لود از dll

پیمان جان پلاگین رو دیدم اما اون چیزی نیست که کارم رو راه بندازه...
اگر با برنامه Resource Haker کار کرده باشی ، میبینی که یه پوشه از آیکون ها داخل هر فایل exe , dll ,ocx هست...
برنامه ای که من ساختم در قسمتی از اون یه سری فایل رو در یک لیست باکس میریزه ، وبا کلیک بر روی اون فایل پسوند اون نمایش داده میشه...
حتما دیدید که هر فایلی در ویندوز یه آیکونی داره که اون آیکون از DLLهای ویندوز لود میشه ... مثلا آیکون فایلهای MP3 در داخل wmpnssci.dll است.

من میخوام هر فایل که نمایش داده میشه آیکون مربوط به اون هم ار داخل Dll مسیردهی بشه.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما GetFile type Icon همین پلاگین رو امتحان کردید؟ فکر میکنم همین کارت رو راه میندازه
اگه میخوای عکس رو داخل لیست باکس نمایش بدی نمیشه تو لیست باکس خود بیلدر این کارو کرد باید برای اون هم از پلاگین استفاده کنی
بهتره نمونه کارت رو بذاری تا اونم بررسی بشه تا بهرت بشه روش کار کرد و توضیح داد

m javad

کاربر متخصص
پلاگین Smallplugin هم میتونه از توی اون dll آیکون ها رو فراخوانی و توی منو هاش استفاده کنه
گفتم شاید بتونه کمکتون کنه

پیمان جان در پلاگین ICon OPS و کلید GetFile type Icon میشه آیکون لود کرد اما نمیشه بگی از تو یه DLL که 250تا آیکون داره یکیشونو لود کنه؟

جواد جان ، فکر کنم من و شما یه نسبت فامیلی هم داریم ...
میشه یه مثال از Small Plugin که این کارو میکنه برام بذاری؟ ممنون میشم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب پلاگین های زیادی هست که میتونه از Dll آیکن لود کنه مثل همین Iconops و Small که به غیر از اینها پلاگین MicrobeFile هم هست که هر کدوم کارایی خودش رو داره چون IconOps پلاگین تخصصی این کار هستش من معرفی کردم
شما یه توضیح کاملتر از کاری که میخوای انجام بدی بذار تا بهتر بشه کمکت کرد آیکن رو بعد از لود توی چه ابزاری میخوای استفاده کنی؟

m javad

کاربر متخصص
جواد جان ، فکر کنم من و شما یه نسبت فامیلی هم داریم ...
میشه یه مثال از Small Plugin که این کارو میکنه برام بذاری؟ ممنون میشم
خود نمونه اصلی اون پلاگین general sample برای منو از همون آیکونهای توی همون dll استفاده کرده
پیمان جان در پلاگین ICon OPS و کلید GetFile type Icon میشه آیکون لود کرد اما نمیشه بگی از تو یه DLL که 250تا آیکون داره یکیشونو لود کنه؟
تا اونجایی که من یادمه این امکان رو داره، تو همون دموی خودش مثال زده

پیمان جان برات یه مثال میزنم تا بهتر متوجه بشی...
دیدی که وقتی میخوای آیکون یه پوشه رو تغییر بدی ، چه منویی باز میشه ؟
اون آیکون ها به صورت پیش فرض آیکونهای فایل Shell32.dll هستند که از مسیر windows\system32 لود میشه...
به تصویری که ضمیمه کردم یه نگاهی بنداز تا بیشتر متوجه بشی.

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    60.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5

m javad

کاربر متخصص
اینم یه تصویر برای اینکه ببینید خود پلاگین ICon OPS لین کاری که میخواهید رو میکنه
تو تمام قسمتها از شما شماره آیکون میگیره که کدوم آیکون از مثلا 305 آیکون درون فایل مد نظرتون هست

attachment.php

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

جدیدترین ارسال ها

بالا