لطفا كمك كنيد مشكل با CMYK در Photoshop دارم!!!

tarfand4u

New Member
من تصويري رو با سايز مثلا 30 در 40 سانتي متر و رزولوشن 300 و حالت رنگي (Color Mode) را برابر CMYK قرار دادم.

حالا زماني كه مي خوام مثلا رنگ بك گراند صفحه را تنظيم كنم و آن رنگ را در قسمت Color Picker فوتوشاپ انتخاب كنم مثلا رنگ زرد خيلي تيز، زماني كه مي خواهم آن رنگ را بوسيله ي ابزار سطل رنگ فوتوشاپ در صفحه بريزم با رنگي كاملا متفاوت تر از آن چيزي كه انتخاب كرده ام مواجه مي شوم.

رنگي كه من انتخاب كردم زرد بسيار تيز بود حالا رنگي كه بوسيله ي ابزار سطل رنگ در فوتوشاپ به عنوان رنگ پس زمينه در صفحه ريخته شده رنگي تيره تر و مرده تر است.

اين مشكل باعث مشود تا خروجي كار ناجور شود.

حال از شما اعضا و استادان محترم سوال دارم كه چگونه مي توانم اين مشكل را حل كنم...

با تشكر

[SOBHAN]

Active Member
سلام دوست عزيز ...

لول از همه ورودتون رو خوش آمد مي گم.

اين خاصيت طبيعي cmyk است كه رنگ ها با اون چيزي كه ميبيني تفاوت داره !

اصلا قبلش نگفتيد كه كار رو برا چاپ داريد مي زنيد ؟ يا براي استفاده تو كامپيوتر ؟

موفق باشيد
محمد حسين

tarfand4u

New Member
از شما sepinaz و [sobhan] به خاطر خوش آمد گويي خيلي گرمتان بسيار متشكرم منو شرمنده نكنيد!

در جواب دوست عزيز جناب sepinaz بايد بگم كه نه مقدار opacity در برنامه رو كم نكردم...

و در جواب دوست عزيز جناب [sobhan] بايد بگم كه من اين كار رو براي چاپ لازم دارم...

از شما دوستان خواهش دارم راهنمائي ام كنيد...

آيا راه حلي هست؟!؟!

Narcisus

Member
اولاً خوششششششششششششش اومدی
واسمون چی آوردی

دوماٌ آره راه حلش اسیده اونم اسید خالص

سوماً [SOBHAN] درست فرمودند
این خاصیت CMYK هست نگران نباش همه کارها اینجوره و شما اگه بخوای تحویل مشتری بدی باید همینو بگی چون رنگهای RGB تو چاپ در نمیاد و CMYK برای چاپ استفاده میشه
ولی اگه خواستی کار دیجیتال و سیستمی باشه میتونی RGB طراحی کنی و رنگهای زنده تو کار بیاری این رنگها شامل رنگهای اصلی نور هست اگه رو تلویزیون یه ذره بین بگیری میبینی سه رنگ نور با سه رنگ (درواقع 4 رنگ) چاپ متفاوته و شما رنگهای Red Blue & Green رو میبینی
ولی رنگهای چاپ شامل Cyanقرمز البته نه اون قرمز که عوام میشناسن , زرد magenta, yelow آبی & black مشکی هست و کدر هستند پس نگران نباش

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
سلام <

اصولاً وقتی از اول کارتو Cmyk تعریف میکنی نباید بین رنگی که انتخاب میکنی و رنگی که میریزی توی طرح تفاوتی وجود داشته باشه <

شما اشاره کردی که با ابزار سطل رنگ محل مورد نظرتو رنگ میکنی ، پس یه احتمال و جود داره که همچین مشکلی پیش میاد <

اینو که میگم چک کن <

وقتی سطل رنگ رو انتخاب میکنی ، از منوی بالا دقت کن که تنظیماتش مثل عکس زیر باشه : <

xe0pw2.jpg

ولی کلاً سعی کن برای رنگ کردن سطوح از Fill استفاده کنی <<

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز شما سعی کنید برای انتخاب رنگ کد رنگها رو وارد کنید نه با ابزار Color Picker انتخاب کنید.

مثلا اگر میخواید رنگ زرد داشته باشید کدها رو اینطوری وارد کنید: Y=100 - C,M,K=0

اینطوری فقط رنگ زرد رو انتخاب کردید. یا مثلا اگر رنگ قرمز میخواید مقدار C رو 100 و بقیه رو 0 بگیرید.

tarfand4u

New Member
ممنون از خوش آمد گوئي شما دوست محترم جناب sheitunak_joooon

خب يه سوال دارم من اگر عكسي رو كه حالت رنگي اون RGB باشه رو وارد تصويري با همون سايزي كه گفتم بكنم زمان سيو كردم خروجي بهم ميريزه و رنگ تصويري وارد شده خراب ميشه، يه كلام گند ميشه به همه چيز ميره پي كارش حالا بايد چي كار كنم؟

زماني هم كه جدا تصوير رو به CMYK تبديل مي كنم كه اون رو وارد همون تصويري كه گفتم بكنم بازم كيفيت شديد مياد پائين!!!

توروخدا كمكم كنيد!!!

اين مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد.

در ضمن بعضي ها ميگن براي چاپ پس از اينكه كارت تموم شد با پسوند tif ذخيره كن بعضي ها هم ميگن با jpg كدومش براي چاپ بهتره؟

با تشكر

Narcisus

Member
خب اولاً من جناب نستم این از عکسم هم معلومه
دوماً اگه از اول cmyk طراحی کنی مشکل کمتره ولی ممکنه به یه مشکل برخورد کنی اون هم عدم اعمال فیلترها هست که اون هم راه حلی داره میتونی سند رو rgb باز کنی ولی برای اینکه خروجی cmyk رو ببینی از کلیدهای Ctrl+y استفاده کنی
و میتونی برای عکس تنظیماتی رو اعمال کنی تا رنگ دلخواهت به دست بیاد
مثلاً Image -> adjastment -> level برای تنظیم نور و Image -> adjastment -> color balanc برای تنظیم رنگها
آخ من چقدر فعالم
کاش مردم جواب منم اینجوری میدادن مگه نه بچه ها :mad:
من کلی شاکی شدم بذارید اینجا بگم اونجا که کسی تحویلم نمیگیره و جواب نمیده
من تو تاپیک عکسهای mj fon کلی کمک خواستم کسی جواب نداد
منم قهر کرده بودم تا 2-3 روز :snap:

mahmood_mn

Active Member
درمورد سوال دومت باید بگم که بهترین فرمت ذخیره در فتوشاپ tiff هستش .:)

MEGA WAVE

Active Member
در ضمن بعضي ها ميگن براي چاپ پس از اينكه كارت تموم شد با پسوند tif ذخيره كن بعضي ها هم ميگن با jpg كدومش براي چاپ بهتره؟

Tiff بهترین فرمت برای چاپ کردنه ، دلیلشم اینه که تمام مشخصه های تصوی بصورت دست نخورده باقی میمونه ولی فرمت Jpg حتی اگه روی High Quallity بزاری بازم تصویر نسبت به فایل تیف افت کیفیت پیدا میکنه <

فقط زمانی که میخوای فایلت رو بصورت تیف ذخیره کنی تنظیمات فشرده سازی و غیره رو صحیح انجام بده <

در مورد بهم ریختن رنگها هم تا اونجایی که میتونی وقتی هدفت چاپ طرح هست از همون اول از Cmyk استفاده کن ( که یه سری محدودیتها : مثل فیلترها و یه سری تنظیمات Image adjustment داره )

برای رنگ زرد هم بهترین راه رو سارا گفتن که cmk رو برابر صفر بگیری , y رو 100 در نظر بگیری <
( برای اینکه نتیجه رو بصورت قطعی بخوای ببینی میتونی از کد رنگ هایی که توی کتاب های رنگ هست استفاده کنی ، که بازم سعی کن از کتابهایی استفاده کنی که رنگ رو روی چند نمونه کاغذ چاپ کرده )<<

tarfand4u

New Member
از تمامي دوستان محترم كه زحمت كشيدن و من رو راهنمائي كردن خيلي متشكرم...

اميدورام كه همه ي شما دوستان در تمامي مراحل زندگيتون موفق باشيد!

مشكل من رو كاملا حل كردين با تشكر دوباره

memol_515

Active Member
من کلی شاکی شدم بذارید اینجا بگم اونجا که کسی تحویلم نمیگیره و جواب نمیده
من تو تاپیک عکسهای mj fon کلی کمک خواستم کسی جواب نداد
منم قهر کرده بودم تا 2-3 روز

نرگس جان، ما واقعا از كمكي كه شما به سايت و بچه ها ميكني، ممنونيم.

اما بعضي مسائل در دنياي مجازي هست، كه اون رو از دنياي واقعي متمايز ميكنه ! شما فكر ميكنم بهتر باشه در مورد مسائل دنياي مجازي اينقدر زود رنج نباشي.
و مسائل پيش اومده رو به پاي مشكلات شخصي ئه شخص، يا چميدونم هر مشكل ديگه اي بذاري.

بعد اون لينكهايي كه ميبيني بچه ها توي تاپيك عكسهاي mj fun يا هر جاي ديگه اي شير ميكنن، معمولا خودشون آپ نكردن. در 90% موارد اينچنين بوده...

و خوب، ممكنه توضيحي در قبال سوال شما نداشتن ، كه جوابي ندادن.
مسئله ديگه اينكه وقتي مشكلي پيش مياد، و اون شخص توي تاپيك جوابي نميده، يه پيغام خصوصي بزن، معمولا بهتر از پست زدن توي تاپيك ئه ...

همينا ديگه. اگه مشكل ديگه اي بود توي پيغام خصوصي مطرح كن لطفا. منم اگه اينجا جواب دادم، چون ميخواستم در معرض عموم مشكلت حل بشه.

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا