hasanali-nasab
New Member
سلام دوستان،
خواستم تجربهام از لاستیک مکسس رو با شما به اشتراک بذارم. اخیراً مدل MA-P4 این برند رو روی خودروی خودم نصب کردم و از جهاتی راضی بودم، اما در بعضی موارد نکاتی هم بود که به نظرم باید گفته بشه:
مزایا:
معایب:
اگر دنبال لاستیکی هستید که بین قیمت و طول عمر تعادلی مناسب برقرار کند و رانندگی در مسیرهای خشک اولویت شماست، مکسس انتخاب خوبی است. ولی اگر عمدتاً در شرایط بارانی یا سرعتهای بالا رانندگی میکنید، شاید بهتر باشد مدلهای اروپایی یا ژاپنی با آج تخصصیتر را بررسی کنید. امیدوارم این دیدگاه بهتون کمک کنه تا تصمیم بهتری موقع خرید لاستیک بگیرید!
خواستم تجربهام از لاستیک مکسس رو با شما به اشتراک بذارم. اخیراً مدل MA-P4 این برند رو روی خودروی خودم نصب کردم و از جهاتی راضی بودم، اما در بعضی موارد نکاتی هم بود که به نظرم باید گفته بشه:

- چسبندگی مناسب: در پیچهای تند و شتابگیری اولیه، لاستیک حس ثبات خوبی میدهد.
- عمر مفید بالا: بعد از حدود ۲۰٬۰۰۰ کیلومتر سایش آج نسبتاً یکنواخت بوده و هنوز عمق آج خوبی باقی مانده.
- قیمت رقابتی: نسبت به برندهای ژاپنی یا اروپایی قیمتش مناسبتر است و ارزش خرید بالایی دارد.
- مقاومت غلتشی پایین: باعث کاهش مصرف سوخت تا حدی شده و هزینههای سواری را کمتر میکند.

- نویز بیشتر: در سرعتهای بالاتر روی آسفالت صاف صدای نویز لاستیک کمی بیشتر از میانگین است.
- عملکرد در باران متوسط: در جادههای خیس و بارانی چسبندگی متوسطی دارد و هنگام ترمز شدید کمی تمایل به لغزش دیده میشود.
- شاخص بار و سرعت محدود: اگر خودروی سنگین یا توانمندتر داشته باشید، ممکن است شاخص بار/سرعت این مدل کافی نباشد و نیاز به گزینههای H یا V داشته باشید.
اگر دنبال لاستیکی هستید که بین قیمت و طول عمر تعادلی مناسب برقرار کند و رانندگی در مسیرهای خشک اولویت شماست، مکسس انتخاب خوبی است. ولی اگر عمدتاً در شرایط بارانی یا سرعتهای بالا رانندگی میکنید، شاید بهتر باشد مدلهای اروپایی یا ژاپنی با آج تخصصیتر را بررسی کنید. امیدوارم این دیدگاه بهتون کمک کنه تا تصمیم بهتری موقع خرید لاستیک بگیرید!