لطفاًراهنمایم کنید (FumeFX )

Noori 3D

Member
سلام بر استادان مکس
من مکس 2009 رو نصب کردم و پلاگین فوم افکس نسخه های 1.1 و 1.2 اما وقتی Authorize که میکنم صفحه باز میشه اما در اون صفحه هیچ چیزی دیده نمیشه من باید چه کار کنم تا بتونم کرکش کنم
و یه عکسی از اون پیغامش گذاشتم
لطفاً کمکم کنید

با تشکر.

پیوست ها

• ssss.JPG
    ssss.JPG
    70.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ُلام خب چرا ار ورژن های جدید تر استفاده نمیکنی که کرکش ساده تره ؟

tiptooop

Well-Known Member
من یادمه چند سال پیش سیستمم ویروس عجیبی گرفته بود که روی فایل های exe می نشست و وقتی می خواستم فیوم رو کرک کنم همینظوری میشد. با نود 32 ویروس یابی کردم و بعد از پاک شدن ویروس ، درست شد

سلام . منم به این مشکل بر خورده بودم به همین خاطرم کلی دنبال حل این مشکل گشتم خیلیم گشتمااااااااااا خیییییللیییییی . که بالاخره تونستم پیداش کنم . و تو وبلاگم نوشتمش اینم آدرس وبم
http://mostafa3dmax1.rozblog.com

تو صفحه دوم وبمه . حالشو ببر . مارو هم دعا کن :)

آخرین ویرایش:

Noori 3D

Member
ُلام خب چرا ار ورژن های جدید تر استفاده نمیکنی که کرکش ساده تره ؟

سلام سیستمم ضعیفه نمیتونم نسخه بالاتر رو استفاده کنم اومیدی هست به تازه گی یه سیستمی ببندم.

من یادمه چند سال پیش سیستمم ویروس عجیبی گرفته بود که روی فایل های exe می نشست و وقتی می خواستم فیوم رو کرک کنم همینظوری میشد. با نود 32 ویروس یابی کردم و بعد از پاک شدن ویروس ، درست شد
نه دوست عزیز مشکل از ویروس نیست. باز هم تشکر مکنم که راهنمای کردی

سلام . منم به این مشکل بر خورده بودم به همین خاطرم کلی دنبال حل این مشکل گشتم خیلیم گشتمااااااااااا خیییییللیییییی . که بالاخره تونستم پیداش کنم . و تو وبلاگم نوشتمش اینم آدرس وبم
http://mostafa3dmax1.rozblog.com

تو صفحه دوم وبمه . حالشو ببر . مارو هم دعا کن

آقا دست شما درد نکنه خیلی خیلی ممنون ................. واقعاً کارساز بود راهنمای شما نمیدونید تحت چه فشاری بودم که توانیستم با راهنمای شما مشکلم رو حل کنم.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
نه نه مکس جدید سبک تر شده !!!!
جدی میگم من تست کردم

آقا دست شما درد نکنه خیلی خیلی ممنون ................. واقعاً کارساز بود راهنمای شما نمیدونید تحت چه فشاری بودم که توانیستم با راهنمای شما مشکلم رو حل کنم.

خواهش میکنم عزیزم . خودم قبلا این قد دنبال حل این مشکل گشته بودم که دیگه خسته شده بودم حتی به خاطرش چند بار ویندوز عوز کردم که بالاخره تو یکی از سایتای خارجی پیداش کردم . و دیدم که به زبان فارس وجود نداره گفتم تو وبم بنویسم تا کسایی که مشکل منو دارن دیگه مثل من این قدر سختی نکشن .
در هرصورت خوشحالم که مشکلت حل شد . :)

جدی میگم من تست کردم
بابا منم سیستمم پایین بود وقتی مکس 2011 رو نصب کردم تا یه ذره صحنه سنگین میشد ویوپورتم تیکه تیکه حرکت میکرد ولی با همون صحنه تو مکس 2009 مشکل نداشتم!!! گرافیکمو که عوض کردم یکم بهتر شد !!! :shock:

Noori 3D

Member
خواهش میکنم عزیزم . خودم قبلا این قد دنبال حل این مشکل گشته بودم که دیگه خسته شده بودم حتی به خاطرش چند بار ویندوز عوز کردم که بالاخره تو یکی از سایتای خارجی پیداش کردم . و دیدم که به زبان فارس وجود نداره گفتم تو وبم بنویسم تا کسایی که مشکل منو دارن دیگه مثل من این قدر سختی نکشن .
در هرصورت خوشحالم که مشکلت حل شد . :)

لطف شماست دوست عزیز که به فکر دیگران هم هستی .

جدی میگم من تست کردم

من روی سیستمم نسخه جدید تر رو نصب کردم خیلی سنگین میشد برای همین هم فیلاً با نسخه 2009 ادامه میدم تا ببینم که چه میشه کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا