سلام دوستان ميشه با بيلدر مديا پلير ويندوز رو كنترل كرد؟؟؟
m javad کاربر متخصص Jul 29, 2011 #2 میشه ببیشتر توضیح بدید منظورتون چه کنترلی هست؟ کنترل فیلم در حال پخش یا مثلا پوسته ها و یا نوع رقص نور و...
میشه ببیشتر توضیح بدید منظورتون چه کنترلی هست؟ کنترل فیلم در حال پخش یا مثلا پوسته ها و یا نوع رقص نور و...
Amit13 Well-Known Member Jul 30, 2011 #3 كنترل فيلم و موزيك در حال پخش سرچ كه كردم فقط خروج برنامه رو ديدم اون هم با دستور cmd
loo30fer کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر Jul 30, 2011 #4 میشه میزان این کنترل فیلم رو بگین دوست من که در چه حد باشه ؟ مثلا عقب جلو کردن فیلم یا قطع صدا و Stop و Pause و Play و ...
میشه میزان این کنترل فیلم رو بگین دوست من که در چه حد باشه ؟ مثلا عقب جلو کردن فیلم یا قطع صدا و Stop و Pause و Play و ...
the_king مدیرکل انجمن Jul 31, 2011 #5 Amit13 گفت: كنترل فيلم و موزيك در حال پخش سرچ كه كردم فقط خروج برنامه رو ديدم اون هم با دستور cmd کلیک کنید تا باز شود... من فقط در این حد شو بلدم : WMP.zip پیوست ها WMP.zip 464.6 کیلوبایت · بازدیدها: 148
Amit13 گفت: كنترل فيلم و موزيك در حال پخش سرچ كه كردم فقط خروج برنامه رو ديدم اون هم با دستور cmd کلیک کنید تا باز شود... من فقط در این حد شو بلدم : WMP.zip
Amit13 Well-Known Member Aug 3, 2011 #6 واقعا خيلي عالي بود. من ميخواستم تا آتورانم باز ميشه يك موزيك پخش بشه و اگه قبلا مدياپلير كار ميكرد اونو قطع كنم. ولي با اين برنامه توي يه پروژه ي ديگه از پلاگين xtmedia.dll هم خلاص ميشم.چون واقعا حرص حجم فايل رو ميخورم. مرسيييييييييييي
واقعا خيلي عالي بود. من ميخواستم تا آتورانم باز ميشه يك موزيك پخش بشه و اگه قبلا مدياپلير كار ميكرد اونو قطع كنم. ولي با اين برنامه توي يه پروژه ي ديگه از پلاگين xtmedia.dll هم خلاص ميشم.چون واقعا حرص حجم فايل رو ميخورم. مرسيييييييييييي