عذر میخوام که دیر سر زدم. یکمی نظر دادن به تمام تاپیکها وقت کافی میخواد.
باید بگم که کارت خیلی خوبی شده. جای تبریک داره.
لوگوی قشنگی هم داره. با اینکه خیلی سخت میشه کلمه ی فرهاد رو بدون اینکه شما توضیح بدی توش پیدا کرد
ولی با اینحال لوگو رو دوست دارم.
اون متن پایین کاملا انگلیسی هست؟ فارسی کار نمیکنید؟
و اینکه سایز فونتهاتون رو مراقب باشید که کمتر از 10 پیکسل نگیرید. چون وقتی شما طرحی رو بصورت عکس ذخیره
میکنید در واقع فونتها هم از حالت برداری به حالت پیکسلی تبدیل میشن. این تبدیل شدن فونتها باعث کمتر شدن کیفیت
اونها میشه و در نتیجه اگر فونتهاتون بیش از اندازه کوچیک باشن ، خیلی سخت خونده میشن.
رنگهاتون رو با استفاده از کد انتخاب کردید؟ مخصوصا رنگ زمینه. منم اون اوایل یکبار از همین نوع گرادیانت طوسی روشن
استفاده کرده بودم ولی چون رنگهای اون گرادیانت رو با استفاده از کدهاشون انتخاب نکرده بودم اصلا اون چیزی که میدیدم نشد!
به همین خاطر سعی کنید تمام رنگهایی که میخواید تو کار چاپی بخصوص گرادیانت استفاده کنید بوسیله ی کد باشه.
و اینکه کدها حتما اعداد رُند باشه! مثلا اگر میخواید رنگ طوسی انتخاب کنید یک راهش اینه که کالر پیکر رو داخل پنجره ی رنگ
اونقدر بچرخونید تا رنگ طوسی مورد نظر رو پیدا کنید! اما راه اصولیش اینه که در قسمت کدهای cmyk عدد مثلا 0,0,0,20 رو
وارد کنید. اینطوری یک رنگ طوسی 20% خواهید داشت که بدون شک توی چاپ هم بدون ایراد خواهد بود.
ببخشید یکمی طولانی شد. چون دیدم طرح کلی کارتتون قشنگه و حیفه که بعد از چاپ خوب درنیاد.
موفق باشید.