لطفا نظر بديد....

jaguar

Member
يه طرح واسه بك گراند نرم افزار ...لطفا همه نظر بديد....

اين يه طرح واسه يه نرم افزار آموزشي هستش ...قسمتي كه متن داخل اون قرار ميگيره ...
لطفا نظر خودتون رو در مورد اين تصوير بديد...انتقاد..پيشنهاد..نظر...و.....
پيشاپيش سپاسگذارم...

پیوست ها

• back.jpg
    back.jpg
    117.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • icons.jpg
    icons.jpg
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
چيزه خوبي شده..فقط اگه ايکون ها رو هم تک رنگ يا دو رنگ ميکردي همخوني داشت!
فعلا

ققنوس

Member
آیکونهاش بیش از حد سبکه.راستی قراره اینو تو کدوم محیط اجرا کنین؟

jaguar

Member
بله حق با شماست بايد رنگ آيکون ها با محيط وبک گروند همخوان بشه ...اينکه آيکونها چند رنگ هستند بد شده...شما چه رنگي و پيشنهاد مي کنيد...سبز...قهوه اي ...آبي سير...؟؟؟البته مي خواستم خودم آيکون هاش رو هم درست کنم...يکي هم درست کردم که قشنگ شد ولي خيلي وقتم رو گرفت...به خاطر همين از آيکون آماده استفاده کردم...اين صفحه قراره تو محيط فلش قرار بگيره و با فلش نرم افزار ساخته ميشه به آيکون ها هم افکت داده ميشه...نظرتون در مورد آيکون هاي آماده فلش چيه...(سبز سير)
از نظراتتون صميمانه سپاسگذارم...

ToFaN

Well-Known Member
jaguar گفت:
بله حق با شماست بايد رنگ آيکون ها با محيط وبک گروند همخوان بشه ...اينکه آيکونها چند رنگ هستند بد شده...شما چه رنگي و پيشنهاد مي کنيد...سبز...قهوه اي ...آبي سير...؟؟؟البته مي خواستم خودم آيکون هاش رو هم درست کنم...يکي هم درست کردم که قشنگ شد ولي خيلي وقتم رو گرفت...به خاطر همين از آيکون آماده استفاده کردم...اين صفحه قراره تو محيط فلش قرار بگيره و با فلش نرم افزار ساخته ميشه به آيکون ها هم افکت داده ميشه...نظرتون در مورد آيکون هاي آماده فلش چيه...(سبز سير)
از نظراتتون صميمانه سپاسگذارم...
قهوه اي مايل شده باشه به سبز ( كلاسيك )‌
در ضمن بكگراند هم يه خورده چين و چروكش كن (‌يه خورده نه خيلي )‌اون تكس هاي كه روش انداختي اصلا بردار
جالب ميشه

jaguar

Member
با سلام به برو بچ با صفا....
آيکون ها رو تغيير دادم (کلا عوضشون کردم) لطفا يه نگاه بندازين و نظرتون رو بگين...
شديدا متشکرم....

FashisT

Active Member
چرا از ايکون هات از رنگهاي سر استفاده ميکني با وجودي که کل کارت رنگ گرم هست..
از رنگهاي خود کار استفاده کن
فعلا

irania

Member
واقعا منو ببخشید ولی به نظر من اصلا جالب نیست نه رنک جالبی داره نه طرح جالب ونه چیز دیگه ای بازم ببخشید نظر واقعی مو گفتم من خودم تو کارام بیشتر از آبی استفاده میکنم اگه از این رنگ استفاده کنی به رنگ دکمه هاتم میاد

جدیدترین ارسال ها

بالا