بی بی کد لابی

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان
خیلی وقته ازم خبری نبود دیدم بد نیست یکی از کارهایی که تو wip گذاشته بودم و کم نظر دادن دوستان روش بزارم اینجا ببینیم کسی به ما نظراتش میگه؟:green:
موتور رندر مثل همیشه vray
مدت زمان رندر هم از 67 ساعت داره تا 5 ساعت:green:
این کار تو یک شرکت طراحی و مکس کردم یا یک گروه 4 نفری طراحی که مربوط به لابی فرودگاه دشت ناز ساری میشه امیدوارم خوشتون بیاد:rose:

آخرین ویرایش:

pcfire.ir

Member
سلام ببخشید یه سوال من یک گرافیستم خیلی دوست دارم مدل سازی انجام بدم برای خودم ایده های جالبی دارم اما نمیدونم این طرحام و کجا پیاده کنم اگه بشه یه راهنمایی کنید چه طور شروع کنم و با چه برنامه ای ؟ممنون!!

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز نرم افزار مکس یک نرم افزار سه بعدی سازی قویه مخصوصا برای پروژه های معماری حتی برای شروع میتونید از sketch up هم استفاده کنید که سرعت بالایی برای مدل سازی مخصوصا به عنوان ایده اولیه داره.برای رندر گیری هم موتور رندر های مختلفی هست اما نورم بازار الان vray شده.نمیدونم تونستم خوب جوابت بدم یا نه
موفق و پیروز باشی:rose:

main

Well-Known Member
سلام ببخشید یه سوال من یک گرافیستم خیلی دوست دارم مدل سازی انجام بدم برای خودم ایده های جالبی دارم اما نمیدونم این طرحام و کجا پیاده کنم اگه بشه یه راهنمایی کنید چه طور شروع کنم و با چه برنامه ای ؟ممنون!!

دوست عزیز اینجا محل مناسبی برای مطح کردن سوال نیست.
موفق باشید.:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ مرسی کارخوبی شده.اما زمان رندرهات خیلی بالاست.با برات فورس زدی؟
خیلی معماری شلوغی شده.اجرای مکس خوب شده.
مرسی

max vray

کاربر VIP
سلام.خوبی؟ مرسی کارخوبی شده.اما زمان رندرهات خیلی بالاست.با برات فورس زدی؟
خیلی معماری شلوغی شده.اجرای مکس خوب شده.
مرسی
مرسی خوبم.نه با light cash
زمانش بخاطره شیشه هاست
مرسی از نظراتت:green:

Hamed

Active Member
سلام
من اسمتم نمیدونم اما مکست ایراد توش زیاده بعد زاوییه های دوربین چقدر خفست بعد ماشلا چقدر طولانی حالا چندتا دونه شیشه نباید انقدر طولانی بشه ایراد از ستینگه رندرته بعد چهار نفر آدمه اینکار نشتن پایه این کار بعد اینو تحویل میدن؟؟؟ولی خوب باید پولش خوب بوده باشه ...جونم پول انقدر دوست دارم...ببخش ولی کمی رک گفتم

علی علی

max vray

کاربر VIP
به سلام حامد جان:)
اسمم محمد کریمی
اینجا طرح در همین حد خواستن اما زیادم بد نیستا :green:
مبلغ هم چیزی حدود 1500 کی:lol:دوست داری؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا