لطفا نظر بدید !!

mrtnet

Member
لطفا نظر بدید در مورد این کارت ویزیت !!

با سلام خدمت تمامی دوستان

بنده بعد از چند روز فکر کردن :green: برای خودم و دیگر کسانی که در شرکت کار میکنند این کارت طراحی کردم ممنون میشم نظرهاتون بدید و اینکه اصلا اینجوری خوب هست یا از اول طراحی کنم :cry:

اینم از لینکش : http://img.majidonline.com/show/252470/topcart.gif

راستش تازه یادم افتاد از شما دوستان درباره لوگو هم بپرسم البته این لوگو حدود 3 سال هست برای شرکت طراحی شده ولی خوب بازم دیر نیست !!!

باتشکر از شما دوستان ... :rose:

آخرین ویرایش:

m2ahdi

Member
چه لوگوی قشنگی :green:
کارت قشنگ شده عزیز . فقط یه سوال چطور میشه مطمئن بشیم که رنگ های کم رنگ زیر چاپ به مشکل بر نمی خوره ؟ منظورم آبی بک گراوند هستش
من تاحالا چند بار استفاده کردم خوب نشده :cry:

mrtnet

Member
چه لوگوی قشنگی :green:
کارت قشنگ شده عزیز . فقط یه سوال چطور میشه مطمئن بشیم که رنگ های کم رنگ زیر چاپ به مشکل بر نمی خوره ؟ منظورم آبی بک گراوند هستش
من تاحالا چند بار استفاده کردم خوب نشده :cry:

با سلام دوست عزیز

راستش بنده چون از یک چاپخونه استفاده میکنم و به قول معروف همه کاراش دستم اومده اول میام طراحی داخل فتوشاپ طراحی میکنم بعدش میام اونا با کورل باز میکنم و تغییر رنگ ها رو میبنم بعدش با رنگ ها بازی میکنم تا تو کورل به رنگ دلخواهم برسم و بقیش هم با چاپخونه هست که خداییش کارش خوب هست البته تو فتوشاپ بهتره میخوای طراحی کنی cmyk بزاری که زودتر به نتیجه برسی .

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی مفیدی داشته باشم ...

موفق و پیروز باشید ...

mehdinasiri

پارس لند گروپ
اين از اون طرح هاي معروف آمادس و من 100 بار خودم فقط همين رو براي مشتري ها زدم. اما با توجه به چيدمان مرتب متن توسط شما معلوم هست كه دستي روي آتيش داريد و مي تونيد طرح هاي بسيار زيبايي خلق كنيد

mrtnet

Member
بله دوست عزیز این طرحش میشه گفت اماده بود چون از یکی دوستانم گرفتم و دیگه دقیق نمیدونم اون بنده خدا از کجا دریافت کرده چون هر جور اومدم ساده بزنم به دلم نچسبید !!

ممنون از نظرتون ...

pouya saadeghi

Active Member
شیک و باکلاس شده . تبریک میگم
18.gif

این طرح های آماده کارت ویزیت که میگید از کجا میشه دانلود کرد؟
14k8gag.gif

mrtnet

Member
با سلام

در ضمن دوستان اگر درباره لوگوی شرکت هم نظرتون بفرمایید ممنون میشم ..

راست حقیقتش دوستان من خودم از یکی دوستانم همین طرح و یکی دیگه رو داشت ولی اگر واقعا خیلی لازم دارید من از دوستم میپرسم و اگر یکسری داشت براتون آپ میکنم و لینک دانلودش میدم حتما ....

ممنون از همه دوستان

pari joon

Member
ساده و گرافيكي و به قول دوست با كلاس شده:green:
رنگ آميزيشم خوبه
يه كمبودي احساس ميكنم اما نميدونم چيه
خوبه زياد شلوغش نكردي:)

جدیدترین ارسال ها

بالا