كم كردن حجم آهنگ

pboy

Member
با سلام
مي خواستم ببينم چطوري مي شه حجم يك آهنگ رو كم كرد منظور زيپ كردن نيست منظور اينه كه با مثلاْ كيفيت آهنگ رو آورد پايين و يا ...
اگه نرم افزار هستش كه اين كار رو انجام مي ده خوشحال مي شم معرفي كنيد

||SIAVASH||

Member
؟

:) خوب اگه بگي الان چيچي هست فكر كنم بهتر مي تونم كمكت كنم (يعني mp3 هست يا چيزه ديگه)
در ضمن اگه از جت آوديو استفاده كني و آهنگت رو به rm تبديل كني هم حجمش پايين مياد

Sunboy454

Active Member
با تغییر تو پسوندش میتونی این کارو بکنی ، برنامه های Converter زیادن
پسوند wma ضمن حفظ کردن کیفیت حجمشو پایین میاره ، اگه بازم میخوای حجمشو کمتر کنی میتونی از QuickTIme ورژن رجیستر شده استفاده کنی و با اون تبدیل کنی

اگه واسه فرستادن رو اینترنت میخوای حجمشو کم کنی راه های دیگه ای بدون تغییر تو کیفیت صدا هست که تاثیرشونم خیلی بیشتر از اینه که بخوای convert کنی

آخرین ویرایش:

pboy

Member
با تشکر از شما دوستان من می خواستم که اهنگ ها رو برای دانلود بذارم رو سایتم ولی بعد متوجه شدم که حجمشون خیلی زیاده. Sunboy454 اگه اون راه ها رو بگید شرمندتون می شم
PC man اگه لینک دانلود همین نرم افزار رو بدی دیگه خیلی ممنون می شم
راستی فرمت آهنگ ها هم همون MP3 هستش

Sunboy454

Active Member
میتونی مثل سایت danceage یا سایتای ایرانی مشابه از فلش کمک بگیری و هر کی بخواد بیاد گوش بده ، در عین حال فایل فلش رو سیستمش ذخیره میشه و میتونه با برنامه یا درآوردنش از تو Temp اونو save کنه ، Flash compressor حجم آهنگاتو تا حدود 50 -100 کیلوبایت میرسونه که هم بازدیدکننده های سایتت راحتتر و سریعتر میتونن به آهنگها گوش بدن ، هم آپلودشون واسه تو راحتتره ؛ هم از کیفیتش کم نمیشه ؛ و درصورتیکه بخوان میتونن دوباره آهنگو از فلش بکشن بیرون و با پسوند اصلیش (mp3 یا ..) save کنن

آخرین ویرایش:

pboy

Member
خوب می شه بگین چه طوری سایتی مثل danceage درست کنم؟؟؟

M_Alireza

Member
دوستان چرا راه دور مي ريد ؟؟؟

مي تونيد فايلتونو به Midi تبديل كنيد
كيفيت - حجم كم (خيلي كم)

||SIAVASH||

Member
pboy گفت:
خوب می شه بگین چه طوری سایتی مثل danceage درست کنم؟؟؟

سايت danceage همش با فلشه البته آهنگاش فلشه به نظرم بري تو انجمن فلش مي تونن بهت كمك كنن .من فقط بهت مي تونم بگم كه براي اينكه اهنگت رو به فلش تبديل كني بايد فايل آهنگت رو تو فلش از طريق import وارد كني و بعد بايد به پروپرتيز بري و مي بيني كه قسمت آهنگش روشن شده .بعد اگه اون رو بالا و يا پايين كني مي بيني كه آهنگت اومده روش كليك كن و...

PC man

Active Member
M_Alireza گفت:
دوستان چرا راه دور مي ريد ؟؟؟

مي تونيد فايلتونو به Midi تبديل كنيد
كيفيت - حجم كم (خيلي كم)

پيشنهاد خوبي نيست چون درصد بالايي از Music player ها ممکنه نتونن این فرمت رو ساپورت كنن.

playboy :
خود برنامه رو پيدا نكردم اما اين يكي ميتونه كمكت كنه :

لینک دانلود

توضيحات نرم افزار :

کد:
DietMP3 MP3 to MP3 Compressor  
What's DietMP3? Just as the software's name, DietMP3 can diet or compress the size of an original MP3 file or rip music form Audio CD directly with acceptable quality reduce. The software can let your potable MP3 player holds more songs and music without upgrade flash memory. Who may needs it? Today, more and more fashion electrical products bundled MP3 player function include traditional MP3 player, digital camera, Palm PDA, Pocket PC even mobile phone. You may own one of them but their memories for music are always very limited. If you want to let your fashion buddies can hold more music but you do not want to cost another 100 dollars, you can try DietMP3 to compress your MP3 files' size, then you can fill more songs in your player without upgrade expensive flash memory.

sambol

Active Member
عزيز اگه بخواي فلش كني كه بايد بشيني يه كليپ بسازي كه وقت ميبره زياد جالب نيست
اگه به midi هم تبديل كني كه اصلا فايده نداره چون اصلا ماله ملودي هستش
اين سايت كارش خيلي عاليه يه نگاه بنداز شما http://www.no-words.com/
123.gif

با اين برنامه شما مي تونيد حجم اهنگ و كيفيت رو دستكاري كنيد ImTOO 3GP Video Converter به نطر من برنامه خوب و سادي ها هستش
اينم لينكش هستش
http://www.imtoo.com/downloads/3gp-video-converter.exe
Serial : 371B-6835-0E03-6B37-7900-6FBD-9915-A19A
86E5-D9DB-0E01-F3C0-C3EC-6F41-673E-62EA
0543-0181-CFAE-7072-2733-703F-9F85-9352
F836-F275-29C0-8D28-A984-E152-A17D-BAB2
F035-71A9-B3C2-53C0-9C51-A8A6-5E45-C886
8CFD-EAD9-8FBD-664B-45E3-6DAA-C030-E74F
بازم ببين چه جوريه به كارت مياد يا نه
8.gif

||SIAVASH||

Member
نه همون فلش بهتره ! لازم به ساختن کلیپ نیست شما به سایت Danceage.com برو نگاه کن بعد ...

کوشا

New Member
خيلي راحتتر

كافيه بريد تو jetaudio 6.0 و قسمت conversion بعد فايل هاتون رو اد كنيد و اون پايين پسوند فايلتون رو مشخص كنيد و از تو config... بيت ريت فايل رو مشخص كنيد و بعد استارت رو بزنيد و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا