لطفا كمك !!!

TARA CG

Banned
سلام
عرضم به حضور گرامي و گرانقدر و از اين حرفهاي دوستان، كه ديشب پري شبها همينجور به قول معروف داشتم توي اين تار جهان پهناي خودمون ول ميگشتم و شب رو صبح ميكردم كه چشمتون روز بد نبينه چشمم افتاد به لينك دانلود فوتوشاپ سي اس تري اونم از نوع پرتابلش و منو ميگي كلي حال كردم. آخه راستشو بخواهيد همين تازگيها يه فلش دو گيگي خريدم و هر پرتابل مرتابلي كه ببينم با كله ميگيرم و ميريزم تو فلش خوب بگذريم . ما اين را كه 120 مگ هم حجمش بود دانلود كرديم. با اين سرعتي هم كه ما داريم 8 ساعتي طول كشيد. اما بازم چشمتون روز بد نبينه وقتي اومديم اجراش كنيم ارور داد كه نميدونم ليسانستو نگرفتي يا نميدونم زير ديپلومي يا از همينا نميدونم از كجا فهميده بود ما ليسانس نداريم و دانشگاه رامون ندادن. مارو مي گي هر چي فحش بلد بوديم نصارش كرديم. خوب بازم بگزريم عينا ارورش اينه EXPIRED License! خوب حالا دوستان كسي ليسانس داره به ما غرض بده و يه خانواده را از نگراني در بياره. قول ميدم هر وقت فوتوشاپ را باز كردم كلي دعاش كنم. ممنون ...

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
خوش اومدی به جمع بکس مجید آنلاین
122fs329172.gif

والا من کرک اجراییش رو دارم منتها ماشالله 47مگ هستش که با سرعت نت ما یه چند سالی طول می کشه آپلود بشه !!
crazy.gif

حالا نمی دونم سریالش هم باشه یا نه ...
bg6.gif

TARA CG

Banned
سلام دوست من
از توجه شما واقعا سپاس گذارم .
راستش من تا به حال كرك 47 مگي نديدم البته از فوتو شاپ بعيد نيست به هر حال از شما ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا