sajjad جان
سایت خود من طراحی اون مال 2 سال پیش هست ، بر پایه Table
سایت جدیدم در چند روز آینده آپلور می کنم، دقیقا همون ظاهر و ترکیب اما بر پایه CSS
این سایت رو شما بی زحمت یک نگاه بنداز، از نمونه کار های من بر پایه CSS هست:
www.gharanbar.com
در مرورگر های: Opera 7.6 , NS 7.0 , FireFox 2.1 , Avant Browser 1.8 , Maxthon,... کامل و بدون مشکل ظاهر می شوند.
در باره نام class ها، در صورتی که نامی که شما انتخاب می کنید، ترکیبی از چند کلمه با معنی باشه، مثلا Slide و Title
شما برای نام گزاری، ابتدا کلمه اول را نوشته و به جای لاین ، یا آندر لایت ، بهتر هست مثل یک حرفه ای ، کارکتر اول کلمه دوم را با حروف بزرگ شروع کنید. مانند: titleSlide یا TitleSlide
دوم اینکه ، اصلا تا زمانی که می شه برای خصیصه ها ، خلاصه نویسی کرد، فقط یک آماتور این کار رو انجام نمیده.
اشاره با خصیصه های : font, margin, padding, background, border,....
در باره خصیصه مدیا یه خورده به خودت فشار بیار و از موتور های جستجو، که جاداره بهت معرفی کنم: Google.com , Yahoo.com , MSN.com ,... استفاده کنی.
قابل توجه کسانی که قادر به فشار اوردن به خود نیستند: ( توضیح در باره خصیصه media )
در حقیقت ، پارامتر
output می تواند یکی از ده مقدار :
all , aural , braille , embossed , handheld , print , projection , screen , tty , و tv را اختیار کند. بر نامه های مرورگر فعلی فقط از Style Sheet های
print, screen , all پشتیبانی می کنند.
مقدار پیش فرض ویژگی media , برابر all می باشد.
بسته به پیچیدگی محتویات یک صفحه ، ممکن است نسخه چاپی آن با نسخه ای که برای نمایش از طریق مانیتور آماده میشود خیلی تفاوت داشته باشد. در این صورت ما یک نسخه برای چاپ در نظر می گیریم و با قراردادن مقدار خصییصه media برابر با print ، آن را معرفی می کنیم.
در صورتی که CSS طراحی شده شما، برای نمایش بر روی مانیتور طراحی شده باشد، مقدار خصیصه media را برابر screen قرار می دهیم.
هر دو حالت screen و print را شامل می شود.
متاسفانه، ضعف اطلاعات در مورد CSS ها ، آشکارا بین طراحان وب ما به چشم میاد. ( مخصوصا شخص من )
مطمینا بدون همکاری هم و به روز کردن اطلاعات خود ، قادر نخواهیم بود به این مهم دست یابیم.