amirhomayoun
Active Member
سلام . آقا یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای من پیش اومده . من windows xp pro با سرویس پک 1 داشتم . تا
این که امروز موقع start up یه error داد که فایل system در directory system 32 دچار مشکل شده
و خلاصه این که نتونستم repair کنمش و دوباره windows ریختم . من از قبل پوشه my documents رو
به درایو d برده بودم . (درایو windows من C است .) یعنی آدرس my documents این بود :
d:\ my documents
تا قبل از این هم وقتی ویندوز میریختم کافی بود آدرس my documents رو عوض کنم تا همه چیز درست شه .
ولی این دفعه وقتی میخوام وارد پوشه های d:\ my documents بشم پیغام میده :
d:\ my documents is not accessible.
access is denied.
نتیجه این که من حدود 4 گیگ! اطلاعات رو از دست دادم . ( از این 4 گیگ 1.2 گیگ نرم افزار بود و 1 گیگ هم
ebook و 1 گیگ هم عکس! )
جالب اینه که وارد بعضی از پوشه ها میتونم بشم و باز وارد یه سری دیگه از subfolder ها هم میتونم بشم ولی
در آخر سر یه پوشه همون error رو میده . (یعنی به فایلها اصلا دسترسی ندارم . )
دیگر این که متاسفانه متاسفانه متاسفانه ! file system من NTFS است . در این دفعه آخر(یعنی قبل از از این
windows ریختن آخر) یک user جدید هم درست کرده بودم و برای خودم هم password گذاشته بودم که
احتمال میدم مشکل از همین باشه . در ضمن user جدید خودم (بعد از ويندوز ريختن) هم به همون اسم قبليه . password ش هم همونه . این
user خودم administrator است . با این وجود وقتی با administrator هم وارد میشم (یعنی به جای شناسه
کاربری خودم از شناسه administrator استفاده میکنم )هم همین آش است و همین کاسه!
اصلا 4 گیگ حجم پوشه رو 600 مگ نشون میده )): )): )): حالا از دوستان و اساتید اگر کسی بتونه مشکل منو
حل کنه بسیار بسیار ممنون میشم .
آیا partition magic میتونه ntfs رو به fat32 تبدیل کنه؟
( partition magic6 نمیتونست . یعنی هیچ کدوم از درایوهای منو نتونست به fat32 تبدیل کنه . ) و آیا اگر به
fat32 تبدیل بشن اطلاعات از بین نمیره؟
اگر windows دیگری (مثلا 2000 ) بریزم میتونم اطلاعات را از توی اون بخونم ؟
و کلا این که آقا من چیکار کنم ؟
( میدونین؟ خیلی سخته اطلاعات 2 سال کارآدم همینجوری از بین برن !!) )):
ببخشین روده درازی کردم .ولی مستاصل شده بودم ! منتظر راه حلاتون هستم .
(در ضمن نمیدونستم این رو توی عمومی کامپیوتر بزنم یا توی نیازمندیها! برا همین تو جفتش زدم!)
این که امروز موقع start up یه error داد که فایل system در directory system 32 دچار مشکل شده
و خلاصه این که نتونستم repair کنمش و دوباره windows ریختم . من از قبل پوشه my documents رو
به درایو d برده بودم . (درایو windows من C است .) یعنی آدرس my documents این بود :
d:\ my documents
تا قبل از این هم وقتی ویندوز میریختم کافی بود آدرس my documents رو عوض کنم تا همه چیز درست شه .
ولی این دفعه وقتی میخوام وارد پوشه های d:\ my documents بشم پیغام میده :
d:\ my documents is not accessible.
access is denied.
نتیجه این که من حدود 4 گیگ! اطلاعات رو از دست دادم . ( از این 4 گیگ 1.2 گیگ نرم افزار بود و 1 گیگ هم
ebook و 1 گیگ هم عکس! )
جالب اینه که وارد بعضی از پوشه ها میتونم بشم و باز وارد یه سری دیگه از subfolder ها هم میتونم بشم ولی
در آخر سر یه پوشه همون error رو میده . (یعنی به فایلها اصلا دسترسی ندارم . )
دیگر این که متاسفانه متاسفانه متاسفانه ! file system من NTFS است . در این دفعه آخر(یعنی قبل از از این
windows ریختن آخر) یک user جدید هم درست کرده بودم و برای خودم هم password گذاشته بودم که
احتمال میدم مشکل از همین باشه . در ضمن user جدید خودم (بعد از ويندوز ريختن) هم به همون اسم قبليه . password ش هم همونه . این
user خودم administrator است . با این وجود وقتی با administrator هم وارد میشم (یعنی به جای شناسه
کاربری خودم از شناسه administrator استفاده میکنم )هم همین آش است و همین کاسه!
اصلا 4 گیگ حجم پوشه رو 600 مگ نشون میده )): )): )): حالا از دوستان و اساتید اگر کسی بتونه مشکل منو
حل کنه بسیار بسیار ممنون میشم .
آیا partition magic میتونه ntfs رو به fat32 تبدیل کنه؟
( partition magic6 نمیتونست . یعنی هیچ کدوم از درایوهای منو نتونست به fat32 تبدیل کنه . ) و آیا اگر به
fat32 تبدیل بشن اطلاعات از بین نمیره؟
اگر windows دیگری (مثلا 2000 ) بریزم میتونم اطلاعات را از توی اون بخونم ؟
و کلا این که آقا من چیکار کنم ؟
( میدونین؟ خیلی سخته اطلاعات 2 سال کارآدم همینجوری از بین برن !!) )):
ببخشین روده درازی کردم .ولی مستاصل شده بودم ! منتظر راه حلاتون هستم .
(در ضمن نمیدونستم این رو توی عمومی کامپیوتر بزنم یا توی نیازمندیها! برا همین تو جفتش زدم!)