كي ميتونه اين انيميشن را آموزش بده؟

mossi

Member
آگر لطف كنيد اين انيميشن ImageReadyرا كه آموزشش در اين سايت هست ولي من نتونستم آنرا تا آخر انجام بدهم ، آموزش بدهيد ، ممنون ميشوم.
آدرس سايت http://www.thewebmachine.com/

mossi

Member
saeedonline گفت:
آقا من آموزش لاتين اونو از يه سايت گرفتم بگو بزارم انجا
تونستي خودت انجام بدي ؟

اگه تونستي اين آموزش را فارسي كن بزار .
سايت خارجي شو كه منم ميدونم . ولي در اين آموزش همه مراحل را كامل توضيح نداده . يك خط در ميان گفته . وسطاي كار ديگه نميشه پيشرفت .

حتما من فعلا كامپيوترم تعتيله و از كافي وصل مي شوم اگه دورست شد آموزش فارسي اون رو مي زارم

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
آقا نميدوني بدون ! :wink:
اين انيميشن با فتوشاپ و ايميج ردي ساخته شده :?: .
فلش كجا بود؟! :?: :p

mossi

Member
Amir Hossein گفت:
با تري دي مكس در عرض سه سوت ميتوني اينو درست كني اگه خواستي بگو

آقا تو اون تري دي مكس ما حتي يك عكس سه بعدي ساده هم نتونستيم درست كنيم جه برسه به يك انميشن .
كتاب هاي اموزشي 4 و 5 انرا هم دارم . يه سه چهار روز ور رفتم بهش البته چند سال پيشا .
ولش كردم . اگر چيزي براي تيتراز فيلم و از اين قبيل لازم داشتم با كول دري دي انجام ميدم . خدا پدر سازندهشو بيامرزه . زياد دنگ و فنگ نداره .

با همين ايميج ريدي اگه ميتوني بسمالله . اينستال كردن تري دي مكس ، وقتييكه بلد نيستم باهاش كار كنم ، وقت تلف كردن است . مرسي

toranj_1455

Member
سلام
دوستان اينجا انجمن فوتوشاپ هست و شامل ايميج ردي هم ميتونه باشه. مشكلي نيست اكر در زمينه ي ايميج ردي هم بحث بشه قبلا هم موضوعات ايميج ردي اينجا مطرح ميشده. آقا سعيد توهيني در كار نبوده و فقط شايد پيشنهادي مبني بر انتقال تاپيك بوده كه توضيح داده شد. دوستان لطفا زود قضاوت نكنيد
ممنون از همكاري شما عزيزان
عليرضا

toranj_1455

Member
سلام
عزيز من آقا پوريا ما كوچيكتر از اونيم كه تاپيك قفل كنيم من كه گفتم توهين نبوده . لطفا ديگه ادامه نديد. ما اينجا اومديم كه مشكلات همديگرو حل كنيم نه سر موضوعات كوچيك بحث بيخودي راه بندازيم. لطفا ....

ممنون

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
آموزش اين انيميشن :
1 . ايميج ردي رو باز كرده و يك سند با ابعاد 150 در 150 پيكسل و با رزوليشن 72(دي پي آي ) و بصورت ترنسپرنت بسازيد .
2 . يك دايره 20 در 20 پيكسل با ابزار Eliptical marquee Tool بسازيد و درون آنرا مشكي كنيد .
3 . يك كپي از آن تهيه كرده (Ctrl+J ) و با نگه داشتن Shift+Ctrl هشت مرتبه كليد Down Arrow را فشار دهيد .سپس هر دو لايه را زنجير كرده و با ابزار Move Tool به مركز تصوير بياوريد .
4 . سپس كليدهاي Ctrl+D را همزمان فشار داده و نهايتا از لايه ايجاد شده يك كپي هم ايجاد نماييد .بعد با Ctrl+T و سپس با نگه داشتن كليد Shift آنرا 45 درجه بچرخانيد . اين كار را با لايه جديد هم تكرار كنيد تا تعداد لايه ها به 4 عدد برسد .سپس همه لايه ها را با Ctrl+Shift+E به هم Merg كنيد تا يك لايه واحد ايجاد گردد .آنرا Layer 1 بناميد .
5 . حالا از اين لايه 8 كپي گرفته و آنها را به ترتيب Layer 2 تا Layer 9 نامگذاري كنيد .تك تك اين لايه ها را از Layer 2 تا Layer 9 به ترتيب 5 درجه تا 40 درجه در خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيد تا نهايتا هر لايه نسبت به لايه شماره قبلي خود 5 درجه چرخيده باشد .

خب تا اينجا با كليد كار آشنا شديد . در ارسال بعدي مراحل سه بعدي سازي اين لايه ها رو توضيح خواهم داد .

تمام حقوق مادي و معنوي اين اثر متعلق به MajidOnline ميباشد .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
پاني جان ممكنه ارسالتون رو پاك كنيد و دوباره بذاريد تا ترتيب آموزش حفظ بشه ؟
البته لطفا.

جدیدترین ارسال ها

بالا