لطفا کمک کنید...فوری هست

mohsenmfp

New Member
سلام
من در فوتوشاپ می خواهم یک دایره درست کنم و این کار را هم با نوار ابزار گوشه سمت چپ انجام می دهم ...
ولی بلد نیستم چه کار کنم که دایره ای که می کشم خط های اون پر رنگ باشه ...مثل فونت که خیلی راحت bold میشه...
لطف کنید قدم به قدم این کار رو آموزش دهید.

:rose:

پیوست ها

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    93.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیز به روش زیر عمل کن:

1 - اول دایره رو بکش
2 - بعد در بالای پالت لایه ها در سمت راست برنامه، گزینه ی Fill رو روی 0% قرار بده.
3 - حالا روی دکمه ی Add a layer style در پایین پالت لایه ها (همونی که شکل حرف f هست) کلیک کن و گزینه ی Stroke رو انتخاب کن.
4 - در پنجره ی باز شده فقط کافیه ضخامت خط دور دایره و رنگ اون رو تنظیم و کلید OK رو کلیک کنی.

موفق باشی.

MEGA WAVE

Active Member
سلام <

مهدی جون دوباره یه راه دیگه :دی

برای ایجاد یه شکل تو خالی مرحله های زیر رو دنبال کنید: <

1 یه لایه بسازیم . <
2 سایز Brush رو نسبت به کارمون مشخص کنیم ( حتی شکلشو . این سلیقه ای هست ) با این کار ضخامت کادرو مشخص میکنیم .<
3 با شیپ یه شکل بکشیم مثلاً دایره . حواستون باشه نوار ابزار شیپ باید روی حالت تو خالی باشه <
4 داخل شکلمون کلیک راست کنیم و گزینه Strock Path رو انتخاب میکنم و از توی نوارابزار داخل اون Brush رو انتخاب میکنیم و Ok میکنیم. همین! <
با شکل هم توضیح دادم .

attachment.php

جای براش میتونید هرکدوم از اون ابزارهایی که توی شکل مشخصه استفاده کنید .<

یه روش دیگه هم اینه که مثل بالا بعد از اینکه شکل رو بصورت تو خالی کشیدیم از توی پالت لایر ، سه تا سربرگ هست( لایر و چنل و پد ) پد رو انتخاب کنیم و از قسمت پایینش چند تا گزینه هست که آخری برای رنگ کردن کامل شیپ هست و قبلیش مربوط به کادر دادن به شیپ <<
sbomys.jpg

mohsenmfp

New Member
از تمام دوستان تشکر می کنم...ای کاش این فروم زیبا هم مثل فروم آشیانه مباحثه شبکه هم داشت

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
ممنونم مجتبی به خاطر توضیحات کاملت.
روش اول رو من میدونستم. اما باور کن دومی رو اصلاً نمیدونستم. دستت در نکنه.
مگا مجی دیگه! :)

موفق باشی.

Narcisus

Member
میتونی با انتخاب دایره select tools که با کلید m هم انتخاب میشه دایره ای بکشی بعد Edit->strook و اندازه دلخواه و رنگ دلخواه رو به کارت بدی
امضا نرگسی

memol_515

Active Member
اووم، خوب ساده تر از اين ها، اينم هست كه دايره رو در حالت سلكت، يه راست كليك روش بكنيد . بعد بهش strok با هر ضخامتي كه ميخواين بدين!

اين راحت تر نيست؟

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
نرگس و مائده ی عزیز! فرق دایره ی من و محسن و مجتبی با دایره ی شما اینه که دایره های ما در صورت بزرگ کردنشون بعد از رسم، کیفیتشون کم نمیشه چون وکتور هستن، اما دایره های شما بعد از رسم در صورت افزایش Scale دچار افت کیفیت و اصطلاحاً رنجه میشن. :):):)

موفق باشید.

MEGA WAVE

Active Member
مهدی راست میگه دایره های ما خوشگل ترن دلتون بسوزه تازه از خارحج اوردیم
95.gif
<<

memol_515

Active Member
خوب اين آقا كه نگفته بود دايره ام، تغيير سايز بده يا هر چيز ديگه اي:دي

مي هم فكر كردم يه راه آسون بگم. :rose:

MEGA WAVE

Active Member
خوب اين آقا كه نگفته بود دايره ام، تغيير سايز بده يا هر چيز ديگه اي:دي

مي هم فكر كردم يه راه آسون بگم. :rose:

دارمت ممول جونم

میدونم خانوما ... برا خنده اونجوری گفتم ، تازه مائده خان ( :دی مگه خانوما خان هم میشن ؟؟؟ ) یه چیزی بگم باورت نمیشه ، ولی من این راهی که تو گفتی تازه از خودت یاد گرفتم <<
119.gif

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مخلص همه ی بچه های فروم، مجی و نرگسی و مائده و سایریییییییین هستیم. مائده خانوم حق همیشه با خانوماس :)

همگی موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا