سلام چه جوري ميشه از دست سوال در مورد افلاين يا آن لاين بودن در اينترنت اكسپلورر راحت شد؟ :roll:
H hamed monsef Member Jun 28, 2004 #1 سلام چه جوري ميشه از دست سوال در مورد افلاين يا آن لاين بودن در اينترنت اكسپلورر راحت شد؟ :roll:
س سکوت Member Jun 28, 2004 #2 حامد جان اينترنت اكسپلورر كه فقط زماني كه work offline میکنی ازت سوال میکنه try again / work offline بطور عادی که این طور نیست ... فکر میکنم میشد از ریجیستر کاریش کرد ... مسیر اش یادم نیست !
حامد جان اينترنت اكسپلورر كه فقط زماني كه work offline میکنی ازت سوال میکنه try again / work offline بطور عادی که این طور نیست ... فکر میکنم میشد از ریجیستر کاریش کرد ... مسیر اش یادم نیست !
س سکوت Member Jun 28, 2004 #3 حامد جان اينترنت اكسپلورر كه فقط زماني كه work offline میکنی ازت سوال میکنه try again / work offline بطور عادی که این طور نیست ...
حامد جان اينترنت اكسپلورر كه فقط زماني كه work offline میکنی ازت سوال میکنه try again / work offline بطور عادی که این طور نیست ...
H hamed monsef Member Jun 29, 2004 #4 اگه لطف كني مسيرش رو بهم بگي ممنون ميشم چون من زياد افلاين كار ميكنم