لطفا راهنمایی کنید

parhampalang

New Member
سلام دوستان ؛
من با فارسی نویسی در نرم افزار ها مشکل دارم.
فونت های فارسی رو ویندوز نصب کردم ، تنضیمات زبان هم درسته.برای فارسی نویسی توی فوتوشاپ هیچ مشکلی ندارم.اما توی چندتا نرم افزاری که برای طراحی آیکون ، لوگو و بنر هست ( البته هیچ کدوم فلش نیستن ) ، مشکل دارم.
یعنی وقتی تمام فونت هایی رو که خودشون توی تنضیمات دارن ، امتحان می کنم ، یا با حروف عجیب و غریب و در هم برهم می نویسه ، یا برعکس ( یعنی از چپ به راست ) می نویسه. با تنضیمات همین نرم افزار ها هم هر کل کلی کردم نشد. از فارسی نویس مریم استفاده کردم بازم همون مدلی می نویسه.
به نظر شما مشکل من از کجاست ؟؟

ممنون می شم از راهنمایی شما دوستان عزیز .

shayanboy

Active Member
سلام دوستان ؛
من با فارسی نویسی در نرم افزار ها مشکل دارم.
فونت های فارسی رو ویندوز نصب کردم ، تنضیمات زبان هم درسته.برای فارسی نویسی توی فوتوشاپ هیچ مشکلی ندارم.اما توی چندتا نرم افزاری که برای طراحی آیکون ، لوگو و بنر هست ( البته هیچ کدوم فلش نیستن ) ، مشکل دارم.
یعنی وقتی تمام فونت هایی رو که خودشون توی تنضیمات دارن ، امتحان می کنم ، یا با حروف عجیب و غریب و در هم برهم می نویسه ، یا برعکس ( یعنی از چپ به راست ) می نویسه. با تنضیمات همین نرم افزار ها هم هر کل کلی کردم نشد. از فارسی نویس مریم استفاده کردم بازم همون مدلی می نویسه.
به نظر شما مشکل من از کجاست ؟؟

ممنون می شم از راهنمایی شما دوستان عزیز .

سلام دوست عزیز . به احتمال زیاد از زبان ویندوزت موردی هست .
شما باید روی تنظیمات زبان ویندوز اول انگلیسی رو گذاشته باشی بعدش فارسی . ماله من چندین بار تنظیمش قاطی کرده بود . ولی احتمال از خرابی ویندوز هم می تونه باشه
با تشکر
شایان

parhampalang

New Member
سلام دوستان ؛

ممنون از راهنماییتون.

ویندوز رو عوض کردم درست شد. اما برخی از نرم افزار های طراحی لوگو و بنر اصولا از فارسی به خوبی پشتیبانی نمی کنن. مثل فارسی نویسی در فلش که هنوزم مشکل داره.

شاد باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا