لایسنس زند گارد 5.0.1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

winsent

Banned
...!

من این بحثتونو از اول دنبال نکردم ! اومدم اینجا این تیکه رو که دیدم یکمی اعصابم ریخت به هم . حداقل بچه ها که توی مجید آنلاین هستن فرهنگشون اینقدر باید بالا باشه که دیگه فکر دیکود و این چیزا را نکنند.

ما اول خودمون باید قوانین رو رعایت کنیم تا همه چیز درست بشه نه به امید این باشیم که یه روزی این قانون توی کشورمون رسمی بشه و اون موقع رعایت کنیم ... :-?

موفق باشید.

ممنون!
منم 100% باهات موافقم.
اما چیکار کنم...؟!
من یه اشتباهی کردم و گفتم دیکودر دارم و فقط خودم استفاده میکنم اما از اون روز به بعد که توی تاپیک ... گفتم بیش از 50 پیام خصوصی برای دریافت دیکودر برای من ارسال شد!

آقا همین جا و به صورت رسمی اعلام مینمایم: پیرو پشتیبانی از حقوق مولفین و منتشرین و برنامه نویسان برنامه دیکودر زند برای هیچ کس (حتی شما دوست عزیز!) فرستاده نخواهد شد که البته تا الان فقط برای یک نفر فرستاده شده است, از این پس به دوستانی که این برنامه رو درخواست کنند پاسخ داده نخواهد شد!
البته شاید بنابر ضوابط و روابطی!!! برای بعضی از دوستان این قانون در نظر گرفته نشه و تخفیفی بهشون داده و بشه و...!
لطفا به میل-باکس من هم رحم کنید! اونم تا یه جایی ظرفیت داره...!
موفق باشید...

meysamz

Member
لینک دانلود خود 5.0.1

کاش همون قدر که برای دکود کردن تبلیغ می کردیم، راهی برای امنیت اسکریپت ها ارائه می دادیم.
من همون قدر که پی اچ پی می دانم یکم بیشتر دات نت می دانم، ولی خدایی تو دات نت خیلی کمتر شاهد این مشکل امنیت کد هستیم!
بهتره به حقوق هم، لااقل هموطنامون احترام بگذاریم و کمی هم فکر حرام و حلال بودن پولی که در می آوریم باشیم.

من با زند 3.6 کد می کردم، اما براحتی دکود می شوند. می خواستم این 5.0 را هم امتحان کنم.

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
...!

کاش همون قدر که برای دکود کردن تبلیغ می کردیم، راهی برای امنیت اسکریپت ها ارائه می دادیم.
من همون قدر که پی اچ پی می دانم یکم بیشتر دات نت می دانم، ولی خدایی تو دات نت خیلی کمتر شاهد این مشکل امنیت کد هستیم!
بهتره به حقوق هم، لااقل هموطنامون احترام بگذاریم و کمی هم فکر حرام و حلال بودن پولی که در می آوریم باشیم.

من با زند 3.6 کد می کردم، اما براحتی دکود می شوند. می خواستم این 5.0 را هم امتحان کنم.

آره حق با شماست.
اما بی خودی زحمت نکش آخه ورژن 5 هم دیکود شده...!

:lol::green:

Mr.Steres

Active Member
winsent عزیز در حال حاظر خود شما هم نتونستی دیکد کنی ! ولی به زودی شاید ...

winsent

Banned
...!

winsent عزیز در حال حاظر خود شما هم نتونستی دیکد کنی ! ولی به زودی شاید ...

آره نتونستم اما الان دیگه میتونم!
از همون جایی که دیکودر قبلی رو گرفته بودم جدیدا ورژنی رو گذاشته که برای زند 5 کار میکنه!
تست کردم و دیدم درسته!
اما به خاطر توهین ها / بی احترامی ها و... که بعضی از دوستان کردند باید بگم که من دیگه به این موضع کاری ندارم!
راستی احتمالا شاید بسیاری از دوستان فکر کنند من دروغ میگم و بخوان امتحان کنند و ببینند آیا من راست میگم و این نرم افزار جدید واقعا میتونه طند 5 رو هم دیکود کنه یا نه؟ باید بگم که اگر فایلی رو برای دیکود قرار بدند من دیگه جواب نمیدم! تو این مدت دوستان بسیار زیادی برای من از طریق پیام خصوصی فایل های زند شده فرستادند و وقتی دیدند که من و این نرم افزار واقعا میتونه دیکود کنه توهین ها و بی احترامی هایی کردند و من واقعا خسته شدم...
موفق و پیروز باشید...

meysamz

Member
آره حق با شماست.
اما بی خودی زحمت نکش آخه ورژن 5 هم دیکود شده...!

:lol::green:

من تست کردم این دیزند نمیشه :->:)
فقط روی نسخه های قبلی زند را میشه زند کرد
بچه ها خیالتون راحت.
winsent عزیز با کمال احترام، به ادعا شما اهمیتی نمی دهم!
درود بر Allahparast که این لایسنس را اینجا گذاشت.:rose: بهتره بگردیم به صفحه یک و ازش تشکر کنیم.

winsent

Banned
...!

من تست کردم این دیزند نمیشه :->:)
فقط روی نسخه های قبلی زند را میشه زند کرد
بچه ها خیالتون راحت.
winsent عزیز با کمال احترام، به ادعا شما اهمیتی نمی دهم!
درود بر Allahparast که این لایسنس را اینجا گذاشت.:rose: بهتره بگردیم به صفحه یک و ازش تشکر کنیم.

اینقدر به خودت ﻣﻄﻤﺌﻦ نباش, دست بالای دست بسیار است..
:cool:

k2-4u

Well-Known Member
خدمت دوستان عرض کنم که decoder برای zend 5.1 هنوز نیومده
ولی خب . کسی که بخواد کد بدزده . کده رو نگهر می داره تا decoder اش بیاد
در ضمن . مگه Cracker ها چیزی رو سالم میزارن ؟؟!

( پی نوشت : این جنگ اعصاب های winsent هم که تمومی نداره
کاشکی ban بشی راحت شیم )

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
...!

خدمت دوستان عرض کنم که decoder برای zend 5.1 هنوز نیومده
ولی خب . کسی که بخواد کد بدزده . کده رو نگهر می داره تا decoder اش بیاد
در ضمن . مگه Cracker ها چیزی رو سالم میزارن ؟؟!

( پی نوشت : این جنگ اعصاب های winsent هم که تمومی نداره
کاشکی ban بشی راحت شیم )

از محبت شما ممنون!
من از بچگی دیکود کردن رو دوست داشتم...!

:lol:

Allahparast

Member
دوستان یه چیزی دیگه license project رو یه تست بزنین :green:
winsent عزیز خیلی از دوستام رو میشناسم که با دی کد به هیچ جایی نرسیدن اینو بدون که شما هم به جایی نمیرسید :wink:
اینم بدون حق الناس پاگیر تر از حق الله هست . روزت خوش

winsent

Banned
...!

دوستان یه چیزی دیگه license project رو یه تست بزنین :green:
winsent عزیز خیلی از دوستام رو میشناسم که با دی کد به هیچ جایی نرسیدن اینو بدون که شما هم به جایی نمیرسید :wink:
اینم بدون حق الناس پاگیر تر از حق الله هست . روزت خوش

ایشالله!
من راهه خودم رو میرم شما هم راهه خودت!
شب و روز دارم میگردم دنبال سیستم های محتوای مدیریت برای دیکود کردن!
اگه بدونید تا حالا چه سیستم هایی دیکود شدند شاخ در میارید...
موفق باشید دوستان مخالف من!

:lol::cool:

Allahparast

Member
ایشالله!
من راهه خودم رو میرم شما هم راهه خودت!
شب و روز دارم میگردم دنبال سیستم های محتوای مدیریت برای دیکود کردن!
اگه بدونید تا حالا چه سیستم هایی دیکود شدند شاخ در میارید...
موفق باشید دوستان مخالف من!

عزیز اسکریپت های که دی کد کردی شاخ تر از محصولات ts.co.ir که نیست که دوست ما نال کرد :lol: ولی به کسی نداد . گفتم زیاد شاخ نباشی این چیزها بزرگی نمی خواد :wink: مردی بشین بنویس :sad:
می گن حاصل رنج ، گنج است :)

winsent

Banned
...!

عزیز اسکریپت های که دی کد کردی شاخ تر از محصولات ts.co.ir که نیست که دوست ما نال کرد :lol: ولی به کسی نداد . گفتم زیاد شاخ نباشی این چیزها بزرگی نمی خواد :wink: مردی بشین بنویس :sad:
می گن حاصل رنج ، گنج است :)

من برای شما تاسف میخورم که به سیستم ts.co.ir میگید شاخ!

D.A.V.O.O.D

Member
من برای شما تاسف میخورم که به سیستم ts.co.ir میگید شاخ!

حق با شماست ، شاخ نیست ؛ میشه لطف کنید مشابه این اسکریپت مبتدیانه ( از نظر شمای حرفه ای ) را برای ما بنویسید ؟

پ.ن : الله یار ، کوروش و حمید بسه دیگه این تاپیک رو ادامه ندید ! به قول ساسان شده به پا یاهو مسنجر تحت وب !

winsent

Banned
...!

حق با شماست ، شاخ نیست ؛ میشه لطف کنید مشابه این اسکریپت مبتدیانه ( از نظر شمای حرفه ای ) را برای ما بنویسید ؟

پ.ن : الله یار ، کوروش و حمید بسه دیگه این تاپیک رو ادامه ندید ! به قول ساسان شده به پا یاهو مسنجر تحت وب !

خودت بنویس من که نیاز ندارم...!
تا وقتی دیکودر دارم به هیچ چیز و هیچکس نیاز ندارم...!
خدا هیچوقت از ما این دیکودر ها رو نگیره, آمین!
بیخودی هم بحث رو ادامه ندید, تاپیک ها رو اسپم نکنید...

:lol::cool::neutral:

Allahparast

Member
به جای این همه آمین برو یه کتاب در مورد کسب در آمد بخون، دوست من راه های بهتر پیدا میشه برای کسب دو زار پول :wink:
در ضمن دوست گل من از گذاشتن این لایسنس تا الان همش دیدم در مورد این دی کدرت صحبت کردی یکم هم از این بحث دی کدر خارج بشی بدک نیست چون بچه های این تاپیک بدجور آلرژی دارند به دی کد . اینم بگم هرچی دوست داری دی کد کن ، استفاده نکن و به کسی ندی چون اون دنیا یه دی کدت می کنند :wink:اون وقت حق و نا حقیت معلوم میشه
اگر این حرف ها رو میزنم دلیلش فقط صلاح خودت هست و در آخر هلالم کن یا علی بای

k2-4u

Well-Known Member
winsent من میگم کاشکی شما رو ban کنند .
به خاطر decoder نیست
به خاطر این جنگ اعصاب ها و بچه بازی های است که
راه میندازی و نتیجش کلی spam تو انجمنه

:mad:
ای بابا اعصاب همه رو خراب کردی
بسه دیگه . اگر تاپیک های شما رو لیست کنم 10 تا میشه

decode کردن هم هنر نیست عزیزم
در دنیای hack به استفاده کننده ها میگن Lammer (یعنی لاشخور)
این رو من نمی گم Hacker ها می گن
و کسانی که خودشون سازنده . هستند حدعقل میشه گفت هنر کردند

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
اشکال نداره من دوست دارم Lammer باشم, اونش به خودم مربوطه...
تا حالا که این دیکود به ما خیلی خوب حال داده ایشالله از این بعد با این سیستم های مدیریت محتوایی که بچه های زحمت میکشن و مینویسن و زند میکنند و بعدش طفلکی ها نمیدونند که 3 سوت دیکود میشه کار و بار ما هم بیشتر سکه میشه!
خدایا, هیج وقت از ما این زند رو نگیر!
آمین...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا