لطفاواسه طراحی این عکس کمکم کنید

brayton

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان میخوام شکل زیر را با تری دی مکس به صورت سه بعدی طراحی کنم حرفه ای نیستم، نمی دونم از چی استفاده کنم و چطوری طراحیش کنم ؟ در ضمن هرکاری هم می کنم که پشت زمینه قرارش بدم نمیشه و بازش نمی کنه. اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم کمکم کنید.
پیشاپیش از توجه تون تشکر می کنم
miror2.jpg

rmreza

Well-Known Member
با سلام
به کمک line میتونید این کار رو انجام بدید. دور کار رو با لاین ایجاد کنید . و بعد extrude کنید از قسمت modify . یا اینکه لاین تولیدی رو به edit mesh تبدیل و حالا تغییرات رو روش انجام بدین. لینک زیر شاید بدرتون بخوره . برای دانلود فیلم ها باید عضو سایت بشین
کلیک کنید

brayton

New Member
با سلام
به کمک line میتونید این کار رو انجام بدید. دور کار رو با لاین ایجاد کنید . و بعد extrude کنید از قسمت modify . یا اینکه لاین تولیدی رو به edit mesh تبدیل و حالا تغییرات رو روش انجام بدین. لینک زیر شاید بدرتون بخوره . برای دانلود فیلم ها باید عضو سایت بشین
کلیک کنید
سلام
از کمکتون خیلی ممنونم، یک مشکلی هست که به هیچ عنوان نمی تونم این عکس رو در پشت زمینه قرار بدم که منطبق بر عکس مدلسازی کنم اگه لطف کنین تست کنین و یا اگه نکته ای هست که نمی دونم راهنماییم کنین کمک بزرگی بهم کردین. با تشکر

dr.hashemi

کاربر فعال
ابتدا يك پلن بكش و عكس رو به عنوان متريال بده بعد راست كليك كن و در object properties تيك قسمت freez selection رو بزن و همچنين تيك show in frozen grey بزن و سپس ok كن كارتم تموم شد راست كليك كن , unfreez all رو بزن.
موفق باشي

brayton

New Member
ابتدا يك پلن بكش و عكس رو به عنوان متريال بده

سلام از توجه تون ممنونم ، این روش رو هم امتحان کردم عکس رو باز نکرد وقتی روی دکمه open کلیک می کنم که عکس رو باز کنه، باز نمیشه. اگه لطف کنین شماهم تست کنین ممنون میشم. گویا عکسم مشکل داره، نمی دونم چیکار کنم درست بشه!

brayton

New Member
ابتدا يك پلن بكش و عكس رو به عنوان متريال بده بعد راست كليك كن و در object properties تيك قسمت freez selection رو بزن و همچنين تيك show in frozen grey بزن و سپس ok كن كارتم تموم شد راست كليك كن , unfreez all رو بزن.
موفق باشي

سلام از توجه تون ممنونم ، این روش رو هم امتحان کردم عکس رو باز نکرد وقتی روی دکمه open کلیک می کنم که عکس رو باز کنه، باز نمیشه. اگه لطف کنین شماهم تست کنین ممنون میشم. گویا عکسم مشکل داره، نمی دونم چیکار کنم درست بشه![/

prance

New Member
فرمت عكس بايد rgb باشه عزيزم

یه پلن یا باکس ترجیها توی نمای تاپ بکش و عکست رو به روش درگ اند درپ کشیدن و انداختن بنداز داخل باکس به همین راحتی فرمت عکست رو هم با پینت ویندوز به gpeg تغییر بدی بهتره که سبک بشه در ضمن در نمای top ,وایرفرم رو یه realistic تغییر بده من شخصا از این راه استفاده میکنم چون سریعه روشهای زیادی هست اما راهت ترینشه

brayton

New Member
یه پلن یا باکس ترجیها توی نمای تاپ بکش و عکست رو به روش درگ اند درپ کشیدن و انداختن بنداز داخل باکس به همین راحتی فرمت عکست رو هم با پینت ویندوز به gpeg تغییر بدی بهتره که سبک بشه در ضمن در نمای top ,وایرفرم رو یه realistic تغییر بده من شخصا از این راه استفاده میکنم چون سریعه روشهای زیادی هست اما راهت ترینشه
سلام
ممنون . مشکل من این هست که بعد از درگ و دراپ کردن عکس داخل پلن نمایش داده نمیشه! نمی دونم چرا مکس این عکسو باز نمی کنه به هیچ عنوان نه به عنوان پشت زمینه، نه تکسچر و نه.....

prance

New Member
من همین الان امتحان کردم شد من عکس رو وارد کردم و براتون در قالب فایل مکس ذخیره کردم شما تنها کاری که میکنی عکستون رو روی دسکتاپ کامپیوترتون بذارید و این فایل که براتون سیو کردم رو باز کنید ببینید باز میشه یا نه البته ورژن مکس من 2012

پیوست ها

• 1.rar
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

brayton

New Member
من همین الان امتحان کردم شد من عکس رو وارد کردم و براتون در قالب فایل مکس ذخیره کردم شما تنها کاری که میکنی عکستون رو روی دسکتاپ کامپیوترتون بذارید و این فایل که براتون سیو کردم رو باز کنید ببینید باز میشه یا نه البته ورژن مکس من 2012
سلام
ممنون، لطف کردین. مکس منم 2012هست بازش کرد و عکس رو هم نمایش داد.
ظاهرا عکس رو به باکس دادین، میخوام از بعضی قسمت های عکس برش بزنم و به عنوان تکسچر استفاده کنم که قسمت برش خورده رو هم متریال ادیتور بازش نمی کنه، حتی به پلن هم که درگ می کنم باز نمی کنه. آیا باید عکس به جز rgb بودن ویژگی خاصی داشته باشه؟
با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:

prance

New Member
در اصل از اون باکس که عکس داخلشه شما باید به عنوان الگو استفاده کنید و با ابزار لاین از روی الگو شکل رو در بیارید و بعد از اینکه شکل رو در اوردید (نمونه ایی که در میاری اگر لازم باشه میتونه از چند قسمت تشکیل شده باشه چون تو بعضی اشکال یک تکه در نمیاد)
بعد داخل مودیفای یا اصلاحگر با ابزار اکسترود یا بول (bevel) بهش بعد میدید (سه بعدی)بعد وارد متریال ادیتور میشید و به شکل سه بعدی که ساختید عکس رو اعمال میکنید
در مورد عکس هم والا من هر عکسی با هر فرمتی رو وارد میکنم و تا الان به مشکل نخوردم

جدیدترین ارسال ها

بالا