لطفا منو راهنمايي كنيد؟

phello

New Member
بهترين نرم افزار طراحي سايت چيست؟ من با ا.اس.پی .نت طراحی می کنم اما نمی دانم چگونه می توانم آنرا وارد نت کنم ؟ در ضمن من در محیط وب ماتریکس با ا.اس.پی می نوشتم حالا میخواهم بدونم که آیا وارد کردن این وب سایت که در این محیط طراحی شده مشکلی ایجاد نخواهد کرد نظیرنیاز به دانلود کردن این برنامه برای هر کاربری که قصد دیدن این وب سایت را دارد؟
من سوالات زیادی دارم اگر کسی مرا راهنمایی کند ممنون می شم .

houtanal

Member
يك هاست بگيريد كه زبان برنامه نويسي شما را پشتيباني كند سپس فايل هاينان را در محلي كه آن ها به شما اختصاص ميدهند قراردهيد.

rezapasha

New Member
سلام
قکر میکنم این سوال بیشتر از اینکه تخصصی باشه عمومیه! شما که میگید با ASp .net "طراحی سایت" میکنید معلوم میشه با مفاهیم اولیه اینترنت آشنائی کمی دارید. پیشنهاد میکنم یه تحقیقی در مورد اینکه مثلا وقتی میزنیم http://www.x.com چه اتفاقاتی تو شبکه میافته که مطالب اون سایت در کامپیوتر ما نمایان میشه بخونید. بعد به مفاهیم اسکریپ نویسی و مخصوصا تفاوتهای اسکریپت نویسی طرف سرور و طرف کلاینت بپردازید .. اینها مطالبی نیست که بشه اینجا همشو توضیح داد و از طرفی به زبان فارسی در سایتهای مختلف میتونید مطالب زیادی در مورد این مفاهیم بدست بیاورید. مطالعه بخش دایره المعارف www.Srco.ir رو براتون پیشنهاد میکنم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا