winsent
Banned
...!
ممنون!
منم 100% باهات موافقم.
اما چیکار کنم...؟!
من یه اشتباهی کردم و گفتم دیکودر دارم و فقط خودم استفاده میکنم اما از اون روز به بعد که توی تاپیک ... گفتم بیش از 50 پیام خصوصی برای دریافت دیکودر برای من ارسال شد!
آقا همین جا و به صورت رسمی اعلام مینمایم: پیرو پشتیبانی از حقوق مولفین و منتشرین و برنامه نویسان برنامه دیکودر زند برای هیچ کس (حتی شما دوست عزیز!) فرستاده نخواهد شد که البته تا الان فقط برای یک نفر فرستاده شده است, از این پس به دوستانی که این برنامه رو درخواست کنند پاسخ داده نخواهد شد!
البته شاید بنابر ضوابط و روابطی!!! برای بعضی از دوستان این قانون در نظر گرفته نشه و تخفیفی بهشون داده و بشه و...!
لطفا به میل-باکس من هم رحم کنید! اونم تا یه جایی ظرفیت داره...!
موفق باشید...
من این بحثتونو از اول دنبال نکردم ! اومدم اینجا این تیکه رو که دیدم یکمی اعصابم ریخت به هم . حداقل بچه ها که توی مجید آنلاین هستن فرهنگشون اینقدر باید بالا باشه که دیگه فکر دیکود و این چیزا را نکنند.
ما اول خودمون باید قوانین رو رعایت کنیم تا همه چیز درست بشه نه به امید این باشیم که یه روزی این قانون توی کشورمون رسمی بشه و اون موقع رعایت کنیم ...
موفق باشید.
ممنون!
منم 100% باهات موافقم.
اما چیکار کنم...؟!
من یه اشتباهی کردم و گفتم دیکودر دارم و فقط خودم استفاده میکنم اما از اون روز به بعد که توی تاپیک ... گفتم بیش از 50 پیام خصوصی برای دریافت دیکودر برای من ارسال شد!
آقا همین جا و به صورت رسمی اعلام مینمایم: پیرو پشتیبانی از حقوق مولفین و منتشرین و برنامه نویسان برنامه دیکودر زند برای هیچ کس (حتی شما دوست عزیز!) فرستاده نخواهد شد که البته تا الان فقط برای یک نفر فرستاده شده است, از این پس به دوستانی که این برنامه رو درخواست کنند پاسخ داده نخواهد شد!
البته شاید بنابر ضوابط و روابطی!!! برای بعضی از دوستان این قانون در نظر گرفته نشه و تخفیفی بهشون داده و بشه و...!
لطفا به میل-باکس من هم رحم کنید! اونم تا یه جایی ظرفیت داره...!
موفق باشید...