لطفا مسولين اين سايت اين پيشنهاد رو بخونن.

موافق هستید یا مخالف ؟

• مخالف ...

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    15

anti-life

Active Member
خوب خوبيش اين بود كه بي كار نبوديد و همديگه رو نگاه ميكرديد...........

ولي بازم ميگم تعداد كسايي كه اون موقعه سايت رو نگاه ميكردن با الان فرق داره ها.

kami_mz

Well-Known Member
Ali_ix گفت:
Majid گفت:
آقا منم با ابن كار مخالفم...

چون فايده اي نداره به قول كامبيز ما چت روم گذاشتيم همه هم گفتن ميايم اما وقتي گذاشتيم هيچكي به هيچكي بودش ..
مثل قضيه پوپ كه همه اولش گفتن ما هستيم ولي وقتي راه افتاد همه كشيدن كنار...

مجيد

مجيد جون بيا و يك IRC راه بنداز (irc.majidonline.com ) بعد توش 2 - 3 تا چنل هم بزار ! هر كي خواست بره هر كي نخواست نره ! :wink:

والا اون موقع ها كه تقريبا يك ماه چت جاوا ( با اون وضع افتضاح سرعتش ) داشتيم يادمه منو مجيد و كامران و شاهرخ ميشستيم تو چت همديگرو نگاه ميكرديم هيچكي هم نميومد تو ! :?

حالا هر جور راحتيد .... :wink:

علي 8)
راست ميگه. ه نظرم اين IRC هم پيشنهاد بدي نيست. حالا...

جاوا بود يا PHP ؟ كامران خودتي.
راست ميگه هم ديگه رو كه نگاه مي كرديم هيچ. من .علي با هم بيليارد هم مي زديم. :wink:

parpar

Member
مجيد جان اين چت رومي كه ميگي مال كي بوده ؟؟؟

بعد هم حالا چه اصراري هستش كه اگه اين چت راه افتاد هميشه اين چت فعال باشه ؟؟؟!!!!
هر وقت هر كي احساس نياز كرد اگه كسي از بچه ها ان بود ميتونن
مشكلشونو از طريق چت حل كنند .

بعد در مورد قضيه پوپ گفتي من خودم از كسايي بودم كه وقتي شما گفتين فقط خوندن و طبقه بندي انجمن ها هستش . من خودم اعلام امادگي كردم . هم برات پيغام خصوصي دادم هم تو همون قسمت پوپ كه اون زمان بود برات ميل گذاشتم اما هيچ جوابي دريافت نكردم كه !!

بعد هم در مورد بيراه رفتن اين چت واقعا فكر نميكنم
تا اين حد( خيلي ببخشيد ) بي جنبه باشيم كه نفهميم داريم تو يك سايت علمي چت ميكنيم يا تو چت رومهاي
وقت گذروني ياهو !

kami_mz

Well-Known Member
1-مال زماني بود كه سايت با nuke بود.
2- ببخشيد. من معذرت مي خوام.

anti-life

Active Member
والا بي ظرفيت نيستيم ولي ببخشيد ما ايرانيها عادت داريم همش يكي بالا سرمون به پا باشه.......

در مورد چت هم ميگم كه باشه ...هر كي خواست ميره هر كي نخواست نميره........كه اصولا نميرن :دي

shahrokh_xp

Active Member
Ali_ix گفت:
Majid گفت:
آقا منم با ابن كار مخالفم...

چون فايده اي نداره به قول كامبيز ما چت روم گذاشتيم همه هم گفتن ميايم اما وقتي گذاشتيم هيچكي به هيچكي بودش ..
مثل قضيه پوپ كه همه اولش گفتن ما هستيم ولي وقتي راه افتاد همه كشيدن كنار...

مجيد

مجيد جون بيا و يك IRC راه بنداز (irc.majidonline.com ) بعد توش 2 - 3 تا چنل هم بزار ! هر كي خواست بره هر كي نخواست نره ! :wink:

والا اون موقع ها كه تقريبا يك ماه چت جاوا ( با اون وضع افتضاح سرعتش ) داشتيم يادمه منو مجيد و كامران و شاهرخ ميشستيم تو چت همديگرو نگاه ميكرديم هيچكي هم نميومد تو ! :?

حالا هر جور راحتيد .... :wink:

علي 8)
آره يادش بخير.چه روزايي رو با هم گذرونديم. :lol:
((حالا اين ماجرا به زور به 1 سال ميكشه ها كه ما اينقدر روغنشو زياد ميكنيم :lol: :roll: ))

MrMohi

Active Member
آقا مجید سر اون قضیه پوپ که من گفتم پایه ام ! منتها بعد از اون ماجرا دیگه کسی ما رو خبر نکرد ! در مورد چت هم به نظر من اگر آقا بالا سر داشته باشه تا بعضی افراد سوء استفاده گر بچه بازی در نیارند بسیار مفیده. حالا فعلا برای دست گرمی یک چت آی آر سی بزنید ببینیم استقبال چقدره . سر قضیه اون چت قبلی هم باور کنید 99 درصد بچه ها اصلا خبر نداشتند . خلاصه حب کلام اینکه اگر هم یک وقت کمکی بود همه رقمه ما در خدمتیم

MrMohi

Active Member
آقا مجید سر اون قضیه پوپ که من گفتم پایه ام ! منتها بعد از اون ماجرا دیگه کسی ما رو خبر نکرد ! در مورد چت هم به نظر من اگر آقا بالا سر داشته باشه تا بعضی افراد سوء استفاده گر بچه بازی در نیارند بسیار مفیده. حالا فعلا برای دست گرمی یک چت آی آر سی بزنید ببینیم استقبال چقدره . سر قضیه اون چت قبلی هم باور کنید 99 درصد بچه ها اصلا خبر نداشتند . خلاصه حب کلام اینکه اگر هم یک وقت کمکی بود همه رقمه ما در خدمتیم

saman_sweden

Active Member
من با ابن روش چت كاملا مخالفم
بدلايل زير
اين انجمن مجل بحث گرافيك و اينست
وقتي سوالات توي چت كشيده مي شود پرسش و پاسخ بين دو يا سه نفر ردوبدل ميشه و بقيه كه سوال دارند به پاسخ خود نمي رسند
دوم وجود ترافيك زياد در چت باعث كندي اينترنت ميشه و اگر اين پرسش و پاسخ به چت كشيده بشه همه سعي مي كنند وارد چت بشوند و تارافيك بالا ميره و اگر هم كنترل كنيم تعداد محدودي وارد چت شوند حق بقيه كه نتوستند وارد چت شوند حق شون ضايع مي شود

Salar

Active Member
چت خوبه...ولی یکی باید مســــولیتشو قبول کنه....ادمین داشته باشه....یه چیزی تو مایه های روزی.کام...

حرف آقا مجید درسته...ولی به آزمایشش می ارزه!

anti-life

Active Member
اقا سامان جان نظر من اينكه اگه كسي نتونست بياد تو چت كه زور نيست اين انجمن ها كه هستن ...تو همين انجمن ها مينويسه و ما ها هم كه هميشه حاضر به جوابيم..........

من خواستم يه چت اينجا داشته باشه تا ما جمعي از بهترين ها رو در يه چت روم داشته باشيم.........ديگه بقيه اش رو خودتون ميدونيد............از نظر ترافيك رو هم خودتون مسولين و بايد فكرها رو بزاريد رو هم ببينيد كدوم راه عقلاني تره......من فقط يه پيشنهاد دادم.

parpar

Member
من كاملا حرف اقا سامان رو قبول دارم . اخه واقعا وقتي تو چت سوالها مطرح بشه . بقيه ديگه نميتونن استفاده كنن . و به نظر من مشكل بودن اين چت همينه نه نظارت و اينا
اما بودن اين چت خوبه . حالا ازمايشي يك دوره بذارين ببينيم چي ميشه !
ها چي ميگي مجيد جان ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا