لطف كنيد نظراتتونو بگيد

sima_pc

Member
سلام اين مثلا قراره بشه يه كارت
پشت و رو خودم ميدونم اصلا به هم نميخوره :eek: واسه همين ميخوام ببينم كدوم طرف بهتره كه اون يكي هم مثه اون كنم و اگه ميتونيدم يه نظري بديد چه كار كنم بهتر شه :lol: :wink:

alireza-metal

Active Member
به نظر من اولي هم ساده و هم خوبه --- ولي كمي بايد افكت outer glow را كمتر كني

و در پاييني هم كه يك لكه خون ميبينم كه هيچ ربطي به كارت نداره و نباشه بهتره--در ضمن يه افكت به 50 % free بدي بهتره

FashisT

Active Member
تو يا شوري يا بي نمك نه به اون سادگيه بالا نه به اين شلوغي پايين....
اگه بتوني يه تركيبي از دوتاشداشته باشي خوب ميشه....
فعلا

alireza-metal گفت:
به نظر من اولي هم ساده و هم خوبه --- ولي كمي بايد افكت outer glow را كمتر كني

و در پاييني هم كه يك لكه خون ميبينم كه هيچ ربطي به كارت نداره و نباشه بهتره--در ضمن يه افكت به 50 % free بدي بهتره
به نظر منم همين كه عليرضا خان گفت

takavar

Member
برای کارت گيم نت ، فکر کنم بهتره کمی از جدّيتش کم کنيد.
بابا گيم نت هست ! مغازه پوشاک مردنه کلاسيک پر از کت و شلوار سياه و اتو زده که نيست. سعی کنيد عناصری از اون چيزی رو که قراره معرفی کنه بزاريد توش ، ميتونه مثلاً رنگ هايی باشه که در بازی ها معمولاً استفاده ميشن ( فلزی ، خاک ، انفجار ، چمن و سنگ )
همينطور ميشه عناصر تصويری بازی ها رو توش به کار ببريد

ولی نوشته درخشان بر پشت صحنه سياه ، منظور رو نميرسونه و توجّه افرادی که بخوان بيان تو گيم نت بازی
کنن رو جلب نميکنه.

meh

Member
با takavar موافقم.در ضمن فونت انگليسي رو هم عوض كن.خيلي ناخواناست.دومي كه اصلا واسه كارت جالب نيست

imei

New Member
سلام ممنون از نظراتون حتما در باره ي اون T هم حواسم نبوده راستي من EvereX ام نميدونم چرا با اين يوزر سند ميكنه سايت بازم نظر بديد لطفا

imei

New Member
آقا نمي دونم اين دفعه با چي سند ميشه از همه معذرت حالا كسي نتونست يه چيز باحال تر در بياره؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا