لطفا بهم قیمت بدید....فوریه

tara2u

New Member
دوستان این پوستری که می بینید رو من برای یه همایش طراحی کردم......میخوام بهم قیمت بدید که چقد بگم بهشون...سایز 50 در 70....
البته قراره کارای دیگه هم واسشون بزنم....مثل جلد کتابچه همایش و.....که اونا با این پوستر مطابقت داره و از همین طرح استفاده میشه...اگه میشه راجع به اونا هم نظر بدید لطفا

پیوست ها

• 50-70-2-.jpg
    50-70-2-.jpg
    877.1 کیلوبایت · بازدیدها: 49

adame_haji

Member
50-100 بسته به وقتی که گذاشتید
الان چاپخونه ها این طرح ها رو در حد مجانی مثلا 10 هزار تومن میزنن تا چاپ رو از مشتری بقاپن و مشتری جای دیگه نره !!!
اگه معاونت تحقیقاته شاید بیشترم بتونی بگیری

tara2u

New Member
50-100 بسته به وقتی که گذاشتید
الان چاپخونه ها این طرح ها رو در حد مجانی مثلا 10 هزار تومن میزنن تا چاپ رو از مشتری بقاپن و مشتری جای دیگه نره !!!
اگه معاونت تحقیقاته شاید بیشترم بتونی بگیری

این 50-100 که نوشتین فقط برای پوستره یا پوستر و جلد کتابچه و....؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببخشید اما بسته به وقت + حرفه ای بودن کار و داشتن ایده ای خلاقانه یا تایپوگرافی میشه بین 150 تا 200 گرفت
الان پوستر شما از لحاظ ترکیب رنگ + توی مد cmyk میتونه ترکیب + ایده بهتری هم بگیره تا قیمت طراحی تون بالاتر بره

اما چیزی که من میبینم حدود 20 تا 40 فکر میکنم مناسب باشه چون خیلی کار نشده روش و فقط بیشتر تایپ داشته تا ایده خلاقانه ...
ببخشید البته رک گفتم چون احتساب قیمت یکی از معیارهاش زمان هست و بیشترین قسمت رو برای ایده و اجرا میگیرن.

MohammadGh

Well-Known Member
من با نظرات علیرضا کاملا موافقم
بنظرم همون 50 خوبه
موفق باشیـــ

pari93

New Member
بدک نیست . فقط ببخشید که میگم ترکیب رنگ ها ضعیف و سرده و برای همچین چیزی 70 میتونی بگیری

جدیدترین ارسال ها

بالا