كمك

ehsan58

Member
:wink:من خودم با mmb كار ميكنم ولي دايريكتور آتوران هاي زيبا درست ميكنه
اگه يه دوستي برام آموزش كامل اكشن هاي دايريكتور رو بزاره خوب ميشه

متاسفانه از دستورات لینگو دایرکتور مرجع فارسی مناسبی وجود نداره.
شخصا تنها مرجع من help خود دایرکتور و اینترنت هستش

اما در مورد اتوران هایی که گفتی زیبا هستن نکته ای که شما باید به اون توجه کنید اینه که در برنامه های مالتی مدیا دو چیز وجود دارد
1 - قالب یا همون تمپلت
2 - قسمت های فنی

در مورد قالب کار هرچه قالب کار شما حرفه ای تر و بهینه طراحی بشه کار شما هم حرفه ای تر بنظر می یاد حالا می خواد با دایرکتور کار شده باشه یا با ضعیف ترین برنامه های ساخت مالتی مدیا.
که این قسمت هیچ رابطه مستقیم با دایرکتور نداره و از برنامه هایی مانند فتوشاب، فلش و ... یا در برخی افکت های از مایا یا مکس استفاده می کنند.

اما در قسمت فنی به جرات می تونم بگم که در مالتی مدیا هیچ چیز نمی تونه با دایرکتور رقابت کنه

• Like
Reactions: ps2

Silver PC

Well-Known Member
سلام

اینکه میگید اتوران های زیبا درست میکنه خب بستگی به گرافیکیه که شما طراحی میکنی ... !

در ضمن :

قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

موفق باشید .. !

• Like
Reactions: ps2

جدیدترین ارسال ها

بالا