كي ميتونه اين انيميشن را آموزش بده؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بلستر جان من تاپيك پاني رو حذف كردم كه آموزش مرتب باشه.. از آموزشت هم خيلي ممنونم آقا..

ضمنا يك سري مباحث خارج از موضوع كه توي اين تاپيك هم بودش رو حذف كردم كه تاپيك شلوغ نشه و براي كساني كه ميخوان چيزي ياد بگيرن شلوغ پلوغ نباشه..

ضمنا قبلا هم توي تاپيك هاي ديگه گفتم كه اگر كسي نسبت به تاپيكي به هر دليل معترضه براي من يا مدير انجمن پيغام خصوصي بزنه و تاپيك رو شلوغ نكنه

موفق باشيد

مجيد

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مجيد جان خيلي ممنونم .
دوستان همونطور كه مجيد گفت سعي كنيم تاپيك ها رو شلوغ نكنيم چون هدف همه ما يادگيريه .
با تشكر.
در ارسال بعدي ميتونيد قسمت دوم آموزش رو مطالعه كنيد .

mossi

Member
اقا بلستر دستت درد نكنه

قسمت اول را تو يك جور ديگه يعني به سبك خودت آموزش دادي . فكر كنم بچه ها بتونند آنرا انجام بدهند .
قسمت دومش و يعني از حالا به بعد كه زير هر لايه يك فريم هم به همان نام مياد مشكله . منتظرم بببنم شما چطور آموزش ميدي . من همين امروز هم 3 ساعت تمام بهش ور رفتم ولي آخرش يك چيز مزخرفي از آب درآمد .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
ادامه آموزش :

سه بعدي سازي و انيميشن :

6 . اكنون 9 لايه جديد ساخته و بترتيب Frame 1 تا Frame 2 بناميد .حالا در پالت لايه ها لايه Frame 1 را زير لايه Layer 1 و Frame 2 را زير Layer 2 و ... قرار دهيد .در نهايت پالت لايه هاي شما بايد به صورت شكل 06 در آيد .

7 . حالا عمليات زير را بايد براي همه لايه هاي Frame 1 تاFrame 9 انجام دهيد :
(من عمليات انجام شده بر روي لايه Frame 1 را توضيح داده ام - شما بر اساس مهارت خود در استفاده از نرم افزار فتوشاپ ميتوانيد در برخي از قسمتهاي اين مرحله براي جلوگيري از تكرار عمليات بر روي لايه هاي ديگر از Actions استفاده نماييد .)

در پالت لايه ها Frame 1 را فعال كرده و با نگه داشتن كليد Ctrl روي لايه Layer 1 (البته در پالت لايه ها ) كليك كنيد تا دور تا دور لايه به حالت انتخاب در آيد .سپس در حاليكه لايه Frame 1 فعال است با ابزار سطل رنگ درون منطقه انتخاب شده را قرمز رنگ نماييد .بعد Ctrl + D را فشار داده و لايه را از حالت انتخاب شده خارج كنيد .
از منوي Layer>Layer Style گزينه Bevel and Emboss را انتخاب كنيد .پس از انجام تنظيمات مناسب مثل شكل 07 روي Ok كليك كنيد .
(تا زماني كه اين كار را براي تمام لايه هاي Frame 1-9 انجام نداده ايد وارد مرحله بعد نشويد.)

8 . تمام لايه ها را به هم زنجير كرده و بجز لايه فعال در پالت لايه ها بقيه لايه ها را Hiden كنيد .
كليدهاي Ctrl+T را فشار داده و همان كاري را انجام دهيد كه در شكل 08 نشان داده شده است .سپس Enter را فشار داده و تمام لايه ها را از حالت زنجير خارج كنيد .

9 . اين مرحله هم بايد براي تمام لايه هاي Frame 1 تا Frame 2 انجام دهيد :
لايه Frame 1 را فعال نموده و كليدهاي Ctrl+Shift+Left Arrow را همزمان فشار دهيد . با اين كار لايه Frame 1 را 10 پيكسل به چپ منتقل ميكنيد .حالا كليد هاي Ctrl+Alt را پايين نگه داشته و 9 مرتبه كليد Right Arrow را فشار دهيد . اكنون 9 لايه جديد را با لايه Frame 1 زنجير كرده و در حاليكه Frame 1 فعال است Ctrl+E را فشار دهيد تا يك لايه واحد بنام Frame 1 باقي بماند .
(تا زماني كه اين كار را براي تمام لايه هاي Frame 1-9 انجام نداده ايد وارد مرحله بعد نشويد.)

10 . پالت Animation را از منوي Window فعال كنيد .علاوه بر يك فريمي كه در آن وجود دارد با باز كردن منوي پالت كه در بالا و سمت راست آن قرار دارد و كليك كردن بر روي گزينه New Frame فريم ديگري ايجاد كنيد . اين كار را 7 بار ديگر هم تكرار كنيد تا نهايتا 9 فريم در پالت انيميشن وجود داشته باشد .

11 . حالا فريم 1 را در پالت انيميشن فعال كرده و بعد چشم تمام لايه ها را برداشته (آنها را مخفي كنيد) و فقط چشم لايه هاي Layer 1 و Frame 1 را باقي بگذاريد .بعد فريم 2 را فعال كرده و كار قبلي را اينبار براي Layer 2 و Frame 2 تكرار كنيد .بهمين ترتيب تا فريم 9 پيش برويد .
نهايتا كليد PLAY را در پالت انيميشن كليك كنيد تا انيميشن شما اجرا شود .
اكنون ميتوانيد تمام لايه ها را به هم زنجير كرده و با زاويه مناسب Rotate دهيد تا نتيجه كار شما شبيه به عكس 10 شود .

در روش انجام اين آموزش نسبت به متن انگليسي تغييراتي داده ام تا هرچه ممكنه گويا تر و ساده تر باشه .
موفق باشيد .

مهدي نيسي پور

تمام حقوق مادي و معنوي اين آموزش براي MajidOnline محفوظ ميباشد .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
اگر لايه ها رو به صورت بر عكس به فريم ها نسبت بديد جهت چرخش تصوير هم برعكس خواهد شد .

charkh.gif

mossi

Member
بلستر جان ممنون

اگر عكس شماره 6 خودت را با عكس سايت انگليسي مقايسه كني ، ميبيني كه با هم فرق ميكنند .
اونجا آدم فكر ميكنه كه پالت انيميشن از اول بايد ديده بشه . و تو فريم ها هم عكس مهره ها بايد ديده بشه .

اما اين كه تو گذاشتي درست است .
از اول احتياجي نيست كه پالت انيميشن ديده بشه .
و تو پالت لايه ها هم فريم ها بايد خالي باشد . تا زمانيكه كار توي پالت انيميشن شروع ميشه .
مرسي

تا

جدیدترین ارسال ها

بالا