سلام به دوستان ميشه نظرتون رو در مورد اجرا و حس والپيپر بگيد مرسي
HabibFarhadi Member May 12, 2010 #1 سلام به دوستان ميشه نظرتون رو در مورد اجرا و حس والپيپر بگيد مرسي پیوست ها jumper shoes.jpg 144.6 کیلوبایت · بازدیدها: 32
alionline1366 Active Member May 12, 2010 #2 کار جالبی شده حس خیلی خاصی رو منتقل نمیکنه ولی اجراش خوبه فقط میشد روی بازتاب نور ماه رو کفشها بیشتر کار کنی
کار جالبی شده حس خیلی خاصی رو منتقل نمیکنه ولی اجراش خوبه فقط میشد روی بازتاب نور ماه رو کفشها بیشتر کار کنی
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. May 12, 2010 #7 سلام. خیلی از این کار خوشم اومد. فقط خواهشا از این طرحا نزنید، ماخودمون عاشقیم اینارو هم که میبینم دیگه واویلا!!:دی موفق باشیــ.
سلام. خیلی از این کار خوشم اومد. فقط خواهشا از این طرحا نزنید، ماخودمون عاشقیم اینارو هم که میبینم دیگه واویلا!!:دی موفق باشیــ.
pouya saadeghi Active Member May 12, 2010 #8 خیلی خوب شده. کاملا طبق سلیقه خودمه (در انتخاب والپیپر) حس سکوت و تنهایی رو به من منتقل کرد!
hhhhaaaa Member May 13, 2010 #9 سلام سکوت زیبایی تو کارت دیده میشه حال میکنم نگاش میکنم :دی خسته نباشی و موفق باشی
western Member May 14, 2010 #13 سلام کار قشنگی شده، رنگبندیش حس غریبی داره. آفرین (به من حس دیدن سه تا سیمو که یه جفت کفش ازش آویزون شده منتقل کرد ) شوخی کردم بابا ارادتمند - محمد آشتیانی
سلام کار قشنگی شده، رنگبندیش حس غریبی داره. آفرین (به من حس دیدن سه تا سیمو که یه جفت کفش ازش آویزون شده منتقل کرد ) شوخی کردم بابا ارادتمند - محمد آشتیانی