لود اینفرم بوسیله جاوا

irlogo

Active Member
سلام من یه کد جاوا میخوام که مثل این سایت www.hostiran.net
بتونه با کلیک بر روی یک لینک صفحه رو توی یک اینفرم دیگه لود کنه

mazoolagh

Active Member
فکر کنم بارها تکرار شده - بهرحال باید از target استفاده کنی

irlogo

Active Member
خوب ممنون میشم بگین این تراگت چیه؟ من بیشتر با فورنت پیج و خیلی هم کم با زند استودیو و هوم سایت کارم میکنم
ممنونم میشم بگین توی فورنت پیج این امکان هست یا نه و چه جوری؟؟

hellboy_369

Active Member
سلام عزيز اون فريم نيست من فكر ميكنم اون از سيستم آجكس استفاده ميكنه و تا اونجايي كه من ميدونم تو فرانت پيج و اين جور برنامه ها نميشه ساخت بلكه بايد دستي برنامه نويسي كني

mazoolagh

Active Member
خوب ممنون میشم بگین این تراگت چیه؟ من بیشتر با فورنت پیج و خیلی هم کم با زند استودیو و هوم سایت کارم میکنم
ممنونم میشم بگین توی فورنت پیج این امکان هست یا نه و چه جوری؟؟

target از ویژگیهای لینک هست که مشخص میکنه لینک در کدام فریم باز بشه.

hellboy_369

Active Member
سلام عزيز مثل اينكه خيلي خيلي تازه كاري ببين مثلا ما يك فريم داريم به اسم test اينم كد براي اينكه بهتر متوجه شي
PHP:
<iframe name="test" width="399" height="205" src="frame.htm">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
</iframe>
حالا مثلا ما ميخوايم وقتي رو لينك yahoo كليك كرديم صفحه اي به نام yahoo.html كه قبلا ساختيم تو اين فريم نمايش داده بشه مثل كد زير عمل ميكنيم
PHP:
<a target="test" href="yahoo.html">yahoo</a>
همين :D

irlogo

Active Member
سلام عزيز مثل اينكه خيلي خيلي تازه كاري ببين مثلا ما يك فريم داريم به اسم test اينم كد براي اينكه بهتر متوجه شي
PHP:
<iframe name="test" width="399" height="205" src="frame.htm">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
</iframe>
حالا مثلا ما ميخوايم وقتي رو لينك yahoo كليك كرديم صفحه اي به نام yahoo.html كه قبلا ساختيم تو اين فريم نمايش داده بشه مثل كد زير عمل ميكنيم
PHP:
<a target="test" href="yahoo.html">yahoo</a>
همين :D

اینا رو میدونستم عزیزم ، لطف کنین اول سوالم رو به دقت مطالعه کنین ...:cool:

hellboy_369

Active Member
خوب شما پرسيدي چطوري تو اينفرم نمايش داده بشه منم گفتم ولي يك نمونه سايت دادي كه من هم گفتم اون اصلا از اينفريم استفاده نكرده اون از سيستم آجكس استفاده كرده و ربطي به فريم نداره

hellboy_369

Active Member
loading

اما اگه ميخواي صفحه هاتت فقط يك لودينگ داشته باشن مثل اون سايت اين فايل رو باز كن و محتواي فايل loading.html رو تو تمام صفقحاتت بزار

پیوست ها

• PageLoding.zip
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا