لرزش جسم هماهنگ با یک صدا

amin_deli

New Member
سلام
من می خوام یه جسم رو هماهنگ با یه صدایی بلرزونم
در واقع اونجایی که صدا تند می شه لرزش جسم هم تند بشه و....

ali_tavanaie

Well-Known Member
احتمالاً چنین کاری نیاز به پلاگین داره که اونم نمیدونم چنین پلاگینی موجود هست یا نه ، اما یه راه ابتدایی داره اونم اینه که بیای بر حسب صدا زمان لرزش ها رو بدست بیاری ، بعد با تنظیم نوع تصویرت و زمان بندیش + ساخت و زمان بندی لرزش ها در مکس این کار رو انجام بدی. (مثلا، اگر 30 فریم در ثانیه داریم و لحظه ی 18.3 ثانیه لرزش شروع میشه فریم 18.3 * 30 = 549 لرزش رو شروع کنی.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام ...

برای ساخت چنین چیزی به صورت اتوماتیک باید در نرم افزار قابلیت پردازش صدا وجود داشته باشه که مکس تا اونجایی که من می دونم نداره ... برای همین طبق گفته دوست خوبم علی باید از پلاگین هایی که برای این کار ساخته شدن استفاده کنید (البته اگر ساخته شده باشن)

البته انیمیت دستی و با استفاده از صدای وارد شده در تایم لاین مکس هم خوبه ها ....

موفق باشین

AVGHH

Member
لرزش جسم هماهنگ با آهنگ

دوباره سلام؛

با عرض شرمندگی از دوستان، ولی مکس دقیقا یه همچین قابلیتی داره.

1- جسمتون رو انتخاب کنید.
2- از تب Motion و رول اوت Assign Controller مثلا Scale رو انتخاب کنید تا زرد کنه!
3- رو دکمه Assign Controller (علامت سوال) کلیک کنین.
4- گزینه ی Audio Scale رو انتخاب کنین، تو حالتای دیگه Audio float هس فک کنم.
5- دکمه ی Choose Sound را فشرده و فایل صوتی خود را بربگزینید (wav.)
6- حالا از قسمت Base Scale (که برا حالت اولیه و بدون صدا هست) X یا Y یا Z رو بذارید رو صفر (بستگی داره به جهتی که میخواین جسمتون در اون راستا لق بزنه).
7- اینبار از قسمت Targer Scale با توجه به موردی که بالا بهش عدد صفر رو دادین یه عدد بزرگی رو بدید مثلا 400، 500.
8- حالا Close رو بزنید و دکمه Play Animation رو از قسمت پایین راست مکس بزنید.

:)

اگه میخواین صدایی که جسمتون با توجه به اون تغییر میکنه رو هم بشنوین برید به:
Graph Editors menu > Track View-Curve Editor > Right Click roo "Sound" az list-e chap > Properties > File Seda (.wav) toon ro entekhab konin
(ببخشید انگلیسیه، فارسی مینوشتم بهم میریخت :-? )

شرمنده با عکس نذاشتم، ADSL ام قطع شده :sad:

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

/..mnb

New Member
سلام.

می تونید برای هر کدوم از پارامترهای شی تون که می خواهید لرزش داشته باشه یک AudioFloat Controller تعریف کنید.
شی تون رو انتخاب کنید.روی اون راست کلیک کنید و Curve editor رو انتخاب کنید و در سمت چپ مثلا X position رو انتخاب و روی اون راست کلیک و assign controller رو بزنید و audiofloat رو انتخاب کنید و ok رو بزنیدحالا می تونید با choose sound یک فایل wav رو انتخاب کنید و یا با enable real-time device به صورت ریل تایم لرزش رو با صدا انجام بدید که در این صورت باید play animation فعال باشه.
ویرایش شد: عذر می خوام من وقتی داشتم این پست رو تایپ می کردم دوستمون کامل توضیح دادم.
باز هم عذر می خوام.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا