سلام اين يكي از كارهاي من هستش خوشحال مي شم نظرات و پيشنهادات شما دوستان عزيز رو بدونم با تشكر
vahidgraph Member Apr 6, 2005 #1 سلام اين يكي از كارهاي من هستش خوشحال مي شم نظرات و پيشنهادات شما دوستان عزيز رو بدونم با تشكر پیوست ها كارت تبريك.jpg 432.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
izone Active Member Apr 6, 2005 #2 زيبا شده ولي مانند همه ديگر ايرانيها نميدونيد كه اون عكس و اون نوشته ها دو نشانه ضد هم هستند. از اينكه بالاخره چند نفري هم هستند كه به انديشه نوروز و ديگر نمادهاي ايراني اين كارها را ميكنند شادم. پيروز باشيد.
زيبا شده ولي مانند همه ديگر ايرانيها نميدونيد كه اون عكس و اون نوشته ها دو نشانه ضد هم هستند. از اينكه بالاخره چند نفري هم هستند كه به انديشه نوروز و ديگر نمادهاي ايراني اين كارها را ميكنند شادم. پيروز باشيد.
paramond Member Apr 7, 2005 #4 izone گفت: زيبا شده ولي مانند همه ديگر ايرانيها نميدونيد كه اون عكس و اون نوشته ها دو نشانه ضد هم هستند. از اينكه بالاخره چند نفري هم هستند كه به انديشه نوروز و ديگر نمادهاي ايراني اين كارها را ميكنند شادم. پيروز باشيد. کلیک کنید تا باز شود... کاملاً باهات هم عقيده هستم چون هيچ وقت نبايد فرهنگ يک کشور رو با دين اون کشور داخل کرد و يکی دانست اين عکست هم برای خيلی ها معنی ديگه ای داره تا اون معنی که خودت تو فکرش بودی مثلا اگر کسی از دين ديگه ای باشه خيلی بهش بر ميخوره
izone گفت: زيبا شده ولي مانند همه ديگر ايرانيها نميدونيد كه اون عكس و اون نوشته ها دو نشانه ضد هم هستند. از اينكه بالاخره چند نفري هم هستند كه به انديشه نوروز و ديگر نمادهاي ايراني اين كارها را ميكنند شادم. پيروز باشيد. کلیک کنید تا باز شود... کاملاً باهات هم عقيده هستم چون هيچ وقت نبايد فرهنگ يک کشور رو با دين اون کشور داخل کرد و يکی دانست اين عکست هم برای خيلی ها معنی ديگه ای داره تا اون معنی که خودت تو فکرش بودی مثلا اگر کسی از دين ديگه ای باشه خيلی بهش بر ميخوره
mmr Member Apr 7, 2005 #5 یه ذره خیلی روشنه :d عکس اون یارو خیلی کم رنگه بعدش رنگ خطها به هم نمی یاد ولی کارت قشنگ از آب درامده مصطفی
یه ذره خیلی روشنه :d عکس اون یارو خیلی کم رنگه بعدش رنگ خطها به هم نمی یاد ولی کارت قشنگ از آب درامده مصطفی
mmr Member Apr 7, 2005 #6 یه ذره خیلی روشنه :d عکس اون یارو خیلی کم رنگه بعدش رنگ خطها به هم نمی یاد ولی کارت قشنگ از آب درامده مصطفی
یه ذره خیلی روشنه :d عکس اون یارو خیلی کم رنگه بعدش رنگ خطها به هم نمی یاد ولی کارت قشنگ از آب درامده مصطفی
vahidgraph Member Apr 7, 2005 #7 تشكر از اينكه نظرتون رو گفتين ممنون سعي مي كنم تو كارهاي بعدي خودم ازشون استفاده كنم