hide اجرا ميشه!
پيشاپيش اگه نتونستم بعدا بيام جوابتون رو بدم عذر ميخوام!

nasser110

Member
مهرداد جان و ديگر دوستان ممنون از جوابتان ، ببينيد يه جور ديگه سوالم رو بگم ، من مي خوام قبل از اينكه صفحه اصلي مان لود شود چك كنه ببينه عكس 1.Gif و 2.Gif كه در خود صفحه مان است لود شده اند يا نه ، اگر لود شده بودند همان صفحه را حتي اگه هنوز كامل لود نشده نشان دهد

مي دونيد چون اون 2 عكس زيبايي سايت هستند ولي چون حجمشان يكم زياده من مي خوام تا اون دو عكس كامل لود نشده اند سايت نشون داده نشود

واقعا ممنون :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا