كي بلده ؟ استفاده از مايا براي ساختن فلش سه بعدي؟؟؟؟؟

changeez

New Member
من تازگي مايا رو شروع كردم بيشتر هم بخاطر توليد انيميشن هاي فلش سه بعدي اين كارو شروع كردم. يه نفري تو macromedia forum برام نوشته كه بايد فريم ها رو بصورت png , tif ذخيره كنم بعد تو فلش import كنم و بعد trace كنم و از اونها استفاده كنم. آيا نميشه object ها رو بصورت vector وارد فلش كرد. مثلا از مايا به اتوكد بفرستيم بعد فايل اتوكد رو وارد فلش كنيم؟
آقا هر چي ميدونيد بنويسيد. حتي اگر فكر ميكنيد پاسختون خيلي فني نيست. حتم داشته باشيد كه كوچكترين مطلب شما براي من ارزشمند خواهد بود.

خيلي با حاليد

Ali Fasih

New Member
روشي كه در بالا ذكر كرديد مربوط به نسخه هاي 4.5 مايا و قبل از آن است ولي از نگارش 5 به بعد در بخش تنظيمات رندر مايا گزينه اي براي رندر برداري وجود دارد كه شما ميتوانيد صحنه ساخته شده در مايا را با فرمتهاي مختلف برداري از قبيل illustrator, director,SWF flash , ... رندر كنيد البته بايد در استفاده از مايا براي ساختن فيلمهاي فلش دقت زيادي به خرج دهيد زيرا رندر گرفته شده از مايا با فرمت فلش تماما به صورت keyframe هاي پشت سر هم بوده و فاقد هرگونه tweening مي باشد بنابراين سعي كنيد حتي الامكان از متحرك سازي صحنه در مايا استفاده نكنيد.

corel

Active Member
شنيدم كه...

راستش من خودم نمي دونم ولي شنيدم كه برنامه هايي هست كه به صورت جانبي مي شه همراه فلش با اونا كار كرد. اونا مي تونن شبيه سازي سه بعدي رو تو فلش ايجاد كنن. البته ممكنه سايه زني و اين جور چيزها رو نتونن ايجاد كنن ولي مشكل پرسپكتيو رو حل مي كنن. :?

samoel_love

Banned
changeez گفت:
من تازگي مايا رو شروع كردم بيشتر هم بخاطر توليد انيميشن هاي فلش سه بعدي اين كارو شروع كردم. يه نفري تو macromedia forum برام نوشته كه بايد فريم ها رو بصورت png , tif ذخيره كنم بعد تو فلش import كنم و بعد trace كنم و از اونها استفاده كنم. آيا نميشه object ها رو بصورت vector وارد فلش كرد. مثلا از مايا به اتوكد بفرستيم بعد فايل اتوكد رو وارد فلش كنيم؟
آقا هر چي ميدونيد بنويسيد. حتي اگر فكر ميكنيد پاسختون خيلي فني نيست. حتم داشته باشيد كه كوچكترين مطلب شما براي من ارزشمند خواهد بود.

خيلي با حاليد

azizam
eshtebah gofteh har kas be to gofteh bayad be sorat tif ya gheyreh bebarei .
to mitonei az to maya mostaghim be flash import konei ba pasvandeh swf .
azizakam bara gereftan rendere vector bayad dar ghesmate render global noee render ra vector entekhab konei va badesh az beyn pasvandha ,pasvande swf ra entekhab kon .hamin be hamin rahtei .
emtehan kon .agar dorost bod do kon ,tazeh agar director ham kar konei aslan ye seri render
makhsose director dareh maya .
lamasab in narm afzar khoda ast tamom zendegi man ra dar bar gerefteh . :twisted:

جدیدترین ارسال ها

بالا