ُلام خب چرا ار ورژن های جدید تر استفاده نمیکنی که کرکش ساده تره ؟
نه دوست عزیز مشکل از ویروس نیست. باز هم تشکر مکنم که راهنمای کردیمن یادمه چند سال پیش سیستمم ویروس عجیبی گرفته بود که روی فایل های exe می نشست و وقتی می خواستم فیوم رو کرک کنم همینظوری میشد. با نود 32 ویروس یابی کردم و بعد از پاک شدن ویروس ، درست شد
سلام . منم به این مشکل بر خورده بودم به همین خاطرم کلی دنبال حل این مشکل گشتم خیلیم گشتمااااااااااا خیییییللیییییی . که بالاخره تونستم پیداش کنم . و تو وبلاگم نوشتمش اینم آدرس وبم
http://mostafa3dmax1.rozblog.com
تو صفحه دوم وبمه . حالشو ببر . مارو هم دعا کن
آقا دست شما درد نکنه خیلی خیلی ممنون ................. واقعاً کارساز بود راهنمای شما نمیدونید تحت چه فشاری بودم که توانیستم با راهنمای شما مشکلم رو حل کنم.
بابا منم سیستمم پایین بود وقتی مکس 2011 رو نصب کردم تا یه ذره صحنه سنگین میشد ویوپورتم تیکه تیکه حرکت میکرد ولی با همون صحنه تو مکس 2009 مشکل نداشتم!!! گرافیکمو که عوض کردم یکم بهتر شد !!!نه نه مکس جدید سبک تر شده !!!!
جدی میگم من تست کردم

خواهش میکنم عزیزم . خودم قبلا این قد دنبال حل این مشکل گشته بودم که دیگه خسته شده بودم حتی به خاطرش چند بار ویندوز عوز کردم که بالاخره تو یکی از سایتای خارجی پیداش کردم . و دیدم که به زبان فارس وجود نداره گفتم تو وبم بنویسم تا کسایی که مشکل منو دارن دیگه مثل من این قدر سختی نکشن .
در هرصورت خوشحالم که مشکلت حل شد .![]()
نه نه مکس جدید سبک تر شده !!!!
جدی میگم من تست کردم