nekooee2
Member
با سلام خدمت دوستان
من توی انواع تایپیکها سرچ کردم و شاید بیش از 10الی 12 هاست رو ثبت نام کردم ولی همه ایرادات خودشون رو دارند و بدرد نمی خورند. مثلا یکی اجازه ساخت دیتابیس نمی ده یکی بعضی فایلها توش آپلود نمیشن یکی آپلود میشن و لی حجم بعضی فایلها رو صفر می زنه یکی فایلهای بیش از 500 کیلوبایت رو آپلود نمیکنه یکی با نام بعضی فایلها مشکل داره و ....
شرایطی که می خوام :
1- پشتیبانی از php و msql و Ajax
2- امکان آپلود فایلهایی با حجم 2 مگابایت (یعنی محدودیتش کمتر از 2 مگ نباشه)
3- امکان ساخت دیتابیس
4- پشتیبانی از ftp
5- اجازه آپلود فرمتها و نامهای مختلف را بده (یعنی با بعضی فایلها و نامها مشکل نداشته باشه)
6-حد اقل 200 مگابایت حجم فضا هم بده
لطفا جاهایی رو که خودتون تست کردید معرفی کنید. من تو این چند روز تعداد خیلی زیادی هاست را تست کردم که همه مشکل داشتند.
اگر مشخصات زیر رو هم داشته باشه که عالی میشه اما اگر هم نبود اشکال نداره ولی مشخصات بالا رو حتما می خوام
1- تبلیغ نندازه
2- امکان آنزیپ کردن فایلهای فشرده را داشته باشه
3- فضای بالایی رو بده
من توی انواع تایپیکها سرچ کردم و شاید بیش از 10الی 12 هاست رو ثبت نام کردم ولی همه ایرادات خودشون رو دارند و بدرد نمی خورند. مثلا یکی اجازه ساخت دیتابیس نمی ده یکی بعضی فایلها توش آپلود نمیشن یکی آپلود میشن و لی حجم بعضی فایلها رو صفر می زنه یکی فایلهای بیش از 500 کیلوبایت رو آپلود نمیکنه یکی با نام بعضی فایلها مشکل داره و ....
شرایطی که می خوام :
1- پشتیبانی از php و msql و Ajax
2- امکان آپلود فایلهایی با حجم 2 مگابایت (یعنی محدودیتش کمتر از 2 مگ نباشه)
3- امکان ساخت دیتابیس
4- پشتیبانی از ftp
5- اجازه آپلود فرمتها و نامهای مختلف را بده (یعنی با بعضی فایلها و نامها مشکل نداشته باشه)
6-حد اقل 200 مگابایت حجم فضا هم بده
لطفا جاهایی رو که خودتون تست کردید معرفی کنید. من تو این چند روز تعداد خیلی زیادی هاست را تست کردم که همه مشکل داشتند.
اگر مشخصات زیر رو هم داشته باشه که عالی میشه اما اگر هم نبود اشکال نداره ولی مشخصات بالا رو حتما می خوام
1- تبلیغ نندازه
2- امکان آنزیپ کردن فایلهای فشرده را داشته باشه
3- فضای بالایی رو بده
آخرین ویرایش: