لطفا نظرتون رو بگین

shin shin

Member
سلام بچه ها من یکار مربوط به راه انجام دادم خواستم شما نظرتون رو بگین یک سوال هم داشتم من تو این کار از opjet mashin va derakht زیاد استفاده کردم برای همین حجم فایل حدود 400 mg شده که باعث میشه کوچکترین اصلاحی که بخوام انجام بدم کلی طول بکشه شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید ؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    362.7 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    335.4 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    402.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    302.6 کیلوبایت · بازدیدها: 45

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

کلیت کار خوب هست .فقط ای کاش در مورد خود کار و اینکه با چی رندر گرفتی و غیره هم توضیحی بدی .
حجم تصاویری که گذاشتی بطور غیر عادی بالاست .توو این سایز نباید انقدر حجیم بشه .کیفیت رو روی 70 درصد بذاری خوب میشه .

در مورد حجم فایل هم بهتر هست اول زوایای دوربینت رو تعیین کنی تا بشه در نماهای لانگ از پلانی که روش تصویر مثلاً ماشین یا درخت هست استفاده کنی تا حجم به شدت کم بشه .
میتونی از Prox... هم استفاده کنی .
ولی حجم 400 مگابایت نباید انقدر سنگین باشه که ادیتش طول بکشه . مگه حجم رمت چقدر هست ؟ احنمالاً 4 گیگ باید باشه یا کمتر که انقدر میگی سخت شده .

موفق باشی :rose:

shin shin

Member
خوب با vray render گرفتم حجم رم هم 6 گیگ ddr3 متوجه اینکه گفتین حجم عکس بالاست نشدم یکم توضیح بدی ممنون می شم از proxy چه جوری استفاده کنم کیفیت هم تو تنظیمات روی low 'گذاشتم سایز پیکسل هم روی 800x600

*farshid*

کاربر VIP
حجماتو تو کد ساختی یا مکس؟
باید حجم فایلتو مدیریت کنی
یه همچین رندری با همچین کیفیتی ماکسیمم باید 5 مگ باشه حجم فایلش (البته بدون درخت) میتونی درختاتو تبدیل کنی به پروکسی تا حجم فایلت سبکتر شه
یا میتونی روی آبجکتهات راست کلیک کنی و تو قسمت object propertise تیک show as box رو بزنی تا راحت تر بتونی تو وی.پورت کار کنی

به نظر من الکی مدلهاتو هایپولی کار کردی

اگه تو کد کار کردی موقع ایمپورت احتمالا یه اشتباه کوچولو کردی
یکم بیشتر توضیح بده
تعداد پلی های صحنه چند تاست؟

آخرین ویرایش:

thE_Knight

Member
سلام دوست عزیز.
کار خوبیه.
اما نور پردازش ضعیفه.
بعدش اینکه انگار خط کشی ها از زمین جدا هستن. ( تو عکس اولی از راست بیشتر معلومه)
سعی کن موفق باشی :wink:

shin shin

Member
من همه کارامو تو کد انجام می دم و تو مکس import میکنم متوجه اینکه گفتین مدلهامو هایپولی کردم نشدم یعنی چی ؟ نورپردازیم مشکلش چیه؟

mehrandinio

Member
به نظر من آسمون خیلی تاریک تر از زمین شده ولی در کل خوب شده خسته نباشی.

shin shin

Member
آقا این قسمت object properties قسمتی به اسم show as box نداره در ضمن هنوز نگفتین چه جوری میشه یک object رو به proxy تبدیل کرد تعداد درختها و ماشینها خیلی زیادن مثلا 200 300 تا بلکه بیشتر موقعimprot چه اشتباهی کردم ؟یکم توضیحات جامع تر و دقیقتری بدین ممنون میشم مرسی

saeedmagic

Member
آقا این قسمت object properties قسمتی به اسم show as box نداره در ضمن هنوز نگفتین چه جوری میشه یک object رو به proxy تبدیل کرد تعداد درختها و ماشینها خیلی زیادن مثلا 200 300 تا بلکه بیشتر موقعimprot چه اشتباهی کردم ؟یکم توضیحات جامع تر و دقیقتری بدین ممنون میشم مرسی

سلام
اساتید نظر دادن من فقط مشکل پروکسی و می گم بهتون
تو اینجا آموزش پروکسی رو می تونی یاد بگبرب کامل توضیح داده:
http://www.evermotion.org/tutorials/show/7857/v-ray-proxy-in-use-
object properties هم خیلی ساده است تو این عکس معلومه کجاست مسیرشم اینه
انتخاب آبجکت>راست کلیک>object properties
pero.JPG
در ضمن از دستور MultiRes می تونی vertex های آبجکتت رو تا جایی که به فرمش لطمه نخوره کم کنی و در کل کارت سبک تر می شه از منوی modifier می تونی بیاریش.

جدیدترین ارسال ها

بالا