ايميل من: info@iranmembers.com
D digital_bio New Member Jan 19, 2005 #6 إ آقا به ما هم يه گوشي چشمي بنداز kamal zamani [email protected]
amirhomayoun Active Member Jan 22, 2005 #9 آقا کمال invite کردمت . مریم خانم invite کردمت . لطفا ایمیلهاتون رو چک کنید. اقا حافظ gmail هم یک سایته که سرویس ایمیل میده منتها 1 گیگ!
آقا کمال invite کردمت . مریم خانم invite کردمت . لطفا ایمیلهاتون رو چک کنید. اقا حافظ gmail هم یک سایته که سرویس ایمیل میده منتها 1 گیگ!
H hamid1395 Member Jan 23, 2005 #10 سلام آقا اگه زحمتي نيست من روهم ميتوني invite كني حميد صادق بيگي [email protected] قربان شما حميد
Ali_Reza_Nazari Member Jan 23, 2005 #11 آقا من 4 تا دعوت نامه دارم هركي مي خواهد بگويد. يعني ايميل بزند تا برايش بفرستم [email protected]
M ma_22 New Member Jan 25, 2005 #13 ازت ممنونم ولي من كه هنوز دعوت نشدم ميل من اين بود [email protected]
H hamid1395 Member Jan 26, 2005 #14 amirhomayoun گفت: مریم خانم invite کردمت . لطفا ایمیلهاتون رو چک کنید. کلیک کنید تا باز شود... سلام مريم خانم شما را امير جان invite كرده .ميلتون رو چك كردين؟ قربان شما حميد
amirhomayoun گفت: مریم خانم invite کردمت . لطفا ایمیلهاتون رو چک کنید. کلیک کنید تا باز شود... سلام مريم خانم شما را امير جان invite كرده .ميلتون رو چك كردين؟ قربان شما حميد
amirhomayoun Active Member Jan 26, 2005 #15 ببينم يعني ميل من رو نگرفتي؟ شايد توي bulk باشه ؟ به هرحال دوباره برات فرستادمش. (ببينم اگه همون ميل رو دوباره بفرستم هم ميتونه ثبت نام كنه ديگه نه؟) راستي اگه باز هم نگرفتيش يه ايميل ديگه بده . فكر كنم قبلا هم بچه ها با ايميهاي ياهو مشكل داشتن.
ببينم يعني ميل من رو نگرفتي؟ شايد توي bulk باشه ؟ به هرحال دوباره برات فرستادمش. (ببينم اگه همون ميل رو دوباره بفرستم هم ميتونه ثبت نام كنه ديگه نه؟) راستي اگه باز هم نگرفتيش يه ايميل ديگه بده . فكر كنم قبلا هم بچه ها با ايميهاي ياهو مشكل داشتن.
M ma_22 New Member Jan 29, 2005 #16 ممنونم اما تا به حال هيچ ميلي به دست من نرسيده شايد از yahoo باشه به هر حال ممنونم
amirhomayoun Active Member Jan 29, 2005 #17 ok! یه بار دیگه برات invite میکنم! میلت رو چک کن! راستی بابا آنتالیا! ظاهرا که اومده برات که! دوباره invite کنم یا این که چی؟
ok! یه بار دیگه برات invite میکنم! میلت رو چک کن! راستی بابا آنتالیا! ظاهرا که اومده برات که! دوباره invite کنم یا این که چی؟