كمك چجوري اينرا دكده كنم؟

izone

Active Member
با درود بر استادان گرامي.

من يك فايل php در يك برنامه اي گرفتم كه به گونه كد است. اين فايل معمولا داراي بالاي 100 خط كد نويسي ميباشد ولي اينبار نويسند ترفند جديدي زده. حالا ميخواهم بدونم كه راهي است براي اينكه اين كدها را به حالت معمولي برگرداند؟

در اين فايل php همه متني كه وجود دارد اين است:

PHP:
<?php 
// Do not Remove//
eval(base64_decode('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')); 
?>

البته هيچ فاصله اي بين نوشته هاي اون كد كه نوشته شده نيست در فايل اصلي. نميدونم چرا وقتي اينجا paste ميكنم فاصله ميافتد.

اگر كسي بتونه كمكم كنه كه اينو به كدهاي معمولي php و html كه معمولا در اينجور فايلها است برگردانم خيلي خيلي سپاسگزار ميشم.

oxygenws

Active Member
نتیجه نهایی همین خطی که نوشتی اینه که یک کد PHP است.
require themes/XD-GF/forums/posting_topic.tpl

izone

Active Member
oxygenws گفت:
نتیجه نهایی همین خطی که نوشتی اینه که یک کد PHP است.
require themes/XD-GF/forums/posting_topic.tpl

سپاس از كمك خوب شما.

ولي همه اين كد بايد تبديل بشه تا بتونم از اون استفاده كنم. فقط ميدونم كه اين كد تبديل ميشه به يك سري كد كه حدود 40 تا 100 خط ميشه. آيا اين نتيجه همه اين كد است يا فقط بخشي از آن؟

جايي سراغ داريد كه بشه اين كد را تبديل كرد.

خيلي ممنون براي پاسخ دوباره شما.

oxygenws

Active Member
خیر قربان، این کد در نهایت کلا یک خط میشه و اون هم همونی بود که من گفتم :)
به عنوان اولین قدم، کافیه به جای عبارت eval از echo استفاده کنید :)

جدیدترین ارسال ها

بالا