amirasef گفت:آقا همون طور كه مي دونين موقه save يه صفحه وب فايل فلش يا همون save ، swf نمي شه مي خواستم بدونم راهي هست براي ايمكه فايل فلش هم save بشه ....![]()
mostaghim fekr nakonam vali asoon tarin rahesh estefade az plug in makhsoose in kare ke be rahati va ba rast click kardan va entekhabe save mishe flash ro save dadamirasef گفت:پس اين كار امكان پذير نيست كه مساقيم save بشه.
ها؟
موزيلا که تو نشون دادن table مثل netscape مشکل دارهoxygenws گفت:راه مستقیم اینه که از زیر یوغ مایکروسافت بیاید بیرون.
کمی هم با موزیلا و اپرا کار کنید. اونها به راحتی ذخیره می کنند!!
موفق باشید، امید
نخير هموني كه خودم گفتم!!!!rouhollah گفت:هموني كه من گفتم
ولی راست میگه طرف...موزیلا با جداول مشکل داره؟؟؟oxygenws گفت:موزیلا با جداول مشکل داره؟؟؟
اصلا.....
من الان یک سال هستش که مرورگر پیش فرض خودم، رو سیستم ام موزیلاست.... هیچ مشکلی هم ندارهچشاتون مشکل دار می بینه
موفق باشید، امید
من اگه فهميدم شما چرا انقدر با Microsoft سر لج داری :roll:oxygenws گفت:راه مستقیم اینه که از زیر یوغ مایکروسافت بیاید بیرون.
کمی هم با موزیلا و اپرا کار کنید. اونها به راحتی ذخیره می کنند!!
موفق باشید، امید
salar گفت:ولی راست میگه طرف...موزیلا با جداول مشکل داره؟؟؟oxygenws گفت:موزیلا با جداول مشکل داره؟؟؟
اصلا.....
من الان یک سال هستش که مرورگر پیش فرض خودم، رو سیستم ام موزیلاست.... هیچ مشکلی هم ندارهچشاتون مشکل دار می بینه
موفق باشید، امید
تو بعضی از سایتها این مشکل رو دیدم....
ولی در کل جاهایی هست که IE کم میاره ولی موزیلا کم نمیاره!
....